• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter katlanamıyorum artık :(

ben kendi memleketimden nefret ediyorum.
:) hatta izmire giderken otobüsle benim memleketin içinden geçiliyor
geçerken bile gözlerimi kapatıyorum

hayatımın son 8 senesinde 4 şehir değiştirdim seneye de farklı şehirde olucam bu zamanlarda :)
bence üniversiteyi bitir, başka bir şehirde iş bul

Haftasonu balikesirdeydim, cidden ne kadar sessiz sakin bir yer, bikac kafede oturduk bahceli acik havali gayet guzeldi, sevdim ben balikesiri, sanslisiniz.

buranın yerlisi olanlar hiç sevmiyor nedense :D
bana aradığım her şeyi veriyor. bi gün çaya da beklerim pelin ;)

Ben de Adanalıyım yıllardır Adana'dan uzakta yaşıyorum. Anlattığınız kadar pislik ve kötü bir şehir değil Adanam... üzüldüm ruh halinize. Ben her sene gitmek yeniden görmek için ayları günleri sayıyorum

bende küçük şehirde yaşıyorum.. hatta küçüklükten beri hayalini kurduğum yerde yaşıyorum.. doğası muhteşem bir yer..ama bende nefret ediyorum..
evimin olduğu yerin resmini atsam bana küfredersiniz... önünde sonsuz bir deniz arkasında yemyeşil orman.. ama sevmiyorum istemiyorum.. şehir yada mekan değil insan orada kendini rahat hissetmiyorsa şehirden de soğuyor..
bende cadde üzerinde oturuyorum.. hatta otabanda diyebiliriz.. gürültüsünden kafayı yiyeceğim neredeyse balkonu açmıyorum bile.. araba sesinden nefret ettim.. egzoz dumanı halılarımı simsiyah yaptı.. arka cadde de mahallenin küçük bir dönercisi var ve ben arka pencereyi de açamıyorum..

yani şehirden uzaklaşsanız ormanın içinde yaşasanızda artık çok şey fark etmiyor.. insan mutsuz olunca yaşadığı dünyanın en güzel yeride olsa gözüne kötü görünüyor malesef..
başka şehire taşınma imkanınız varsa merkezden uzaklaşın biraz rahat edersiniz..

yaşadığım şehre katlanamıyorum, sığamıyorum. Mesela insanlar küçük şehirlerde yaşarlar güzel, huzurludur, veya büyük şehirlerin bir takım kalabalık, trafik vs gibi sıkıntılarına katlanır ama çok da güzellikleri vardır. Yaşadığım şehir büyük bir yer , en işlek caddede oturuyorum sevmiyorum , toz pis, gürültü ama bunlara katlanmama değecek en ufak bir güzelliği yok bu lanet şehrin. Küçüklüğümden beri burada doğmuş olmayı haksızlık olarak gördüm, annem üniversiteye şehir dışına göndermedi yine burada kaldım. Belediyecilik denen şeyin sıfır olduğu, insanlar desen karmakarışık her cins insan var düzen yok, kentleşme almış yürümüş, inanın yaşamadan anlayamayacağı bi yer burası Okul bitecek de evlenicem veya yüksek lisans için defolup gidicem burdan diye gün sayıyorum ama daha iki yıl var. En son Bursa'ya gittim, sık sık gezen bir insanım Diğer şehirleri gezdikçe "ne güzel yeni yerler gördüm" deyip mutlu olamıyorum buraya gelip bu insanın insan muamelesi görmediği yere döndüğüm için kahroluyorum. Artık baş edemediğim bi problem oldu bu Bursa dan dün geldim Dün gece yarılarına kadar oturdum ağladım Ordaki insanlardan biri neden ben değilim diye Artık ruhum kabul etmiyor burda yaşamayı, mutlu olamıyorum ben bu şehirde Napıcam ben böyle ya hayatı kendime zehir ettim iyice :KK43:
bence beğendin şehirleri sevme sebebin o şehirlerde yaşamayınca sana cazip gelmesi emin ol ben 10u geçik yıldır bursada yaşıyorum ama ruhumu rahatlatan biyeri yok izmiri kazanıp gitmek için gün sayıyorum :D zaten bi zaman sonrada artık klasik geliyo burdaki şeler hem bi şehri çevre güzel yapıyo en azından arkadaş çevren varsa onlarla eğlenmeye çalış ben öle yapıyorum

buranın yerlisi olanlar hiç sevmiyor nedense :KK70:
bana aradığım her şeyi veriyor. bi gün çaya da beklerim pelin :KK66:

Sakinlikten sıkılmış olabilirler ama istanbuldan sonra bana tam kafa dinlemelik geldi :) ogretmenevinde kaldik biz, dugun icin gitmistik, dugunden sonra cay icelim dedik ama gece 12 de acik mekan bulamayiz sandik, cok da hos biyere yonlendirdiler (ben de kucuk sehirde dogup buyudum bizim oralarda yoktu oyle seyler, sasirdim :KK70:) kuafor falan da guzeldi, kriterlerim bunlar iste kafesi guzel kuaforu guzel sehir de sakin, sokaklar falan duzenli, binalar hos daha ne olsun :KK70:
Kismet olur da tekrar gelirsem bir cay iceriz tabi ki :KK54:

