yetinmeyi bilmemek !!

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
canlar bi konuya çok canım sıkılıyo.
bi çok evli genç bayan görüyorum kimse kocasından memnun değil .herkes keşke daha zengin koca bulaydım derdinde.kocası çalışıp didinip ekmek getiriyo evine .kadın yok ben şunu giyemedim yok kaloriferli ev istiyorum gibi özentiler peşinde.çöpü de kocam döksün işe giderken.akşam gelirken de soba kovasını doldursun.ben yatayım dana gibi evde.ama her istedğim olsun .oh ne güzel dünya.
elindekilerle yetinmeyi bilmeli insan şükretmeli.Allah birden alıverir ne oldum sanarlar.şükredin canlarım her zaman şükredin.

ütü çamaşır gibi görevlerini yerine getirmyeen herşeyi kocadan bekleyen hanımlaraydı bu

ütü çamaşır gibi görevlerini yerine getirmyeen herşeyi kocadan bekleyen hanımlaraydı bu

böyle hanım pek yok benim bildiğim. tabiki zengin olmayan kocasını beğenmeyip zengin olanı istemek ayrı bir olay ama iş konusuna gelince genelde kadınlar yapar yapar yaranamaz çalışan olsun ev hanımı olsun bi sürü çalışıp bi de üstüne hakaret işitiriz çünkü o görev.

Haklılık payınız çok . Ben deyince kızarlar ama Rusya 'da kadınlar inşaat işçiliği otobüs şoförlüğü bile yapıyorlar ve ev hanımlıkları da dört dörtlük . Yapılabilir de biz de ev hanımlığı yan gel yat olarak algılanıyor yani şöyle .Ben çalışmayarak zaten kendimden feragat ediyorum beni böyle kabul et tarzında . Ev hanımlarının istekleri hiç bitmez mesela kocalarından .Ablamdan pay biçiyorum .Neredeyse her sene tüllerini değiştirir .ohhh ne ala memleket .Ben ise 18 senedir evliyi.Tülümü güneş parçalayınca değiştirdim .

Ben hiç bütün işi kocam yapsın ben 56.prensesim diyenini görmedim.
Kadınlar sadece destek yardım bekliyor okadar.
Ayrıca kocam zengin olsa devri geçti artık karımın maaşı çok olsa devri

o paranın nasıl kazanıldıgına şahitsin...

İşe giderken bizahnet çopude atsın elinemi yapıştı poşet.iki yıldır tek kıyafet almadım kendime evdeyım adam çalışıyor diye ona aldım hep. Kombinin dugmesinede ben basıp acarım gerek yok.sanırım ben ideal eşim

konu sahibi onu demek istemedi bence .Ev hanımı olup da sorumluluk almayan çok insan var .
Hastaneye bile kocalarını sürükleyenler var .Bız bız bız bir naz bir niyaz .Gören de ölümcül rahatsızlığı var zanneder .Çok öylesi inan ki .

Para yoksa eğer evlenince ;

Faturalar gelince aşk biter.
hihaha saldırın bana .

beni anlayan bitek kişi çıktı şurda da hanımlar konu şu ben evi için fedakarşık yapan görevlerini yerine getiren hanımları konu dışı tuttum.benim bahsettiğim hergün gezmede günde ay ben bi giydiğimi bidaha giyemem.çöpü kocam dökücek akiam yemek de yemeyiversin para da kazanamıyo zaten .gibilerineydi lafım.
saldırın tabi :/
bi gün birine derdimi açıldım kadın bana zengin birine aşık ol dedi .ağlıyorum böyle derdimden.

aynen onu anlatmak istedim.lafım tüm ev hanımlarına değildi ve ya ev işini hergün yapıp da kıymet bilinmeyen kesime değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…