- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
ütü çamaşır gibi görevlerini yerine getirmyeen herşeyi kocadan bekleyen hanımlaraydı buDert nerde ?
İçeriğe gelirsek çöp dökmem eşim atar,ekmek almam eşim alır.
Evde yaptığı sadece bu ikisi okadar...
Ütü, çamaşır, bulaşık, toz, silme, yemek, süpürme, üstüne birde iş hayatı kim dana gibi yatıyo ?
Bekarsın heralde
ütü çamaşır gibi görevlerini yerine getirmyeen herşeyi kocadan bekleyen hanımlaraydı bu
Haklılık payınız çok . Ben deyince kızarlar ama Rusya 'da kadınlar inşaat işçiliği otobüs şoförlüğü bile yapıyorlar ve ev hanımlıkları da dört dörtlük . Yapılabilir de biz de ev hanımlığı yan gel yat olarak algılanıyor yani şöyle .Ben çalışmayarak zaten kendimden feragat ediyorum beni böyle kabul et tarzında . Ev hanımlarının istekleri hiç bitmez mesela kocalarından .Ablamdan pay biçiyorum .Neredeyse her sene tüllerini değiştirir .ohhh ne ala memleket .Ben ise 18 senedir evliyi.Tülümü güneş parçalayınca değiştirdim .canlar bi konuya çok canım sıkılıyo.
bi çok evli genç bayan görüyorum kimse kocasından memnun değil .herkes keşke daha zengin koca bulaydım derdinde.kocası çalışıp didinip ekmek getiriyo evine .kadın yok ben şunu giyemedim yok kaloriferli ev istiyorum gibi özentiler peşinde.çöpü de kocam döksün işe giderken.akşam gelirken de soba kovasını doldursun.ben yatayım dana gibi evde.ama her istedğim olsun .oh ne güzel dünya.
elindekilerle yetinmeyi bilmeli insan şükretmeli.Allah birden alıverir ne oldum sanarlar.şükredin canlarım her zaman şükredin.
canımı sıkan tarafı bana da zengin koca bul ne yapcan o çulsuzu demeleri ya sinirlendim geldm buraya patladım :))sen niye canını sıkıyosunki.
milletin etlisine sütlüsüne elleşme boşver.
evde oldugu halde evini kokutan kadınlarada benden selam gitsin
ütü çamaşır gibi görevlerini yerine getirmyeen herşeyi kocadan bekleyen hanımlaraydı bu
o zaman sende şunu dicen.canımı sıkan tarafı bana da zengin koca bul ne yapcan o çulsuzu demeleri ya sinirlendim geldm buraya patladım :))
canımı sıkan tarafı bana da zengin koca bul ne yapcan o çulsuzu demeleri ya sinirlendim geldm buraya patladım :))
o paranın nasıl kazanıldıgına şahitsin...Haklılık payınız çok . Ben deyince kızarlar ama Rusya 'da kadınlar inşaat işçiliği otobüs şoförlüğü bile yapıyorlar ve ev hanımlıkları da dört dörtlük . Yapılabilir de biz de ev hanımlığı yan gel yat olarak algılanıyor yani şöyle .Ben çalışmayarak zaten kendimden feragat ediyorum beni böyle kabul et tarzında . Ev hanımlarının istekleri hiç bitmez mesela kocalarından .Ablamdan pay biçiyorum .Neredeyse her sene tüllerini değiştirir .ohhh ne ala memleket .Ben ise 18 senedir evliyi.Tülümü güneş parçalayınca değiştirdim .
konu sahibi onu demek istemedi bence .Ev hanımı olup da sorumluluk almayan çok insan var .Dert nerde ?
İçeriğe gelirsek çöp dökmem eşim atar,ekmek almam eşim alır.
Evde yaptığı sadece bu ikisi okadar...
Ütü, çamaşır, bulaşık, toz, silme, yemek, süpürme, üstüne birde iş hayatı kim dana gibi yatıyo ?
Bekarsın heralde
hihahaPara yoksa eğer evlenince ;
Faturalar gelince aşk biter.
aynen onu anlatmak istedim.lafım tüm ev hanımlarına değildi ve ya ev işini hergün yapıp da kıymet bilinmeyen kesime değildi.konu sahibi onu demek istemedi bence .Ev hanımı olup da sorumluluk almayan çok insan var .
Hastaneye bile kocalarını sürükleyenler var .Bız bız bız bir naz bir niyaz .Gören de ölümcül rahatsızlığı var zanneder .Çok öylesi inan ki .
sataşarak? kime sataştım pardon da.He sunu bastan soyle. Gerci biz anladik da
millete satasarak konusacagina durumunu degerlendir. Herkesin tercih meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?