çok yakın bir arkadaşım vardı.adanalıydı. o kadar çok severdi ki adana'ya gitmek için can atardı. ne garip. o öyle siz böyle.

ama bence şehri şehir yapan kişiye sevdiren şey, içindekiler. çevrenizdir.

ben kendi memleketimden nefret ediyorum.
:) hatta izmire giderken otobüsle benim memleketin içinden geçiliyor
geçerken bile gözlerimi kapatıyorum

hayatımın son 8 senesinde 4 şehir değiştirdim seneye de farklı şehirde olucam bu zamanlarda :)
bence üniversiteyi bitir, başka bir şehirde iş bul

uşak olabilir mi bu şehir :KK70:

Bu şehrin güzel bi yanı yok Ben böyle bin türlü insan tarafından istilaya uğramışçasına kültürü yozlaşmış ,tarihi değerlerin izlerinin bile bulunmadığı , insanların maneviyattan uzak, asabi, görgüsüz, pis olduğu, şehir kültürünün gerçek anlamında yaşanmadığı, çirkin görüntülü, sıcak pis bi şehirde yaşamak istemiyorum Nefes almak istiyorum nefes

Her seyin guzel bir tarafini gorebilirsin, 2 sene daha yasamak zorundaysan gormelisin de, yoksa giderek daha da mutsuz olursun, kim mutsuz olmak ister ki?
Mesela ben istanbula bayilmiyorum, ama yasamak zorundayim, guzel yonlerini gormeye calisiyorum, haftasonu bostanci sahiline inelim diyoruz 16 km yol 1.5 saat suruyor, insanlarin 1 ay gecindigi parayi kira olarak veriyorum her sey cok pahali, toplu tasima rezalet, insanlarla kucak kucaga yolculuk yapiyoruz, arabamla cikiyorum gidecegim yere varana kadar pert oluyorum, avm sinden sokagina piknik alanina kadar her yer inanilmaz kalabalik, hep bir kosusturma, yer kapma macerasi, kar yagar sehir felc olur, yagmur yagar sokaklari caddeleri su basar... ama yasamak zorundaysan guzel taraflarini gormek zorundasin. Yoksa demiyorum adana muhtesem bir sehir. Ama illa ki vardir guzel taraflari, yoksa da arayip sen bulmaya calismalisin, aksi halde kendini yipratmaktan baska bir sey yapamazsin.

Her seyin guzel bir tarafini gorebilirsin, 2 sene daha yasamak zorundaysan gormelisin de, yoksa giderek daha da mutsuz olursun, kim mutsuz olmak ister ki?
Mesela ben istanbula bayilmiyorum, ama yasamak zorundayim, guzel yonlerini gormeye calisiyorum, haftasonu bostanci sahiline inelim diyoruz 16 km yol 1.5 saat suruyor, insanlarin 1 ay gecindigi parayi kira olarak veriyorum her sey cok pahali, toplu tasima rezalet, insanlarla kucak kucaga yolculuk yapiyoruz, arabamla cikiyorum gidecegim yere varana kadar pert oluyorum, avm sinden sokagina piknik alanina kadar her yer inanilmaz kalabalik, hep bir kosusturma, yer kapma macerasi, kar yagar sehir felc olur, yagmur yagar sokaklari caddeleri su basar... ama yasamak zorundaysan guzel taraflarini gormek zorundasin. Yoksa demiyorum adana muhtesem bir sehir. Ama illa ki vardir guzel taraflari, yoksa da arayip sen bulmaya calismalisin, aksi halde kendini yipratmaktan baska bir sey yapamazsin.
Ben bu gidişle önümdeki iki seneyi üzülerek de olsa ağlayarak da olsa Sadece okuluma odaklanıp derslerimi tıpkı şimdi olduğu düzeyinde tutmaya çalışıcam İstediğim yerde yüksek lisansa gidebilmek için canla başla çalışıcam Ama kurtulucam burdan Burayı sevmeyi denemek bile istemiyorum Hem ailem de Annem değilse de babam da benim gibi Buralardan gitmek için can atıyor gün sayıyor ama gidersem bu çoluk çocukla naparım derdinde Emekli olmasına iki yıl var Planlar yapıyor

ankara mı? şaka mı? bende orda yaşamayı çok çok isterim.çok severim kendilerini de:)
çok ciddi :/ belki senelerdir burda olduğum içindir, bilemedim. uzak olunca özlüyorum ben de o ayrı, ama sürekli içinde bulunmak bunaltıyor bir süre sonra. :/ denizi özlüyorum ben galiba ya.

