- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
hayırlı olsun şimdiden :)Ahandaa talip çıktı bağaa eyimi
İste bu kadar saçma demi hayir yanlis anlamiyorum ama kesinlikle farklı bi muhabbete girmedikki yanlis sinyal durumu yok yani bi kiz arkadasimla konuştuğum gibi konuştumYanlış anlamayın ama normal konuştuğunuz birisi nasıl sizden fotoğraf istiyor
Farkına varmadan yanlış sinyaller göndermiş olabilir misiniz?
Böyle bir küsme nedenini kabul etmeyip kendisiyle iletisiminizi kesmenizi öneririm. Bence amacini belli etmiş yeteri kadarAcele etmek değil canim aslında zaten kendi gelip beni buldu benim çevredeki bi insan sima olarak taniyorum birkaçkez merabamiz oldu ancak yasadigim yer zzaten çok küçük kimseyle görüsemem arti yeni taniyorum hic böyle saçma muhabbete girmemişti böyle olunca sasirdim bide resim göstermedim diye küstü çok sacma
boşşveeerr
Yasagin nesini anlamiyorsunuz anlamiyorum. Dini yorum yasak.
Milletce dini ders vermeye pek merakliyiz.
Sence bu yorum mu?
sonuçta şakanın altında bi gerçek olabilirBakcezz
Ha siz yorum kelimesini bile anlamamissiniz, durum vahim. Dini yorum derken dinle ilgili paylasimlar yasak hanim efendi.
Bak kabak konunun sahibi bile değilsin o yüzden hadi canım kendi işinle ilgilen...Kimseye akıl verme, vere vere sende kalmayabilir dikkat et....Burada moderatörler var gayette işlerini güzel yapıyorlar ,sen üzerine başka bir vazife bul!!Yıllardır bu sitedeyim ve neyin yasak olup olmadığını çok iyi bilmekteyim...
Yasagin nesini anlamiyorsunuz anlamiyorum. Dini yorum yasak.
Milletce dini ders vermeye pek merakliyiz.
Uyarmayı karşında 5 yaşında çocuk varmış gibi yaparsan ona göre muamele görürsün.Bu şekilde kimi uyarırsan uyar aynı tepkiyi alırsın kabakcım.İyi niyetli olsan incitmemek adına özelden de msj atabilirdin.
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
3-Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
20Bencede olabilir neden olmasın. Yaş kaçtı
Erkekler her tur kiyafetli kadina taciz yapmayi KENDILERINE hak gouyorlar dedim. Yanlis anlamissiniz.Konuyu nereye bağladin ya ben ne diyorum sen ne diyosun hak gördüm demedim bayan kimseye hak değil bu olanlar siniflandirma yapmiyorum kendinize gelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?