yetim maasi

İyide bu babadan kalan maaş değil ki o emekli maaşı bu yetim maaşı anne ve baba ölümü ile kazanılan bir hak. 25 yaşına kadar dı sanırım bu hak.
kız çocuklarında yaş ayrımı yok. erkeklerde 25 yaşa kadar okuyor olmak şartıyla alıyor ondan sonrasında alamıyor

ya boyle oturdugun yerden yorum yapmak ne kadar guzel oluyor dimi.sen suan turkiyenin durumunun farkindamisin insanlar 1 liraya muhtac bende onlardan biriyim.kucuk bir bebegin ne kadar masrafinin oldugunu bilmedigine gore anne degilsin.bebegi kime birakip is bulup calisacam bunu dusunemeyecek kadarda cahilsin.o yuzden oturup bos yorumlar yapma.daha agir cevap yazardim ama neyse

yahu sende beni engelli yaptin bacim.bebek oldugu icim calismiyorum.yoksa ben doguma kadar calisam biriydim zaten.

Kafanız güzelmiş. Güle güle kullanın.

Başvuru yaptığınız an yeniden bağlanıyor maaş resmi olarak boşandıysanız. Her hangi bir şikayet durumunda gelip adrese bakıyorlar beraber mi yaşıyorlar diye.

Babanızdan maaş alabilirsiniz resmi olarak boşandıysanız. Tek yapmanız gereken e-devletten dul-yetim yardımı kısmına girip babanızın tcsini ilgili alana yazıp başvuru yapmak. Sonra bir 10-20 gün içinde size mesaj gelecek ziraat bankasından tcniz ile çekebilirsiniz diye gidip çekeceksiniz. Tek sıkıntı size maaş bağlandığında anneniz dul maaşı alıyorsa o bir tık azalır. O yüzden annenize haber verin önceden bütçesini ona göre ayarlasın.

annem baskasiyla evli maas almiyor o.

İyide bu babadan kalan maaş değil ki o emekli maaşı bu yetim maaşı anne ve baba ölümü ile kazanılan bir hak. 25 yaşına kadar dı sanırım bu hak.
Hayır yetim maaşı babanın geçmişte sigortalı çalışma geçmişi varsa kızına,karısına verilebiliyor.benim annem başvurmak istemişti 5-6 yıl önce ama dedemin sigortası hiç olmamış o yüzden alamadı.bu arada annem o dönem rahim kanseri olduğunu öğrenmişti sağlık güvencesi için çok iyi olacaktı.yas sınırı yok denilmişti bize ama babanın sogortali çalışma şartı vardı.

yahu sende beni engelli yaptin bacim.bebek oldugu icim calismiyorum.yoksa ben doguma kadar calisam biriydim zaten.
Yatlrgisoz hüküm verdiği için örnek verdim.
İllaki özrünün olması lazım değil şartlarını bilemiyoruz sonuçta

Bu ne biçim laf ya, belki çocuğu küçük bakacak kimsesi yok, hemen iş bulma şansı yok. Yetim maaşı ve nafakayı topladığınızda bir asgari ücret yapmıyor zaten. Kadın bunlarla bile yarı aç yarı tok yaşayacak. Gören de zannedecek ki devletimiz yetimi boşananı ihya ediyor. Sizin dünyadan haberiniz yok

Hem yetim maası hem nafaka alabiliyor musunuz ya?Nerde o bolluk?
Yetim maası belli biyerden sonra kesilmiyor mu?Evlenmissiniz koca kadın olmussunuz calısın?

Yetim dediğimiz sey cocukluk icin gecerli değil mi?Ne bilim 18 de falan kesilmesi gerek miyor mu?Kocaman kadının yetim maası alması normal mi sizce?

kadının düşmanı yine kadın. eğer hukuken hakkı varsa neden fırsatçılık olsun? hakkı olanı istemek ne zamandan beri fırsatçılık oldu.herkes çalışmak zorunda değil kadın gayet de ev hanımı olmak istiyor olabilir. nafakasını da babasının parasını da çatır çatır yemeye hakkı var.

hepsid e devletin tanıdığı haklar iyiki de var.bu haklar olmasa çok kadın allah göstermesin kötü yola bile düşerdi.dışarda iş kaynamıyor hele ki vasıfsızsan.nafaka da avrupa ülkelerinde bile var refahın olduğu ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…