Yetim, aldatma ve ayrılık

Melis303030

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
669
367
23
Selam,

Evet arkadaşlar,

Daha önce konular açmıştım, Ama şu var birşey yaptığı olmadı hiç. Erkek arkadaşım var.Artık dayanamadığımı, kesin şekilde ayrılmak istedimi söyledim. Ayrıldık. İntihar etme gibi şeyler söyledi. Korktum. Ayrılmak istemiyor, bana kesin kararını söyle diyor. Çok üzülüyor buna bende üzülüyorum. Doğal değil üzülmem ama oda çok üzülecek eminim. Ailesinin düğünü var, oraya benimle gelmeni istiyorum diyor. Ona göre kararını ver. İçimde vicdani duygular var. Benimde çok kötü olduğum zamanlar oldu, bırakmadı. Sizce nasıl cesaretlendireyim kendimi? Kaçacak mısın kalacak mısın diyor?

Son düzenleme:
Selam,

Evet arkadaşlar,

Daha önce konular açmıştım, yetimsin dedik ve süre ver biraz hayatıma bakayım demişti. Ama şu var birşey yaptığı olmadı hiç. Bunları nesnel değerlendirmeniz için yazıyorum. Artık dayanamadığımı, kesin şekilde ayrılmak istedimi söyledim. Ayrıldık. İntihar etme gibi şeyler söyledi. Korktum. Ayrılmak istemiyor, bana kesin kararını söyle diyor. Çok üzülüyor buna bende üzülüyorum. Doğal değil üzülmem ama oda çok üzülecek eminim. Ailesinin düğünü var, oraya benimle gelmeni istiyorum diyor. Ona göre kararını ver. İçimde vicdani duygular var. Benimde çok kötü olduğum zamanlar oldu, bırakmadı. Sizce nasıl cesaretlendireyim kendimi? Kaçacak mısın kalacak mısın diyor?
Konunu hatirliyorum sanirim seni yetim diye anlatmisti ailesine. Aslinda bir cogumuz ayrilma tarafindaydik. Şoyle bi düşününce belki de senibailesine anlatirken babasi yok demek yerine yetim diye bahsetmis olabilir. Bunu ne sekilde ne tinda soyledigi de onemli aslinda. Simdiki konuya gelecek olursak. İntihar konusunu gundeme getirip ayrilmana engel olmaya calisiyor bu sekilde yaklasması yanlış yani bana gore ve kacicak misin ne demek üsluba bak yaptigi yanlisin farkinda olup daha farkli bir tutum sergilemek varken yok kaçıcak misin yok intihar edicem flan demesi dogru degil. Aile dugunune seni cagirmasi guzel bi detay

Selam,

Evet arkadaşlar,

Daha önce konular açmıştım, yetimsin dedik ve süre ver biraz hayatıma bakayım demişti. Ama şu var birşey yaptığı olmadı hiç. Bunları nesnel değerlendirmeniz için yazıyorum. Artık dayanamadığımı, kesin şekilde ayrılmak istedimi söyledim. Ayrıldık. İntihar etme gibi şeyler söyledi. Korktum. Ayrılmak istemiyor, bana kesin kararını söyle diyor. Çok üzülüyor buna bende üzülüyorum. Doğal değil üzülmem ama oda çok üzülecek eminim. Ailesinin düğünü var, oraya benimle gelmeni istiyorum diyor. Ona göre kararını ver. İçimde vicdani duygular var. Benimde çok kötü olduğum zamanlar oldu, bırakmadı. Sizce nasıl cesaretlendireyim kendimi? Kaçacak mısın kalacak mısın diyor?
Meliscim iyisin hoşsun da, kendine yalan söylemeyi bırakman lazım. Vicdan falan yaptığın yok, adamın kariyeri, hayat standartları iyi, daha iyisini bulamayabilirim diye korkuyorsun. Bunu da kendine yakıştıramadığın için vicdan diye bişey bulmuşsun. Merak etme bu arada, öldürmez o kendini. 2 haftaya bilemedin 1 aya koluna birini takar. Sen de vicdan yapmaya devam edersin kaldığın yerden.

Meliscim iyisin hoşsun da, kendine yalan söylemeyi bırakman lazım. Vicdan falan yaptığın yok, adamın kariyeri, hayat standartları iyi, daha iyisini bulamayabilirim diye korkuyorsun. Bunu da kendine yakıştıramadığın için vicdan diye bişey bulmuşsun. Merak etme bu arada, öldürmez o kendini. 2 haftaya bilemedin 1 aya koluna birini takar. Sen de vicdan yapmaya devam edersin kaldığın yerden.
alakası yok. Benimde kariyerim cok iyi yalnız. Cevremde o tarz insanlar var. Sevip sevmediğimi sorguluyorum

alakası yok. Benimde kariyerim cok iyi yalnız. Cevremde o tarz insanlar var. Sevip sevmediğimi sorguluyorum
Ya sen ne anlatıyon gülo? Geçen konularda da konuştuk bunları, evet dedin öyle dedin. Kendine yediremiyon işte,sevgi vicdan vs katınca daha erdemli hissediyorsun. Ama gerçek öyle değil sen çok iyi biliyorsun.

ederse etsin sanane
Selam,

Evet arkadaşlar,

seni korkutmak için intahar edeceğini söylüyor edersen et sayende helva yeriz deseydin sende yani yok yetim demiş yok bunu demiş bitir gitsin sevgilinmiş oyalanmaya ne kadar musaıtsınız ya, birde konu başlığında aldatma demişsin içerikte bişey yok

Selam,

Evet arkadaşlar,

Kalmayacagim gidiyorum de .ne yaoicam bu adami intihar falan etmeyecek hepsi numara.

3 4 ay hayatımı yasayayım dedi
Olur da devam ederseniz her yakaladığınızda bunu bahane edecek. Hani sana söylemiştim ya 3-4 ay hayatımı yaşarken takılmıştım onunla diyecek. Hatta ama sen başkalarıyla olmamı sorun etmiyorsun, laf söyleyemezsin diyecek. Hastalık bulaştırsa bile biliyordun diyecek. Adamın dürüstlüğünden de etkilenmedim değil, yaptım ama gizlemedim yalan söylemedim diyecek. Kusura bakmayın da asgari ücretle çalışan gariban olsaydı çoktan şutlamıştınız adamı. Git dolaş ama sonunda bana gel aşkım çekmezdiniz.

İzin ver hayatıma bakayım ne be? Bu cümleyi size nasıl kurabilir? Hadi kurdu bu cümleyi işittikten sonra terk etmek yerine bir de pişkin pişkin yok kaçacak mısın, kalacak mısın sorusuna nasıl izin verirsiniz? Bazı ilişkiler beni çok şaşırtıyor ya.

Ay lütfen intihar etsin ve dünyadaki kadın topluluğunu kendi gibi bir gerzekten kurtarsın . Havlayan köpek ısırmaz korkmayın . Hayatıma bakıp her çiçekten bal almak istiyorum diyen adam kendini ve cukunu çok sevdiği için hayatını kendi sonlandiramaz . Her yerden engelleyin terbiyesiz g*t lalesini. Yetimsin dedik ne demek ya çok sinirlendim . 😠

Back
X