Yetişemiyorum artık..

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
158
Arkadaşlar önceki konularımdan bakarsanız göreceksiniz evin düzeni temizliğiyle ilgili problem yaşıyordum ama sağolsun tecrübeli ev hanımlarının verdiği taktiklerle epey iyi olmuştum. Akşamları bulaşığım felan kalmıyordu herşey iyiydi yani.. Taa ki şu 2 haftaya kadar.. Şuan yine evim berbat bir halde.. Ama bu sefer benim beceriksizliğimden değil gerçekten yetişemememden.. İşten 6 da çıkıyorum 6.30da kursum başlıyor 9a kadar o saatten sonra eve gidemiyorum annemlerde eşimi beklemek zorunda kalıyorum ve 11den aşağı evde olamıyorum her gece.. Hem bilgisayar hem ehliyet kursum var.. Aöften okuyorum finallere 1 aydan az var.. Aynı zamanda kpssye hazırlanıyorum.. Zabıt katipliği sınavına gircem klavye çalışmam gerekiyor.. Açıkçası kafayı yemek üzereyim.. Eve adapte olamıyorum çünkü hala öğrencilik rolümden kurtulamadım.. Bu cumartesi akşam yazlık kışlıkları yerleştirdim çıkan yazlıklarda bir yığın ütü var. Çamaşırları yıkamadım üstelik ufak çaplı bir tadilat oldu dolap yaptırdık.. Dün anca onu temizledm ama bütün yatak yorgan oturma odasında atılık bekliyor..

Ne yapacağımı bilemedim Annemi bekliyorum ama ordada badana var. Tek başıma yetişemiyorum. Ve bu böyle epey sürecek haziranda sınavlara giricem sonra direksiyon sınavlarım başlıcak.. Bu şekilde kendime nasıl bir düzen kurabilirim? Akşam gidip sabah çıkıyoruz.. yardım edin lütfen yoksa deliricem..

super kadın olmaya bır sure ara vermenın zamanı gelmıs nur.sımdı yapacagın tek sey ayda 2 defa kadın tutuyorsun.gor bak evın eskısınden daha duzenlı olacak.utu temızlık cam koltukl halı bunların duzenı ve temızlıgını bır sure yardımcın yapacak sen de kurlarına agırlık vereceksın canım.basarılar.

Bunu da düşündüm de ne zaman yaptırıcam o da var.. Sadece pazar günlerim boş o günde yaptırmak istemem.. Ayrıca başında durmakta isterim.. Ben çok şey istiyorum ama hiç birşey olmuyor

Bunu da düşündüm de ne zaman yaptırıcam o da var.. Sadece pazar günlerim boş o günde yaptırmak istemem.. Ayrıca başında durmakta isterim.. Ben çok şey istiyorum ama hiç birşey olmuyor

annen ya da kayınvalıden basında durabılır canım.zaten bu kısa surelı bır donem olacagı ıcın senı ıdare ederceklerdır.sen de onların yaptıgı ıse ve temızlıge guven.yıpranmaktan sınırlerının bozulmasından ıyıdır.

Eğitiminizi tam bitirmeden mi evlendiniz?Yani evlilikten önce okulunuzu kariyerinizi tamamlasaydınız keşke.Evli değilim o yüzden yardımcı olamıcam üzgünüm

Eğitiminizi tam bitirmeden mi evlendiniz?Yani evlilikten önce okulunuzu kariyerinizi tamamlasaydınız keşke.Evli değilim o yüzden yardımcı olamıcam üzgünüm

Evet Bitirmedim hiç birşeyimi.. Keşkelerle de hayat geçmiyor ki.

hıı Evet öyle olabilir teşekkür ediyorum fikriniz için böyle birşeyi değerlendirmek zorundayım..

