Yetişemiyorum artık..

Evde duramiyorsan nasil temizleyeceksin ki evi en iyisi yardimci bulman.yada hafta sonunda mutlaka hic aksatmadan temizligini yapsan birikmez en azindan.

İşte yapıyordum ama 2 haftadır gitti ipin ucu. Çünkü akşamları gidip kıyafetleri çıkarıp başka birşey giyiyoruz. birikiyo öyle..

AKlımda o da faaliyete geçiremedim daha.. Yakın zamanda bunu yapıcam :)

Dediğin kadar dağınıksa evin bir tane kadın tek başına yapamaz. Yapar ama üsten üsten. ben bir kadın tutmuştum. İlk bebeğime hamileyken kadın geç geldi,merak etme yetiştiririm dedi. Temizledi bitti dedi gitti. bir baktım avizeler, banyonun fayansları duruyor. bence böyle bir riske atma. Birkaç kişi 1 günde temizlesin. Daha sonra tek kadın çağırırsın..

Yatak odam dağınık. Oturma odam salonum felan temiz. Perdeleri yıkadım camları sildm kursa başlamadan önce oraları yaptım tam yatak odası mutfak yapcaktım bunlar çıktı :) Birde demiştm ya dolap yaptırdık oraya sandığımı felan koycam dantelleri kaldırmam lazım çeyizde serilenler duruyor daha sandığın içine toplucam ne varsa o yüzden önce annemin gelmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…