• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter katlanamıyorum artık :(

yaşadığım şehre katlanamıyorum, sığamıyorum. Mesela insanlar küçük şehirlerde yaşarlar güzel, huzurludur, veya büyük şehirlerin bir takım kalabalık, trafik vs gibi sıkıntılarına katlanır ama çok da güzellikleri vardır. Yaşadığım şehir büyük bir yer , en işlek caddede oturuyorum sevmiyorum , toz pis, gürültü ama bunlara katlanmama değecek en ufak bir güzelliği yok bu lanet şehrin. Küçüklüğümden beri burada doğmuş olmayı haksızlık olarak gördüm, annem üniversiteye şehir dışına göndermedi yine burada kaldım. Belediyecilik denen şeyin sıfır olduğu, insanlar desen karmakarışık her cins insan var düzen yok, kentleşme almış yürümüş, inanın yaşamadan anlayamayacağı bi yer burası Okul bitecek de evlenicem veya yüksek lisans için defolup gidicem burdan diye gün sayıyorum ama daha iki yıl var. En son Bursa'ya gittim, sık sık gezen bir insanım Diğer şehirleri gezdikçe "ne güzel yeni yerler gördüm" deyip mutlu olamıyorum buraya gelip bu insanın insan muamelesi görmediği yere döndüğüm için kahroluyorum. Artık baş edemediğim bi problem oldu bu Bursa dan dün geldim Dün gece yarılarına kadar oturdum ağladım Ordaki insanlardan biri neden ben değilim diye Artık ruhum kabul etmiyor burda yaşamayı, mutlu olamıyorum ben bu şehirde Napıcam ben böyle ya hayatı kendime zehir ettim iyice :KK43:
Ben de adanada yaşıyorum ve aşığım şehrime.tamam kaç gündür toz be sıcak var ama ne laneti ya.lanet demeye ne halkın var senin.okurken;acaba hangi şehirde yaşıyor ki bu kadar iğrençmiş diye merak ettim.adana görünce şok oldum.bu kadar hakaret ediyorsan buraya srn zaten burda yaşamaya layık değilsin.ben heryeri gördüm.büyük şehirde üniversite okudum.dil eğitimine canadaya gittim kaldım bayaa.ama adanam gibisi YOK

Mersin mi Adana kadar pislik bi şehir hangisi var deseler mersin derim ne farkı var ki Ayrıca mersin de okuyorum sayılır zaten
Sen ne saygısız bir insansın.pislik sensin madem.yeter artık.haftasonları metsine gidiyoruz cennet gibi koyları var.sen yaşamayı bilmiyorsun.üslupsuz insan.

Kebap ağzıma sürmem Hem yemekleri açısından bile bakınca adana o kadar kültür fakiri bi kent ki Sadece kendisine has çeşit çeşit yemekleri bile yok mesela Kendisine ait bi kültürü, yerleşmiş bi tarihi zenginliği yok Üvey evlat gibi Denizi var, görenİ yok, en uzak ilçede ve pislikten ölen bir deniz, nefes alamayacağınız bir sıcak. Elli senedir kar yağmamış ama nemden dolayı kemiklerinizin titrediği soğuğu Baştan aşağı saçmalık
Ayy gerçekten senin yazılarını okurken fenalık geçirdim.sinirden kudurdummm.daha fazlasını okuyamayacağım.srn hakla yaşayanlar görgüsüz dersin.düpedüz terbiyesizlik yapıyorsun.asıl görgüsüz ve dediklerinin hepsi sensin bence.sevmeyebilirsin nedir bu hakaretler!!!içinde yaşayanlara da hakaret ediyorsun.mutlu olamazsın sen asla.bursaya gideceğine önce psikoloğa git.

Bela mısın kızım Yürü git yaa Ahahahah :KK70: Adana ya aşık bi insandan da bu beklenir Sanane sevmek zorunda mıyım
Şu üslubuna bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.sevmeyebilirsin ama hakaret etmeye hakkın yok.belamısın kızım lafını da burdan forum yöneticisine şikayet ediyorum.böyle seviyesiz üyelerle sohbet etmek istemiyoruzzz

Ben adana ya mersine dedim sen bana pislik dedin Hadi bakalım kim terbiyesizmiş kim kimi şikayet ediyor
Sen ne saygısız bir insansın.pislik sensin madem.yeter artık.haftasonları metsine gidiyoruz cennet gibi koyları var.sen yaşamayı bilmiyorsun.üslupsuz insan.

Back
X