Yeter yha!! 2. Buluşma olmadan 2 kez ekildim!!! :(

bende küçük bi yerde okuyorum burda imam hatip lisesinde bile böle saçmaca bi uygulama yok ağzım açık okudum.ben kız meslek lisesindeyim 10 a yakın erkek öğrencimiz var onlarla gayet samimiyiz hiç bir hocam da beni arkadaşımla konuşuyorum diye bana ters ters bakmadı yada kızmadı.ayrı ayrı kapılardanda girmedik....

artık liseler 4 sene.
bu insanlar tamam biraz abartıyorlar ama sonuçta 4.sınıf olan bir insan 17-18 yaşında oluyor.
köylerde 13-14 yaşındaki kızlar okula gönderilmek yerine kocaya verilirken bu devlet hiç birine yetişemiyor da, onun adı 'yasal seks' oluyor da- ki bu çocuk istismarıdır, suçtur- 17-18 yaşındaki insanların okul dışında öpüşmeleri olay mı oluyor?

bu yuzden her okul imam-hatip liseleri gbi mi olsun?
haremlik selamlık mı yapılsın?
böylece yavaş yavaş kazımıyorlar mı beynimize dini kuralları?

+

konu sahibi bence boşver hiç takma.
arama sorma intikam almakla da uğraşma bence ne hali varsa görsün.

konu nerelerede saptırılmış :sinifsinif:
imam hatiplerde de haremlik selamlık yok canım kız-erkek aynı sınıflarda okuyorlar
küçük yaşta zorla evlendirilenlerin yanı sıra
17-18 yaşındaki kazık kadar öğrencilerin yada sivillerin açık alanlarda öpüşmesini normal karşılayamıyorum kusura bakmayın
onları gören bizim küçük çocuklarımıza kötü örnek oluyorlar.Toplumun ahlakını bozabilecek her türlü davranışa karşıyım
şahit olunan bir olayı anlatayım
genç kız okuldan pembe pembe mont giyinen şirin kardeşini alarak eve giderken sevgilisini görüyor.işyerimizin arasındaki boşluğa girip başlıyorlar öpüşmeye..
camlar karartılı olduğu için içeriyi göremeyebilirler ancak onlar için sorun değil görünmek.çünkü küçük kız onları izliyor.eve tek başına gidemeyeceğine göre beklemek zorunda...
yoldan geçen kafasını çevirsede görebilir ama sorun yok onlar MEDENİ olduğunu sanan CAHİL iki sevgili
ve bunun gibi bir sürü daha şeyler....hangisini anlatayım..

konu sahibide çok pişman olmuştur bu topiği açtığına ama konu konuyu açar
bunlar tartışılması gereken ülkemiz gerçekleri...

konu nerelerede saptırılmış :sinifsinif:
imam hatiplerde de haremlik selamlık yok canım kız-erkek aynı sınıflarda okuyorlar
küçük yaşta zorla evlendirilenlerin yanı sıra
17-18 yaşındaki kazık kadar öğrencilerin yada sivillerin açık alanlarda öpüşmesini normal karşılayamıyorum kusura bakmayın
onları gören bizim küçük çocuklarımıza kötü örnek oluyorlar.Toplumun ahlakını bozabilecek her türlü davranışa karşıyım
şahit olunan bir olayı anlatayım
genç kız okuldan pembe pembe mont giyinen şirin kardeşini alarak eve giderken sevgilisini görüyor.işyerimizin arasındaki boşluğa girip başlıyorlar öpüşmeye..
camlar karartılı olduğu için içeriyi göremeyebilirler ancak onlar için sorun değil görünmek.çünkü küçük kız onları izliyor.eve tek başına gidemeyeceğine göre beklemek zorunda...
yoldan geçen kafasını çevirsede görebilir ama sorun yok onlar MEDENİ olduğunu sanan CAHİL iki sevgili
ve bunun gibi bir sürü daha şeyler....hangisini anlatayım..

konu sahibide çok pişman olmuştur bu topiği açtığına ama konu konuyu açar
bunlar tartışılması gereken ülkemiz gerçekleri...

haklısınız ben bunları normal görmedim zaten.
her şeyin bir yeri ve zamanı ama öğrenciler sevgili olmasın diye bu düzeni kabullenmek ne kadar doğru?
bir şeyleri kısıtladıkça talep artar, merak artar.
gençleri korumanın yolu kısıtlamak değil.
çunku onlar hep yasak olan şeylerin peşinde koşuyorlar zaten.

