- 7 Şubat 2016
- 24
- 14
- 18
- 35
- Konu Sahibi KS FOREVER
-
Merhabalar
Burdaki paylaşımları uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum. 17 aylık bebeğim var ve çalışıyorum bebeğim 1 yaşını doldurduğunda işe başladım ve başlamadan derdimki işten gelicem bebeğimle ilgilenicem evde iş güç umrumda değil sadece ortamını temiz tutarım.ama tam tersi oldu evin işi bitmiyor zaten eve 7.30da geliyorum yemek sofra topla bebeğimin mamasını hazırla derken 1 1,5 saat. Geçiyor uyku vakti gelmiş oluyor ve huysuzlanıyor hiç vakit geçiremiyorum kuzumla bebeği uyutuyorum yemek çamaşır ütü hiç eksik olmuyor çok yoruluyorum ve yetişemiyorum bebeğime annem ile kayınvalidem dönüşümlü bakıyor. Onlardan bir beklentim yok sadece bebeğimle ilgilensinler yeter benim için çalışmaya ihtiyacım yok işten ayrılsam bebeğimi kreş yaşına kadar büyütsem bu seferde çok ara vermiş olacağım ve iş bulmam zor olacak sorum çalışan anneler ev işlerinizi nasıl planlıyorsunuz bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz
Bırakın öğrensin bir yanlış yapar iki yapar 3.de tam olur, canınıza yazık bırakın yapsın. İstedikten sonra elinden iş gelmeyecek insan yoktur.Eşim teklif eder ben yapıyım ne yapılacaksa yardım edeyim der ama elinden iş gelmiyor daha kötü oluyor arkasından yine
toplamak zorunda kaldığımdan sadece bebeğe bakıyor
Haftalik temizlikci al bence yipranmissin ben evde odldgm halde yetisemiyorum inan utunude yapsin bi yemegni yap bigun belirle kendine dort tencere yemek yap koy dolaba yemegin biri biritince bir gun birini isitirsinMerhabalar
Burdaki paylaşımları uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum. 17 aylık bebeğim var ve çalışıyorum bebeğim 1 yaşını doldurduğunda işe başladım ve başlamadan derdimki işten gelicem bebeğimle ilgilenicem evde iş güç umrumda değil sadece ortamını temiz tutarım.ama tam tersi oldu evin işi bitmiyor zaten eve 7.30da geliyorum yemek sofra topla bebeğimin mamasını hazırla derken 1 1,5 saat. Geçiyor uyku vakti gelmiş oluyor ve huysuzlanıyor hiç vakit geçiremiyorum kuzumla bebeği uyutuyorum yemek çamaşır ütü hiç eksik olmuyor çok yoruluyorum ve yetişemiyorum bebeğime annem ile kayınvalidem dönüşümlü bakıyor. Onlardan bir beklentim yok sadece bebeğimle ilgilensinler yeter benim için çalışmaya ihtiyacım yok işten ayrılsam bebeğimi kreş yaşına kadar büyütsem bu seferde çok ara vermiş olacağım ve iş bulmam zor olacak sorum çalışan anneler ev işlerinizi nasıl planlıyorsunuz bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz
bencede cok gec 19.30 cocugun uyku saatı zaten. madem ihtıyac yok konu sahıbi calışmayın cocugunuzun her ama herşeyını kacırıyoraunuz değer mi? hayır.... arkadşa hak verıyorum 19.30 cok gec bir saatSaat 19.30da evde olmanız çok kötü olmuş. Bebek olmasa da bir kadın için o saatte eve girmek, yemek yapmak, yemek, sofra toplamak demek saat 22.00 demek! Böyle bir eve giriş saati imkânsız bir kadın için. Hele bir de bebek var! Çalışmaya ihtiyacınız yoksa kendinizi niye bu kadar parçalıyorsunuz?
canım inan kimse yetişemiyor.çamaşır bulaşık hiç bitmiyor.Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?