Yetişemiorum :(

benımde 9 aylık kızım var
tum salonu koltuklardan tutuna tutuna tetti tetti gıdıyor kendı kendıne
salondan ayrılamıyorum
temızlık yapabılmek ıcın mama sandalyesıne oturtup elıne verıyorum oyuncagını emnıyet kemerını baglıyorum
veya yurutecıne oturtup yanıma alıyorum guvenlıgıne cook dıkkat ederek
yada uyudugu zaman tum ısımı yapıyorum gece yapıyorum sabah cok erken saatde yapıyorum bı sekılde yapıyorum

kucuk cocukla zor oluyor oyuzden herseye yetısmeyebılırsın bu cok normal senın oncelıgın evladın

aynıyım bende temızlık yapsam bıle yarım saat surmedn bır bakıorum heryer bırbırıne gırmış....

Canım benım Allah kolaylık versın
Benım cocugumm yok ben bıle zor yetişiyorum
Evde yatmaktan bırde ınternet cok oyalıyor benı

Sana tavsıyem yemek yaparken acele etme ıcıne sevgını katarak yap
Bişeye benzemıyo demişsın ıste ozenerek yap

Yerınde drmayan cocuklar ıcın de tavsıyem var ama buraya yazmak yasak oldugu ıcın yazamıyorum,dînî bı konudn bahsedecktm

ben de bu konudan muzdaribim. yalnız ben de çocuk bir tane 3 yaşa az kaldı inş ve çalışıyorum. geçtiğimiz günlerde moralim bozuk yattım. rüyamda psikologa gitmişi. işte derdimi anlatıyorum. psikologun bana dediği evini temizle önce sen puhaha rüyamda bile karşıma çıktı bu temizlik

Ah ah canım en zor dönemleri.ben şöyle yapardım akşama kadar hiç toplamazdım evi oyuncaklar herşey ortada olurdu.eşimin gelmesine 1-2 saat kala bi başlardım toplamaya bide süpürge tutardım heryer mis

Koşturmaktan yaptıgm yemekler hiçbişeye benzemıo ona uzuluorm bebegme faydalı böle özenılmış güzel yemekler hazırlıyamıorm ona üzülüorm ev işleri yarım kalsın dedğiniz gbi kızlar yetışilmio zaten vicdan yapıorm işte

Benim es bebek durumum olmamasına rağmen yetişemiyorum rahat ol zor ev işleri uzun sürüyor

Kapa mutfağın kapısını

En olmadı yani

Bebek da seninle olursa koşturmazsın ki

Canım o kadar hareketli ki saniye durmuo hiç yalnız bırakamorm başına mutlaka bisey gelıo bide gündüz uykularımızda hiç yok yarım saat uyuyp kalkıp e bnde o yarım saatte ne yapabılırsem o yüzdn hiç güzel mama yapamıorm oğluma en çok ona üzülüorm bazende yorgunluktan bayılcakmışım gbi oluyo annemde kızıo kendine bakmıosun DİE nası bakıyım diorm akşama kadar ağzıma 2 lokma zor atıorm

Önceliğin çocuğun olsun vE kendin. Ev işi ikinci planda kesinlikle. Evin her an pırıl pırıl olmak zorunda değil. Eğer maddi olarak uygunsan haftada bir yarım gün yardımcı çağır benim yükümü epey hafifletti.

Canım konuda demedim kapıyı kapatınca kendini oradan oraya atıo elimi ayağıma dolaştırıo ya gerçekten görenler hep çok hareketli bı bebek işin zor diolar sen yemekte yapmaya zaman bulamıosundur dıolar

Otoriteni kullan atsın biraz otur bekle elinde renkli plastik bulaşık leğeni ve kocaman kepçelerle

O da gelir yanına

Çekmece vs karıştırsın işte ki cazip gelsin

bu anların tadını çıkar bebegınız bır daha bu yaşa gelmeyecek skıntıy gırme kocan sorun etmıyorsa.

Bnm 4 aylik bebem var hergun boyle yenek yaparsamm ziyafet gibi geliyo yumurta bile olsa..
Yoksa disardan soyluyo eve temizlikci..
Tahammulum kalmiyo sonra sinirleniyorum. Cocuk daha huysuzlaniyo..
Allah saglik versin de gec. Yavrun buyusun temizlige coookk vaktin olurr. Acele etme.

Yardımcı alma imkanınız yok mu ? Dört dörtlük olmak zorunda değilsiniz zaten bebek büyütüyorsunuz kolay mı ?

bende ayniyim berbat durumdayim..
evdeki sistem cokmek uzere..
oglum 6 aylik.. kendi basina durmuyor illa onunla oynamam lazim yada kucagimda olacak yoksa yikiyor etrafi..
yemek yapmayali aylar oldu.. aksam esim gelince kolay seyler yapip yiyoruz bazende disarda..
temizligi hergun yapamiyorum zaten bir gun mutfak salon temizliyorum aksam oluyor..
diger gunde diger odalari yaparim diyorum olmuyor oglum durmuyor..
bu sefer bastan butun odalar batiyor..
yeni ek gidaya basladik yiyecegi seyler yapamiyorum.. cok bunaldim..
ne es olarak ne anne olarak ne de evlat olarak yetebildigimi dusunmuyorum..
aksam yorgunluktan esimin yuzune bile bakmiyorum..
bir dokun bin ah isit gibi oldu senin konu :) ama su ara yasadiklarima tercuman olmussun bende anlatmak istedim..
yani senin anlayacagin yalniz degilsin herkes ayni :)

Bebeğim 3 aylik ve gunduzleri hic uyumuyor surekli ilgi istiyor bebek arabasinda uyuyor bide arabada onun icin cok yoruluyorum ve evde temizlik falan yapamiyorum aksam uyuyunca camasirlari seriyorum bulasiklari topluyorum haftada birde supurge tutuyorum camlar filan batmis durumda yani cocuklu evde temizlik filan aramasin kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…