Yeter uzamıyor bir türlü yardııımmm !!!!!!

3litre keçi sütü! Kuzum yavaş herşeyin fazlası zarar. Gelişme çağındasın ve zamanla boyun uzayacak. Daha önünde nereden baksan H5-6yılın var.er yıl1cm uzasan yine 5-6cm eder. Sabırlı ol ablacığım;);)
evet yaz tatilinde sırf uzamak için içmiştim 10 gün boyunca tabi sonuç fos çıkmıştı :50: ne güzel yazmışsınız 5-6 senen var diye umarım öyledir çok teşekkürler...

ibrahim sarac oglunun bir tavsiyesi var bu konuda ve cok iddiali konusuyor palamut baligindaki siyah etini haftanin 4 gunu cocugunuza yedirin boyunun uzadigini goreceksiniz diyodu sitesine bi bakin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onuda gördüm canım evet hatta yanında bitkisel çayııda varmış da 14 yaşındayım malum beceremem annemde asla balık pişirmez yani nefret eder balıktan acaba şu hazır satılan balıklardan yesem aynı etkiyi gösterir mi ki ?

14 yaşındasın ve boyun 1.60 ama ben 21 yaşındayım boyum 1.61
ben nerelere gideyim peki?:9:
ayrıca boy konularını önemseyenleride anlayamıyorum.
kısa olduk uzun olduk ne oluyor ki? uzunlara madalye mi takıyorlar.
aslında doğruyu söylemek gerekirse ben kısa boylu kızları daha güzel buluyorum.çıtı pıtı kız görünce kıskançlıklara bile girebiliyorum.:1:
herhalde bir ilkim bu dünyada kısaboylu kızları güzel bulan biri olarak.
hem boy benim bildiğim kadarıyla 25 yaşa kadar uzuyor.belkide yanlış hatırlıyorum.sizinkide uzar herhalde.

işte bende böyle iri yarı kızları çok beğeniyorum çıtı pıtılar olandardansa zaten hep bende olmayanlara özenirim :1: umarım uzarım,cevap için teşekürler

niye bu kadar taktın uzar heralde daha bi kaç yılın var hem uzamasa çokmu sorun
ben 26 yaşındayım bende 1,60ım uzama ihtimalide yok ay ben öleyim o zaman :9:

eminim yüzünüz falan çok şirindir güzelsinizdir de kendimi de beğenemiyorum ben ergenlik triplerindeyim heralde :1:

ben mi yanlış okuyorum diye konuyu birkaç kez okudum yorumlardan dolayı.
konu sahibi 14 yaşında ise eski sisteme göre ya orta3 ya da lise 1 de olması gerekiyor.
benim zamanımda bir kızın boyu lise 1 e kadar yani tahmini 15 yaşında boy uzaması kesilirdi.
yani ben öyle 20 yaşına kadar uzayan görmedim.18 yaşında felan :37:
varsa da vardır belki tekte tükte.
hele 25 yaşında hiç görmedim
erkeklerde orta3 ten lise 1 e geçişte çok uzuyordu.yani kızların gelişimi erkeklere göre erken başlayıp,
yine erkeklere göre erken kesiliyordu.
regl de olduysanız son seneniz gibi duruyor.yemekten ziyade basketbol ve yüzme iyi boy uzatır.
tabi anne ve babanızın boyu da çok önemli.

hadi ya öyle mi dersiniz :43: reglimi 12 yaşında oldum ben. yorumunuz için teşekkürler

Valla benim boyum 14 umde 168 di lise ucde 17 yasimda yani 171 oldu. :))) erkek yegeniminde boyu lise ikiye kadar 170 di şuan lise sonda 178 . :)

gerçi siz zaten uzunmuşsunuz 14 ünüzde yani 168 maşallah :34:

Bencede kisa .....kisa saymak için 140 mi olmayi bekliolar anlamadim ama 160 kisa kesinlikle.sana katiliorum pohpohlanmakla da alakasi yok

aynen katılıyorum.ben konuyu açtım ablalarda sağolsun yardımcı oldular pohpohlanmak bunun neresinde ?

ahh öyle çok isterdim ki sizin gibi olmayı özel olarak spora falan mı gittiniz yoksa kendiliğinizden boy mu attınız ? bu arada cidden çok şanslısınız

hiçbir şey yapmadım canım hatta benden tembeli olmasın bunlar genetik miras biraz da :10:

Ablalarım, abla diyorum çünkü bu sitedeki bi çok kişi benden büyük. Herneyse ben direk konuma geçeyim.14 yaşındayım boyum 1.60 çok kısayım denemediğim şey kalmadı şifalı macunlar mı yemedim günde 3 litre keçi sütü mü içmedim sırf boyum uzasın diye sizden de isteğim bana bi yardım edin bildiğiniz ne yöntem ne spor ne yiyecek,içecek varsa hepsine muhtacım lütfen yardım edin eskiden uygulanan şeyler falan ne biliyosanız artık... :50: bi 5 cm daha uzasam yeticek bana...

boyun yaşına göre normal henüz 14 yaşındasın daha uzarsın.. stres yapma canım ya..

Sen 14 yaşındasın 160 boyun var ah vah ediyorsun.
Ben 22 yaşıma giricem 160 boyundayım. :52:
Where is the adalet? :41:

yaşına göre boyun gayet normal. belki fazla kilon varsa kendini biraz daha kısa hissedebilirsin. kilo boyu gizler. belki 2-3 kilo vermen seni psikolojik olarak rahatlatır.

bencede normal boyun, daha büyürsün sen , kuzum üzülmeee :16::16::16::16:

Bende 20 yasindayim ve 1.57 boyundayim ben napayim o zaman 😀 ve yasinda daha erken ne diye bu kadar uzuluyosun ki anlamadim dogrusu

palamut baliginin sirtindaki siyah etteymis keramet cok cok iddiali ibrahim bey bu konuda annen.yapmazsa sen.yap bukadar dert ediyosan deger bence

lise 1 im ben. önünde 2 senen var diyosunuz yani ?

bu yas ve okulu bi turlu dogru hesaplayamiyorum zaten.kusura bakma canim.evet 2 senen var.3 cm rahat uzarsin bu surede.cokta normal bi boy.bende senin boyundaydim ayni yasta.suan 1.65 boyum.hic uzasin diye cabalamadim bu arada.bana 20 yasina kadar uzayabilcegimi ama 16 yastan sonra 1,en fazla 2 cm uzayabillcegimi soylerlerdi.

Back
X