yetim maasi

Çalışınca sgk priminizin neden toplandığını ve sonrasında o primlerle neler yapılabileceğini de birazcık öğrenirseniz, ' fırsatçı, cahil, çalışmakta gözü olmayan, yiyip içip yatma derdinde olan' yaftalarınızın aslında yersiz olduğunu öğrenebilirsiniz.
Kadının yasal hakkı bu. Nafaka da alsın, yetim maaşıda alsın, bebeği belli bir yaşa gelsin çalışsın parasını da kazansın, tüm bunlar asla kesilmesinde!

Yetim dediğimiz sey cocukluk icin gecerli değil mi?Ne bilim 18 de falan kesilmesi gerek miyor mu?Kocaman kadının yetim maası alması normal mi sizce?
Bu ülkede okumasına,çalışmasına izin verilmeyen kadınlar yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Lütfen pembe gözlüklerinizi çıkartıp bakın arada.

Dedi ikinci eş.

Canım bunlar senin yasal hakkın. Ayşe bunu dedi,Fatma şunu dedi falan geç onları. Ağzı olan konuşur. Önemli olan yasaların ne dediği. Yasal olarak ne hakkın varsa sonuna kadar al. Bu senin hakkın. Başkasının parası değil bu kendi babanın parası. Sana sonuna kadar helal o para. Sen burdaki yazılanlara bakıp canını sıkma.

Eski eşiniz emekli maaşı aldığınızı öğrendiği an nafakanızı kesti4ebilir.

Eski eşiniz emekli maaşı aldığınızı öğrendiği an nafakanızı kesti4ebilir.
hayır ikisi ayrı şeylerdir.nafaka miktarını düşürme davası açabilir en fazla.o da uzun sürer ve hakim kabul eder mi bilinmez.zaten kuş kadar nafaka bağlanıyor .aynı anda nafaka ve yetim maaşı alınabilir kanunlarımıza göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…