Kiz istanbul da oyle. Bi yere gitmek ölum. En yakin ilceye gecmek trafik yoksa 35-40 dakka varsa bir saat. Gezmeye gittigim zamanlar kacicaam buralardan gidiceem diyorum hep

Bende İstanbulda oturuyosunuz zannettim . Sabahtan şehir dışına çıkarsam akşam eeee ne zaman eve dönüyoruz derim bende etrafımdakilere . :rolleyes:

dusundum de ben
en cok memleketımı sevıyorum (gazıantep)
yemek sınırsız :KK53:
sakin bı sehır
heryer park bahce orman temız hava
bı cok sehre gore buyuk ama dunya ne kucukmus dedırtecek kadar kucuk
ulasım kolay
ınsanları rahat sevecen

annem ankaralı
ankarada okudum bı ayagımda orda orayıda severım
ama antebın sıcaklıgı hıcbıyerde yok sankı bana gore :)

dusundum de ben
en cok memleketımı sevıyorum (gazıantep)
yemek sınırsız :KK53:
sakin bı sehır
heryer park bahce orman temız hava
bı cok sehre gore buyuk ama dunya ne kucukmus dedırtecek kadar kucuk
ulasım kolay
ınsanları rahat sevecen

annem ankaralı
ankarada okudum bı ayagımda orda orayıda severım
ama antebın sıcaklıgı hıcbıyerde yok sankı bana gore :)
Antepi de gezmiştim Şehir çok güzel bi şehir Adana da görmediğim şehir medeniyetini orda bulmuştum mesela Ama orayı da yaşamak isteyeceğim bi yer olarak görmem sanırım Ama adana mı antep mi deseler antepe kalk gidelim derim yani :D ama aslında ben iç anadolu da doğmalıydım :mad:

okurken Adana mi acaba diye icimden gecirmistim..evet Adanaymis..
bende avrupanin gobeginde oturuyorum suan,solum orman sagim nehir ama evinde oturdugun sehirde sevdiklerle guzel..eger firsatim olsa kosarak Bursa`ya donerim sanirim,cok ozledim burnumda tutuyor :KK42:
seninde dedigin gibi disini sIkip okulunu bitirmekten baska sansin gorunmuyor,sonrasi Allah Kerim..

Benim iki sene daha burdan kurtulamayacağım çok aşikar Sizden bu konuda yardım istemedim zaten Ama diyorum ki bu duygu artık dayanılmaz halde Hayat zehir oldu bana Nasıl kurtulurum bi histen nasıl sabrederim buraya Psikoloğa gitmeli miyim Hatta dün tutamadım kendimi sevgilime Seni beklemek olmasaydı okulu bırakmayı göze alıp başkasıyla evlenip gidecektim burdan dedim bozuldu biraz Yanlış anladı aslında Benim tek derdim burdan kurtulmak Yatay geçiş yapayım dedim not ortalamamı riske atmak istemedim Ama çok da arada kaldım Dün gece içimden Bırak not ortalamasını okul hayatımın biteceğini bilsem defolup gidicem dedim ama gitsem naparım hiç bilmiyorum :KK43:

Canim sen iyimisin sağlıklı dusunemiyorsun bence hemen bir psikolokla konuş. Bursa'da veya istanbulda veya kayseride hersey güllük gulistanlik mi sehirden kacmak icin evlenilirmi ya insanin her gün yedigi ekmegin zehir olmasi ne demektir bilirmisin sen? Ewlilik dedigim sehirden kacmak icin yapılmaz dogru oldugunu bilmedigin bir adamla sadece sehri icin evlenirsen hayatinin hatasini yapar o begenmedigin memleketinin suyuna ekmegine muhtaç olursun gene.
Bide şu var bursa ya yerlessen bile mutsuz olacakmissin gibi geldi bana psikologla görüş mutlaka üzüldüm senin adina :(

Canim sen iyimisin sağlıklı dusunemiyorsun bence hemen bir psikolokla konuş. Bursa'da veya istanbulda veya kayseride hersey güllük gulistanlik mi sehirden kacmak icin evlenilirmi ya insanin her gün yedigi ekmegin zehir olmasi ne demektir bilirmisin sen? Ewlilik dedigim sehirden kacmak icin yapılmaz dogru oldugunu bilmedigin bir adamla sadece sehri icin evlenirsen hayatinin hatasini yapar o begenmedigin memleketinin suyuna ekmegine muhtaç olursun gene.
Bide şu var bursa ya yerlessen bile mutsuz olacakmissin gibi geldi bana psikologla görüş mutlaka üzüldüm senin adina :KK43:
Ayy yok sen çok yanlış anladın Ben sevgilime aşığım İmkan olsa bugün evlensek keşke Kaçmakla ne alakası var

bende bursada doğdum büyüdüm ama orasıda sıkıntılı büyük şehirler dayanılmaz oluyor en iyisi küçük şehirlerde yaşamak şuanda küçük bir şehirdeyim ama burasıda çok sıkıcı insanoğlu bir türlü tatmin olmaz inanın bana bursayada gitseniz orayıda sevmezsiniz bir süre sonra

Back
X