- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
- 113
- Konu Sahibi Eymenimpinar
-
Meraba kızlar hiçbirşeye yetışemıorm evde bütün gün yapabildiğim inanın tek yemek yap 18 aylık bı oğlum var bütün işler yarım ev berbat sanki herşey eksik acaba bitek ben mı böleym yaptığım yemeklerde bişeye benzemıobenimle aynı durumda olanlar varmı ben mı çok becerıksızım acaba kendimi çok yarım hissediyorum cocugumada besleyici güzel yemekler yapamıorm hiç durmuo çok hareketli sürekli düşüo yalnız bırakamıorm hiç özenemıorum herşeye ....
Ben varim birde araliga kadar onumde uc sinav var halimi dusun
ABen varim birde araliga kadar onumde uc sinav var halimi dusun
Bu ara bende aynı durumdayım 19 aylık oğlum ve okula giden diğer oğlum tv bile bakmıyorum hep kosuyorum..akşam okul dönüşü eve gelip hemen odev yapıyoruz sonra tekrar çocuklarla uğraş 12 de yatıyorum sabah kalıyorum yine aynı işler evi biraz saldigim doğrudurmümkünati yok yetişmiyor
Bide sey var evleri cok temiz olan yerde toz tanesi olmayan kadinlar mesela sosyal medyada görüyorum kücük cocuklu anneler. Onlarin cocuklari hic birdey dökmüyormu? Hic bir oyuncagi ordan oraya tasimiyormu hic bir dolabin kapisini acip icindekilerini dökmüyormular? Bu kadinlar nasil 24 saat evi ter temiz tutuyor? Bend emerak ediyorum. Cocuklarini ihmal etmeden yapuyorlarsa büyük tebrik.
Ama benim icin olsun varsin ev daginik olsun toz ucsun dünyanin sonu degil ya ama cocugumla birlikte kaliteli vakit gecirmek tertemiz bir evden daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?