super kadın olmaya bır sure ara vermenın zamanı gelmıs nur.sımdı yapacagın tek sey ayda 2 defa kadın tutuyorsun.gor bak evın eskısınden daha duzenlı olacak.utu temızlık cam koltukl halı bunların duzenı ve temızlıgını bır sure yardımcın yapacak sen de kurlarına agırlık vereceksın canım.basarılar.
Bunu da düşündüm de ne zaman yaptırıcam o da var.. Sadece pazar günlerim boş o günde yaptırmak istemem.. Ayrıca başında durmakta isterim.. Ben çok şey istiyorum ama hiç birşey olmuyor
Eğitiminizi tam bitirmeden mi evlendiniz?Yani evlilikten önce okulunuzu kariyerinizi tamamlasaydınız keşke.Evli değilim o yüzden yardımcı olamıcam üzgünüm
annen ya da kayınvalıden basında durabılır canım.zaten bu kısa surelı bır donem olacagı ıcın senı ıdare ederceklerdır.sen de onların yaptıgı ıse ve temızlıge guven.yıpranmaktan sınırlerının bozulmasından ıyıdır.
Evet Bitirmedim hiç birşeyimi.. Keşkelerle de hayat geçmiyor ki.
Canım 8 yıllık evliyim ben bile bir gün yetiştirdiğimi oh bitti dediğimi bilmem EV HANIMI olduğum halde. Bir taraftan dışarıdan okuyorum bir taraftan 8 çocuk... Ev işi nankördür.. Yaparsın, yaparsın, yaparsın... Bu işin sonu yok. programlı şekilde evini sürekli temizle. asla sağınık bırakma ve işini yarına erteleme.. Bir akzağını çıakrtığında hemen katla koy...banyo yaptığında hemen eskisi gibi bırak.. O zaman daha kolay yetişebilirsin. Biriktirirsen altından kalkamazsın ....
çalışan kadınların derdi çokbnde sabah çıkıorum evden akşam gdiorum yemek yiorz mayışıorum sonra yaparım yatmadan mutfağı toplarım yarnki ütüyü yaparım derken hooop uykum gelmiş bile neyse diorum sabah erken kalkarım ı ıhhh olmuo snra işe geç gdiorm braz napim... allahtan ayda 3 kez falan yardmcm gelio ama ona rağmen heryer dağınık galiba sorun bnde ( evet yaa kesin bnde bn çook dağınığım ( hiç titiz diilim napim:)
Haklısın iyice düşünüp taşındıktan sonra hayatımıza yön vermeliyiz aslında.Aynı anda biçok şeye yetişmen zor,ehliyeti seneye bıraksaydın bari neyse olan olmuş artık.Kolay gelsin tatlım.
İşte şuan bir toplansa dağıtmıcam söz veriyorummAyrıca siz 8 çocuk mu dediniz ben mi yanlış okuyorum ?
Canım ocakta bir taraftan portakal reçeli yapıyorum. Hızlı yazayımderken karışmış. Allaaaaaaaaah korusun. 2 tane kuzum var
birazda dağınık kalsın canım boşver yaa temzlik diye kendı egitimdenn geleceginden geri kalma tabiki..çalışmasan eminim onuda başarırdın ama çalışan kadınlar için hayat çok zor...bende sabah 7de evden çıkıyorum7 de giriyorum tekrar.yemek hazırlayabiliyorum en fazla sonra hiç kılımı kıpırdatamıyorum.temzlkte hafta sonuna kalıyor haliyle.bi yere gitmezsek tabi..
Canım o zaman napıyorsun; Kadın yerien bir şirket tutuyorsun ve onlar herşeyini mis gibi yapıyor.. sen olmak zorunda değilsin başlarında. eşin bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?