- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
tabi bunu hemcinsimizde yapıoraynen nasıl olsa o yapar ben yatayım oh diyor.salıyorda salıyor.herşey eşit olmalı evlilikte.
no problemo :)thank you oki:)
heh be beni anlayan birisi :) evet tam da anlatmak istedğim buyduValla bende ev hanımı olupta kocasından her işte yardım bekleyen hanımlarımıza kızıyorum yahu adam zatendışarda çalışmış eve gelmiş ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyor kadın şunu yap şunu götür şunu topla diyor ama sen bütün gün evdeydin bu işleri gündüzde yapabilirdin ama yok olmaz illa koca yapacak ... bide derler ya ev hanımlarıda akşam olunca ayakalarımı uzatacak yer arıyorum ama evde olupta gündüz o işleri dinlene dinlene yapabilirsin yada canın istediğin gibi yapabilirsin istesende yapmayada bilirsin ama işte çalışınca bugün bu işi yapmak istemiyorum diyemiyosun..
birde ev hanımları kendilerini çalışan kadınlarla kıyaslarlarya ona da kızıyorum tamam ev işi hiç bitmez doğru ama düşününki şahsen ben 10 saat eşşek gibi çalışıyorum sonra eve gelip onların gündüz yapmaya çalıştığı işleri ben 1-2 saate sığdırmaya yada tek izinli olduğum 1 güne sığdırmaya çalışıyorum ... üstelik 1,5 yaşında kızımda var her sabah onu tek başıma hazırlayıp harıl harıl arabaya bindirip anneme bırakıp ordan işe geçiyorum ... hep bi koşturmaca...
anlamadım kız çay koymasın mı misafir yanında kadın eşine :)tabi bunu hemcinsimizde yapıor
eşine misafir yanında hadi cay koyan hatun bile gördümki ben
misafir yokken ne yaparsanız yapın
deli cesaretibence konu erkeklere yönelik olmalı burada kimse çıkıp evet ben kocam zengin olsun totomu kaldırmaya da hiç niyetim yok çok haklısın değişeceğim demez
Bunca kadının içinde ettiğin lafa bak hele
beyi koyuyo kadınınanlamadım kız çay koymasın mı misafir yanında kadın eşine :)
e öğretmenmişsiniz herkesden önce siizn anlamanız gerekirken bi tek siz yanlış anladınız :)yavrum ben ev hanimi degilim.. ben ogretmen oldugum icin usluba takildim ZAAR
işte ondada sıkntı var .beyi koyuyo kadının
heh be beni anlayan birisi :) evet tam da anlatmak istedğim buydu
beyi koyuyo kadının
anlayıp da çemkirmediğin için teşekkürler ayrıca :) herkes görevini bilmeli adam eve gelince işiten güçten bide yemek yoksa fıttırır.beece haklısın yani
kadın galiba hava olsun diye yapıyo :)) demek istedi :)Koysun. Eli ayagi tutuyor. Oyle bir kanun mu var?
çalışmayan bayanında eline yapışmaz benceKoysun. Eli ayagi tutuyor. Oyle bir kanun mu var?
aynen.hayır ne anlatmak istedğim belli.ben burda tüm ev hanımlarına dana demedim.yarası olan gocunur.bende şu an ev kızıyım.Burada cemkirenler evde hirsini alamiyor galiba.
bence de.çalışmayan bayanında eline yapışmaz bence
okurum :) herkes haddini bilecek görevini bilecekKari parası yiyen erkek konusunu oku bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?