Canım 8 yıllık evliyim ben bile bir gün yetiştirdiğimi oh bitti dediğimi bilmem EV HANIMI olduğum halde. Bir taraftan dışarıdan okuyorum bir taraftan 2 çocuk... Ev işi nankördür.. Yaparsın, yaparsın, yaparsın... Bu işin sonu yok. programlı şekilde evini sürekli temizle. Asla dağınık bırakma ve Bugünün işini yarına erteleme.. Bir kazağını çıkartığında hemen katla koy...banyo yaptığında hemen eskisi gibi bırak.. O zaman daha kolay yetişebilirsin. Biriktirirsen altından kalkamazsın ....

Son düzenleme:
çalışan kadınların derdi çok bnde sabah çıkıorum evden akşam gdiorum yemek yiorz mayışıorum sonra yaparım yatmadan mutfağı toplarım yarnki ütüyü yaparım derken hooop uykum gelmiş bile neyse diorum sabah erken kalkarım ı ıhhh olmuo snra işe geç gdiorm braz napim... allahtan ayda 3 kez falan yardmcm gelio ama ona rağmen heryer dağınık galiba sorun bnde( evet yaa kesin bnde bn çook dağınığım ( hiç titiz diilim napim:)

Evet Bitirmedim hiç birşeyimi.. Keşkelerle de hayat geçmiyor ki.

Haklısın iyice düşünüp taşındıktan sonra hayatımıza yön vermeliyiz aslında.Aynı anda biçok şeye yetişmen zor,ehliyeti seneye bıraksaydın bari neyse olan olmuş artık.Kolay gelsin tatlım.

İşte şuan bir toplansa dağıtmıcam söz veriyorumm Ayrıca siz 8 çocuk mu dediniz ben mi yanlış okuyorum ?

Bu benim heralde :) Aynıları içimden geçiriyorum hep.. En büyük yalanda bu sabah kalkar toplarım zaten :) Nerde görülmüş benim iş için sabah erken kalkacağım

Ya hepsi denk geldi.. İş için lazım sertifika bir an önce kayıt yaptırmalıydım oldum.. Ehliyette hazirandaki sınava girebilmek için şmdi kayıt olmalıydım oldum.. Bütün kursların zamanları aynı

İşte şuan bir toplansa dağıtmıcam söz veriyorumm Ayrıca siz 8 çocuk mu dediniz ben mi yanlış okuyorum ?

Canım ocakta bir taraftan portakal reçeli yapıyorum. Hızlı yazayımderken karışmış. Allaaaaaaaaah korusun. 2 tane kuzum var

birazda dağınık kalsın canım boşver yaa temzlik diye kendı egitimdenn geleceginden geri kalma tabiki..çalışmasan eminim onuda başarırdın ama çalışan kadınlar için hayat çok zor...bende sabah 7de evden çıkıyorum7 de giriyorum tekrar.yemek hazırlayabiliyorum en fazla sonra hiç kılımı kıpırdatamıyorum.temzlkte hafta sonuna kalıyor haliyle.bi yere gitmezsek tabi..

Canım o zaman napıyorsun; Kadın yerien bir şirket tutuyorsun ve onlar herşeyini mis gibi yapıyor.. sen olmak zorunda değilsin başlarında. eşin bile olabilir

Canım ocakta bir taraftan portakal reçeli yapıyorum. Hızlı yazayımderken karışmış. Allaaaaaaaaah korusun. 2 tane kuzum var

Ay aman dedim ne oluyo :) Allah sağlık versin çocuklarınıza. Kolay gelsin bu arada

Evet o da bir sorun. Bir pazar günüm var onuda evde geçirmek istemiyorum bu genç yaşımda 19 yaşındayım daha. Dedim ya çok şey istiyorum sanırım

Evde duramiyorsan nasil temizleyeceksin ki evi en iyisi yardimci bulman.yada hafta sonunda mutlaka hic aksatmadan temizligini yapsan birikmez en azindan.

Canım o zaman napıyorsun; Kadın yerien bir şirket tutuyorsun ve onlar herşeyini mis gibi yapıyor.. sen olmak zorunda değilsin başlarında. eşin bile olabilir

AKlımda o da faaliyete geçiremedim daha.. Yakın zamanda bunu yapıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…