- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi Eymenimpinar
-
Canım benım Allah kolaylık versınMeraba kızlar hiçbirşeye yetışemıorm evde bütün gün yapabildiğim inanın tek yemek yap 18 aylık bı oğlum var bütün işler yarım ev berbat sanki herşey eksik acaba bitek ben mı böleym yaptığım yemeklerde bişeye benzemıobenimle aynı durumda olanlar varmı ben mı çok becerıksızım acaba kendimi çok yarım hissediyorum cocugumada besleyici güzel yemekler yapamıorm hiç durmuo çok hareketli sürekli düşüo yalnız bırakamıorm hiç özenemıorum herşeye ....
Koşturmaktan yaptıgm yemekler hiçbişeye benzemıo ona uzuluorm bebegme faydalı böle özenılmış güzel yemekler hazırlıyamıorm ona üzülüorm ev işleri yarım kalsın dedğiniz gbi kızlar yetışilmio zaten vicdan yapıorm işte
Canım benım Allah kolaylık versın
Benım cocugumm yok ben bıle zor yetişiyorum
Evde yatmaktan bırde ınternet cok oyalıyor benı
Sana tavsıyem yemek yaparken acele etme ıcıne sevgını katarak yap
Bişeye benzemıyo demişsın ıste ozenerek yap
Yerınde drmayan cocuklar ıcın de tavsıyem var ama buraya yazmak yasak oldugu ıcın yazamıyorum,dînî bı konudn bahsedecktm
benımde 9 aylık kızım var
tum salonu koltuklardan tutuna tutuna tetti tetti gıdıyor kendı kendıne
salondan ayrılamıyorum
temızlık yapabılmek ıcın mama sandalyesıne oturtup elıne verıyorum oyuncagını emnıyet kemerını baglıyorum
veya yurutecıne oturtup yanıma alıyorum guvenlıgıne cook dıkkat ederek
yada uyudugu zaman tum ısımı yapıyorum gece yapıyorum sabah cok erken saatde yapıyorum bı sekılde yapıyorum
kucuk cocukla zor oluyor oyuzden herseye yetısmeyebılırsın bu cok normal senın oncelıgın evladın
Kapa mutfağın kapısını
En olmadı yani
Bebek da seninle olursa koşturmazsın ki
Canım konuda demedim kapıyı kapatınca kendini oradan oraya atıo elimi ayağıma dolaştırıo ya gerçekten görenler hep çok hareketli bı bebek işin zor diolar sen yemekte yapmaya zaman bulamıosundur dıolar
bu anların tadını çıkar bebegınız bır daha bu yaşa gelmeyecek skıntıy gırme kocan sorun etmıyorsa.Meraba kızlar hiçbirşeye yetışemıorm evde bütün gün yapabildiğim inanın tek yemek yap 18 aylık bı oğlum var bütün işler yarım ev berbat sanki herşey eksik acaba bitek ben mı böleym yaptığım yemeklerde bişeye benzemıobenimle aynı durumda olanlar varmı ben mı çok becerıksızım acaba kendimi çok yarım hissediyorum cocugumada besleyici güzel yemekler yapamıorm hiç durmuo çok hareketli sürekli düşüo yalnız bırakamıorm hiç özenemıorum herşeye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?