Ne dedi peki :)Buna benzer bir soru sorulmuştu Haydar Dümen' e... :)
illaki çıkar biri bunlar kötü diye hepsi kötü değil ki tanıyacaksın bakacaksın eleyeceksin zamana bırakacaksın herşeyden önceHaklisin aslında
Ahandaa talip çıktı bağaa eyimi
Vaay vayyAhahah tabi ki ne sandın. Gizli gizli takip ediyorum seni gelin diye
Öylede canim yas oldu 28 artik yaaillaki çıkar biri bunlar kötü diye hepsi kötü değil ki tanıyacaksın bakacaksın eleyeceksin zamana bırakacaksın herşeyden önce
Pislikler iste terbiyesizler çildirasim var bugün :)
Emin misin yazayim mi?Ne dedi peki :)
nasıl fotoğraf istedi? selfie mi yoksa açık seçik fotograf mı? selfie istediyse bunda bi sakınca yok bence..Yeter ya artik diyorum kizlar sizlerin etrafındaki erkeklermi böyle bendemi sıkıntı var anlamadim gitii .sorun şu ki kimle artik görüşecek olsam tek dertleri başka şeyler. Çok olmadi kisa bir zaman önce de konu açmistim birisini seviyodum ama derdi cinsellikti sadece olmadi bitti gitti artik zaten.simdi ise ondan sonra ilk defa birisiyle konuşmaya basladim ama arkadaş olarak henüz ortada bise yok adam saçma sapan konuşmaya başladı benden fotoğraf istedi ya ne alaka anlamiyorum benim onla ilişki anlamında başlayan biseyim yokki neden ben anlamiyorum lütfen biseler söyleyin
Hmm böyle dediğine göre yazilmiycak bise ama yeter ya bu nasil bi cinsellik aşki_NurteN_ post: 43666270 .!.:Emin misin yazayim mi?
Sacimin acik olduğu fotoğraf ama ben kapaliyim zaten milletin görmesini istesem acarimnasıl fotoğraf istedi? selfie mi yoksa açık seçik fotograf mı? selfie istediyse bunda bi sakınca yok bence..
Yani öyle değilde hatayi daha çok hanim kizimizda görmüştü de o yüzden sey ettim.Hmm böyle dediğine göre yazilmiycak bise ama yeter ya bu nasil bi cinsellik aşki
Benim hatali olduğum bi durum yok arkadsca görüstüğüm bi insan ona isve cilvede yapamamki etkilensin ortada böyle bi durum da yok anlatabildimmiYani öyle değilde hatayi daha çok hanim kizimizda görmüştü de o yüzden sey ettim.
Onlara cilveye gerek yok ki mantik su nefes alsin yeterBenim hatali olduğum bi durum yok arkadsca görüstüğüm bi insan ona isve cilvede yapamamki etkilensin ortada böyle bi durum da yok anlatabildimmi
E ama sen sordun ne dedi diye... :) birebir onayliyorum demedim ki ayrica... :)Benim hatali olduğum bi durum yok arkadsca görüstüğüm bi insan ona isve cilvede yapamamki etkilensin ortada böyle bi durum da yok anlatabildimmi
Amin canimYanlis zamaan yanlis insaan tutunmak imkansiz biktimm.....tarkana Selam.olsun ,memlekette sapik mi yok var ahlaksizlik moda bazi insanlarda dogru insani cikarsin Allah cc karsiniza
Haklisin bu konuda gerçi :)Onlara cilveye gerek yok ki mantik su nefes alsin yeter
Neyse artik konuşulacak aslında bu konuda uzun konular var ama bura yeri değil :)E ama sen sordun ne dedi diye... :) birebir onayliyorum demedim ki ayrica... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?