Konuyu şok içinde okudum. Bir çocuğun sorumluluğunu almaya hazır olmasanız bile o kadınları susturup çocuğu kolunuzun altına alamadınız mı o an? Benim kafadan çatlak iki yengem var, bir tanesi annem öldüğü gün; bundan sonra emrine amadeyim sardenya dedi, diğeri de annen ölceğine ben ölseydim keşke demişti. Kazık kadar insandım halbuki. O anlık Bi söz, bir hareket insana destek oluyor. Umarım teyzeleri falan sahip çıkar da sizin elinize bakmaz o çocukcağız. Çocuğa nasıl davranacağınız daha şimdiden belli. Sizle kalırsa aç açıkta kalır, yarı aç yarı tok, sefil perişan olur. İyisi mi siz bu işe girmeyin, kendinizi bilmeniz bir yerde güzel. Ne yaparım nasıl yardımcı olabilirim diye soracağınıza koşa koşa gelip ayhh benim üstüme mi kaldığğğğ acebaaa diye konu açmak benim insanlık anlayışımın çok çok dışında. Ne insanlar var doğada bulduğu hayvan yavrusuna, kapı komşusunun çocuğuna, hastanede istismar edilmiş bebeğe kol kanat geriyor. Bir de sizin gibiler var, onlara da sadece yazıklar olsun deniyor.