Yeter ula tükendim !!!

Tükendim gençler bıktım artık hayatta amacım kalmadı antidepresan alıp uyuyorum allahım hayatım neden böyle ben ne kötülük yaptım?!

Normalde bunu kimseye kolay kolay yapmam ama,
şu an senin cümlelerini -o da bi şey mi- gülüşüyle okuyorum.

Antidepresan alıp uyuyorsun, içki kullanıyorsun (İlaçla alkolü bir arada kullanmaktan vazgeç istersen, bir çeşit intihar bu)
Bir de üzerine sigara... Bağımlılıklar diyor, annemle aram bozuk diye ağlıyorsun hım?

Sana burada bir anlatırım tükenmişlik ne demektir, mucizelere bir kez daha inanırsın!
Kalk silkelen kendine gel.

Zayıflıklarından sen sorumlusun.
Ya kendini uyuşturmaya devam edecek, şikayeti keseceksin,
ya da şikayet ettiğin şeyleri bırakacaksın.
İsteği-iradesi olmayana (doktor da dahil) hiç kimsenin bir faydası dokunamaz.

Sen tükenmişliğin KEYFİNİ çıkarıyorsun, kalk kendine iki tokat at ne yapıyorum diye aynaya bak.

Biz beş kardeştik babam annemi ve bizi en ufak bahanelerle döver ve galiz küfürler ederdi annem de mutsuzluluğunun hırsını bizden çıkarırdı zaten varsa yoksa kardeşleri ve annesi vardı onun için.VE ben bu yüzden (diğer kardeşlerim de) sırf o evden gitmek için pek de sevmediğim ve hoşlanmadığım bir adamla evlendim.Annem babamdan ayrıldı ben daha bir senelik evliyken ve iki sene sonrada kanserden öldü .Babamla senelerce konuşmadık şimdilerde onunda sağlık sorunları yüzünden barıştık.ve hiç birşey yaşanmamış gibi görüşüyoruz (bunun için ne kadar zorlandığımızı tahmin edemezsin) evliliğimde ki sorunları anlatmıyorum bile.Ama diyeceğim o ki ben mutluyum herşeye rağmen ailem eşim bile olsa bana yaşattıkları hayata direniyorum sağlığım ve gençliğimi kahrederek geçirmek istemiyorum iki tane pırlanta gibi evladım var ve hayat güzel.ha ayrıca sigara bile içmem niye kendimi zehirliim ki.

Özet olarak babam malatyalı annem istanbullu severek evlenmemeişler annem ailesi öldüğü için evlenmiş yıldızları pek barışmadı babam ben küçükken çok sinirliydi halen öyle sürekli bagrır it diye küfrederdi ergenlik döneminde kötü alışkanlıklarım başladı sonranda üniversite bitti iyi bir maaşla çalışmaya başladım annemle aramız bozuk ben onu çok seviyorum
tavşanın suyunun suyu şeklinde bi özet olmuş.
son dönemlerde kk.da ne kadar çok böyle bir cümlelik konu açıp hadi ortaya zehiri attım siz çözün tavrı modeller ortaya çıktı..
yormayın insanları.. herkes birbirine destek olmaya, yardımcı olmaya çalışıyor adam gibi anlatın derdinizi yardım etmeye çalışalım..
yazmaya üşeniyorsanız da açmayın konu..

erkek mi yoksa hanım kardeşimiz misin bilmiyorum ama kimsenin hayatı mükemmel değil herkesin yaşayamadıkları var evladımı kaybettiğim gün bi daha bişey beni üzümez demiştim ama hayat ve insanlar üzmeye devam ediyor
malesef dün kv demlerden geldim 6 7 yıl mazimiz var 2 hamilelik geçirdim
2 dogum yaptım ama bi tek çöp bile almadılar bi geçmiş olsun bile demediler
ama eltim 10 haftalık hamile olmasına ragmen prenses gibi bakıyorlar 3 gün kaldım kv dede kp der dr a götürüp getiriyor canı erik çekmiş gitmiş getirmiş karpuz bulmuşlar geçen hastane yakın olmasına ragmen taksiyle getirip götürmeler dogum günü için hazırlıklar yapmalar vs daha şimdiden dünyanın eşyası nı hediyesini almışlar ben kızıma hamileyken portakal istemiştim de unuttum diye getirmemişlerdi vs vs yani üzülmek istersen çok şey var inan 5000 tl den fazla borcumuz var üstelik bizim kendi borcumuz bile değil yardım edecekleri yerde birde laf söylüyorlar eşim de ailem atamam deyip içine atıyor herkes keyfinde aleminde yani boşver sende önce içkiyi bırak ilaçları da nefes alıp verdiğine şükret kötülük sahibine aittir de boşveriyormuş gibi yap ben öyle yapıyorum artık 6 7 aydır azcık elim para görsün istedim bi tek akrabam bişey almadı hatta sırf bişey almamak için daha eşikte aman aman katalog falan gösterme dediler tek yaptıkları kocama bana laf vurmak boşver takma hiç
insanlar kötü ve acımasız dünya ve hayat değil !..

benim bu üzüldüklerim dert bile değil daha kimlerde ne dertler var boşver yani gençliğine acı ...

Önce bir ayıl sonra yeni güne içmeden uyuşmamış bir beyin ile başlamayı dene.

Back
X