bunu merak eden bir siz varsınız devlet meselesi tartışan hanımların yanı sıra..
kırıldım diye konuyu biraz büyütünce cocuk da arkadaş kalmamız en doğrusu falan dedi ben de cok fazla üstelemedim üsteleyemezdim de benimle ciddi düşünmemiş olursa olur olmazsa olmaz türden bi kız olarak görmüş büyük bi ihtimal.çünkü facebook hesabımda ne bi baglantımı begendi ne bi fotografımı ama kendi devresinden sarışın bi kızın gitmiş fotografını begenmiş bu benim onun gözünde ne kadar değerli olduğumu gösteriyor.kavga ederken eger en ufak bi şüphen varsa sevginden başlamadan bitsin gibi bişey söyledim o da var dedi inanabiliyor musunuz! :1shok:
olay üzerinden 1 aya yakın bi zaman geçti ama ben onu rüyalarımda görüp duruyorum onu sevmiyorum aşık da değilim onun için ağlamıyorum da ama hala onu düşünmem sadece hırsıma yenilmiş olmamdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum
arkadaş olma konusunda da sorun çıkarmıstım."arkadaslıgımız devam etse bile düşüncelerimi nasıl değiştirmeyi planlıyorsun ki.. Eğer vicdanını rahatlatmak amacıyla bunu yapıyorsan için rahat olsun ben boş ümitlere kapılmadım.sadece seni tanımaya çalıştım sen beni çok iyi tanımışsın çok iyi birisin deyip duruyorsun (nerden eminsen) ama ben seni hiç tanımadım tanıyamadım tanıcagımı da düşünmüyorum.. Ama gene de arkadaş kalabilirz" diye gururumla ayrıldım gibi bişey şimdi ona napıyorsun arkadaşım gibi mesajları asla atamam ondan da pek ümidim kalmadı açıkçası bu kadar zaman geçince
peşimde 4-5 kişi daha var ama aklım hala onda keçi inadım yüzünden asla konuşmam alsanaalsanasmile
napcam hiç bilmiyorum benim de bir gururum var :umursamaz:
acaba diyorum bununla boşa vakit kaybetmeyip önümüzdekilere mi baksam zemuszemus

bi de okuldayken kimsesiz çocuklar için bir doğum günü partisi düzenlenmişti ve bir ses sistemi vardı ordan mikrofonla sıradaki şarkı sevip de kavuşamayanlar için gelsin falan diye bişeyi ortaya attı. bu arada şarkı da ümit besenden nikah masası'ydı :dance:
ben belki ortalığa atmıştır sazan gibi atlamayayım diye düşündüm ve şunu yapmaya karar verdim ertesi gün bunların tiyatrosu vardı ( çocuk okul tiyatrosunda ). tiyatroya onunla buluşmaya gittiğim günkü kıyafetlerimi giydim hani madem seviyo açık bi kapı bırakayım ama ben konuşmadan olsun bu diye bunu düşündüm
hay düşünmez olaydım tiyatroda bunun rolü fotosunu begenmiş dediğim sarışınla karı koca rolündeydi orda bi sinirlendim en son da sahneye 2li 2li çıkıp selam verirken birlikte çıktılar ve kıza jest olsun diye şapkasını çıkarıp ona taktı ve o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü anacım..! :oklava:
ben o mal için taaa orlara gidiyorum bi mesaj vermeye onun yaptığına bak.normalde hiç kıskanç değilimdir ama aklımda o kıza ulaşamıcağını bildiği için beni kullandığı düşünceleri geldikçe çıldırıyorum.sarı saçlı yeşil gözlü olunca kız erkekler de hemen sulanıyor bu yüzden okulda popüler
ben de popülerim ama nereye kadar onlar gibi değil,türk erkeklerinin salaklıklarını bilirsiniz sarı saç renkli göz bi kız görmeye gelsin hemen dünyanın en güzel kızı yaparlar onu
ben bu olayı şu şekilde yorumladım dogru mudur yanlış mıdır bilemem ama bana bi yem attı dönüp konuşmam için ben de onu yutmadım pası tekrar ona attım.benle konuşmayı bi tarafı da yemeyince durum öle kaldı

bu çocukla arkadaş bile kalmayın derim hiç yüzüne dahi bakmayın ki kendini hint kumaşı sanmasın.:mymeka:vaktini boşa harcama madem başka taliplerinde varmış

ayol zaten normal bi tip ekstra hiç bi özelliği yok o kim hint kumaşı olmak kim :dilcikar:
ben de diğerlerine yöneldim tek dileğim onun beni başkasıyla gördüğü andaki affallamış tepkisini görebilmek :smiley-cool:

bencede derslerin en önemli şey senin için bu yaşında okulda gözde olacağına peşimde 4-5 kişi daha var diyeceğine derslerine çalış işlerindeki başarılarını anlat belki kızacaksın bu yazdıklarıma ama hayat böyle o yaşlara bi daha gelmeyeceksin nasılsa ilerde onlarca adam çıkacak karşına şimdiden derslerini sıkı tut iyi bir üniversiteye gir ilerde peşinde gezecek adamlar kariyer sahibi olsun

haklısınız aslında fazla kaptırmamak en iyisi allaha şükür karnemde de bi problem yok sadece 2 tane 4üm var.hedefim onları düzeltmek olsun

başta böyle ekildiyseniz sonrasını düşünemiyorum.bazı erkekler o yaşlarda kendini bir halt zannederler siz yüz verdikce o kendini çeker.ama yol ver gitsin ya daha yolun başındasın

başta böyle ekildiyseniz sonrasını düşünemiyorum.bazı erkekler o yaşlarda kendini bir halt zannederler siz yüz verdikce o kendini çeker.ama yol ver gitsin ya daha yolun başındasın

bu tabirinize çok hak veriyorum gerçekten de öyle alkisalkisalkis

Back
X