Yeter ya!neden ben...

Iyi yapmissin canim sen durusunu hic bozma
Aptal iste tabiki vermedim fotomu bide üstüne bana küstü çok aptalca zaten ciddi biseyimiz yok ortada en çok ona kiziyorum arkadasiz şuan içinhadi bislerr olsada aramzda ona dayanarak istese neyse

...dedi ve sonrasında banlandi.

Kötü birşey demedim, bazı insanların seksüel enerjisi yüksektir.Bu içten gelen birşey.
Belki bunun farkına varıp hemen bu şekilde muhabbete giriyorlardır
Hmm bilmiyorum valla yeni duydum :) ilgincmis böyle bise hic düsnmemistim hani böyle bise içinde caba harcamam eğer yüksekse nasil düsrülr acaba

Hmm bilmiyorum valla yeni duydum :) ilgincmis böyle bise hic düsnmemistim hani böyle bise içinde caba harcamam eğer yüksekse nasil düsrülr acaba

Eğer böyle bir durum varsa bence çok şanslısın. Doğal bir süzgecin var bir kere.
Sana yaklaşan adamın aklı uçkurundaysa seksüel enerjin sayesinde kendisini açığa vuruyor hemencecik ve diskalifiye oluyor.
Bir gün bu enerjine rağmen adam gibi kalmayı becerebilen olursa onun doğru kişi oldugunu bu şekilde çok kolay anlarsın zaten

Fotograf istemesi gayet normal canım. Ama diğer konulara gelince... Bu konuda suçu kendinde aramayı bırakmalısın. Çünkü bizim gibi muhafazakar toplumlarda, erkeklerin cinselliğe aç olduğu toplumlarda, kadınların bu tarz muamele görmesi çok normal. Onların ne istediği değil, senin nasıl bir hayat istediğin önemli. Sen niyetini temiz tuttukça, Rabbim senin karşına düzgün bir adam çıkaracaktır merak etme. Ama önce kendini suçlamayı bırak.

eskiden eğlenilecek kadın mevzusu ile kadınları aşağılayan erkeklerde aynı grupta evlenilecek erkek var eğlenilecek erkek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…