- 20 Şubat 2022
- 40
- 29
- 8
- Konu Sahibi teo1mmervve
-
Adresinizin eski eşinizin evinde ne işi var ki?esim olacak adamla bosandim.bekarken yetim maasi aliyordum.bosandiktan sonra tekrar alabiliyormusum.ben basvursam eski esimle ikamet ettigim adrese gidip bakarlarmi.bu maasi alacagmdan eski esimin haberi yok ondan gizli cikariyorum.eger haberi olursa nafaka vermez serefsiz bana.sizce giderlermi oraya
eski esimin evinde degil bosandigim an degistirdim adresimi zatenAdresinizin eski eşinizin evinde ne işi var ki?
Tamam kanuni bir neden dolayı da mernis adresinizi değiştirdiyseniz zaten. Verdiğiniz adresi gelip kontrol ederler. Afaki bir durum olmadıkça. Atıyorum adres sistem de aynı kalmadıysa. Yoksa eski eşin adresini napsın.eski esimin evinde degil bosandigim an degistirdim adresimi zaten
anladim tesekkur ederimZannetmiyorum. Boşanmanızı belgelersiniz bağlanır. Zaten devlette görünüyordur medeni haliniz, sadece maaş için başvurmanız lazım. Yetim maaşı almak için boşanıp aynı evde yaşamaya devam edenler oluyor, öyle bir ihbar olursa araştırırlar onun dışında bakmazlar.
Babasından kalan maaş hakkı değil mi ?Ne fırsatçılar var ya hu. Hem eski kocasından hem rahmetli babasından alacağı kuruşlara kafası iyi çalışıyor ama zahmet edip çalışmaya yanaşmıyor. Üstelik diğerleri de destek oluyor bu anlayışa,pess
Niye fırsatçılık olsun bu kanuni hakkı.. sanki kocasından bu maaşı almak için anlaşmalı boşanmış gibi anlatıyorsunuzNe fırsatçılar var ya hu. Hem eski kocasından hem rahmetli babasından alacağı kuruşlara kafası iyi çalışıyor ama zahmet edip çalışmaya yanaşmıyor. Üstelik diğerleri de destek oluyor bu anlayışa,pess
Size kesinlikle katılmıyorum neden çalışmayı her kadına farz görür gibi yorumlar yapılıyor anlamış değilim. Belki çocuğu bakıma muhtaç belki de engelli nasıl bir hayatın için de olduğunu bilmeden atıp tutmak ne kadar kolay değil mi?? Fırsatçı değil hakkım olanı nasıl alırım diyor kadıncağız, . Diğerleri de destek oluyor derken? Sorusuna cevap vermişler olması gerektiği gibi. En azından ben öyle düşünüyorumNe fırsatçılar var ya hu. Hem eski kocasından hem rahmetli babasından alacağı kuruşlara kafası iyi çalışıyor ama zahmet edip çalışmaya yanaşmıyor. Üstelik diğerleri de destek oluyor bu anlayışa,pess
Resmen ne düşündüysem yazmışsınız.Babasından kalan maaş hakkı değil mi ?
Bosaninca nafaka almak da hak sonuçta.
Çocukları vardır belki onu yazmamış çocuk için nafaka alıyordur belki.
Ayrıca çalışan insan da nafaka alabilir belki çalışıyor konu sahibi.
Ben aynı durumda olsam nafakayı çocuklarım için biriktirin babamın maaşıyla geçinmeye çalışırım,ayrıca bir engelim yoksa çalışır kendi ayaklarım üzerinde dururum.
Belki konu sahibi engelli, psikolojik rahatsızlığı var, çalışamıyor.
Hem hüküm vermişsiniz pesssss
Niye fırsatçılık olsun bu kanuni hakkı.. sanki kocasından bu maaşı almak için anlaşmalı boşanmış gibi anlatıyorsunuzyetim maaşı da nafaka da kanuni hak.. bence gereksiz duvarınızı farklı olaylara saklayın..
Devlet bu hakkı tanımış alır almaz kimseyi ilgilendirmez çalmıyor yaa.Ne fırsatçılar var ya hu. Hem eski kocasından hem rahmetli babasından alacağı kuruşlara kafası iyi çalışıyor ama zahmet edip çalışmaya yanaşmıyor. Üstelik diğerleri de destek oluyor bu anlayışa,pess
İyide bu babadan kalan maaş değil ki o emekli maaşı bu yetim maaşı anne ve baba ölümü ile kazanılan bir hak. 25 yaşına kadar dı sanırım bu hak.Babasından kalan maaş hakkı değil mi ?
Bosaninca nafaka almak da hak sonuçta.
Çocukları vardır belki onu yazmamış çocuk için nafaka alıyordur belki.
Ayrıca çalışan insan da nafaka alabilir belki çalışıyor konu sahibi.
Ben aynı durumda olsam nafakayı çocuklarım için biriktirin babamın maaşıyla geçinmeye çalışırım,ayrıca bir engelim yoksa çalışır kendi ayaklarım üzerinde dururum.
Belki konu sahibi engelli, psikolojik rahatsızlığı var, çalışamıyor.
Hem hüküm vermişsiniz pesssss
Bu Ulkeye liderlik etmis bir kisi soyleyin ki gunde 10 defa calip cirpmis olmasin...Ne fırsatçılar var ya hu. Hem eski kocasından hem rahmetli babasından alacağı kuruşlara kafası iyi çalışıyor ama zahmet edip çalışmaya yanaşmıyor. Üstelik diğerleri de destek oluyor bu anlayışa,pess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?