- 24 Nisan 2015
- 6.952
- 7.148
- 398
- Konu Sahibi KS FOREVER
-
haftada bır bır kadın gelsın genel ev temızlıgı ve utunuzu yapsın hatta camasırları da atsın makıneye yıkansın.. Siz sadece akşamalrı yemek yapıp sofra ıle ılgılenın bu da bır saatınızı alacaktır... Kalan zamanı cocugunuzla gecırın hatta yemek yaparken falan sıze yardım etsın artık buyumus aklı erer az cok , işi oyuna çevirebilirsiniz.Merhabalar
Burdaki paylaşımları uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum. 17 aylık bebeğim var ve çalışıyorum bebeğim 1 yaşını doldurduğunda işe başladım ve başlamadan derdimki işten gelicem bebeğimle ilgilenicem evde iş güç umrumda değil sadece ortamını temiz tutarım.ama tam tersi oldu evin işi bitmiyor zaten eve 7.30da geliyorum yemek sofra topla bebeğimin mamasını hazırla derken 1 1,5 saat. Geçiyor uyku vakti gelmiş oluyor ve huysuzlanıyor hiç vakit geçiremiyorum kuzumla bebeği uyutuyorum yemek çamaşır ütü hiç eksik olmuyor çok yoruluyorum ve yetişemiyorum bebeğime annem ile kayınvalidem dönüşümlü bakıyor. Onlardan bir beklentim yok sadece bebeğimle ilgilensinler yeter benim için çalışmaya ihtiyacım yok işten ayrılsam bebeğimi kreş yaşına kadar büyütsem bu seferde çok ara vermiş olacağım ve iş bulmam zor olacak sorum çalışan anneler ev işlerinizi nasıl planlıyorsunuz bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz
bana kendim çalışıp da kazandıığım parayı da bakıcıya temizlikçiye vermek saçma geliyor. çalışıyorsun ama para kalmıyor ya da üç beş ancak kalıyr çok saçma değil mi, üstüne üstelik bebişin ile vakit bile geçiremiyorsun bu da sana kar olarak kalıyorMerhabalar
Burdaki paylaşımları uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum. 17 aylık bebeğim var ve çalışıyorum bebeğim 1 yaşını doldurduğunda işe başladım ve başlamadan derdimki işten gelicem bebeğimle ilgilenicem evde iş güç umrumda değil sadece ortamını temiz tutarım.ama tam tersi oldu evin işi bitmiyor zaten eve 7.30da geliyorum yemek sofra topla bebeğimin mamasını hazırla derken 1 1,5 saat. Geçiyor uyku vakti gelmiş oluyor ve huysuzlanıyor hiç vakit geçiremiyorum kuzumla bebeği uyutuyorum yemek çamaşır ütü hiç eksik olmuyor çok yoruluyorum ve yetişemiyorum bebeğime annem ile kayınvalidem dönüşümlü bakıyor. Onlardan bir beklentim yok sadece bebeğimle ilgilensinler yeter benim için çalışmaya ihtiyacım yok işten ayrılsam bebeğimi kreş yaşına kadar büyütsem bu seferde çok ara vermiş olacağım ve iş bulmam zor olacak sorum çalışan anneler ev işlerinizi nasıl planlıyorsunuz bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz
bana kendim çalışıp da kazandıığım parayı da bakıcıya temizlikçiye vermek saçma geliyor. çalışıyorsun ama para kalmıyor ya da üç beş ancak kalıyr çok saçma değil mi, üstüne üstelik bebişin ile vakit bile geçiremiyorsun bu da sana kar olarak kalıyorben de çalışıyorum , hamileyim şu anda ama Allah izin verirse çocuktan sonra çalışmayı erteleyeceğim hiç gerek yok valla üç-beş kuruş içinkendimi yıpratmaya ve çocuğumu özlemeye.. değmez
canım zaten ben de 2-2,5 yıl filan düşünüyorum en azından bebeğimin ilk adımlarını ilk konuşmalarını duyarım , bilirim. o heycanlı anları kaçırmak istemem. hem zaten konuyu açan arkadaş da ihtiyacımız yok benim çalışmaya diyor bence en mantıklısı kendisinin oturup çocuğa bakması gelior.yanlış düşünüyorsunuz. yani şöyle ki çocuk 3 yaşından sonra anneyi istemiyor arkadaş istiyor okul istiyor park istiyor falan. ee 3 yıl ara verip sonra iş bulursanız ne ala. ama bulamazsanız sorun var. zaten çocuklarımız için çalışıyoruz. 3 yıl da bakıcı kreş yol parası falan para kalmaz ama sigortalarımız yatar. iş tecrübelerimiz artar. yani geleceğe yatırım. oğlum 38 aylık sabah erkenden kalktı. az daha yatalı diyoruz. hayır anne sen evde kal ben okula gidicem diyorzorla kalktık hop yola düştük.
+1 Mantikli bir yorum bence. Iyi egitim aldim ailem sagolsun ama ben biraz daha orta halli bir egitim alip annemle daha fazla vakit gecirmis olmak isterdim. Neticede iyi egitim aldim birkac yabanci dilim var ama cocugumla belli bir yasa kadar oynamayi, istedigim sekilde egitim vermeyi, eglenmeyi is tecrubesine tercih ettim.bana kendim çalışıp da kazandıığım parayı da bakıcıya temizlikçiye vermek saçma geliyor. çalışıyorsun ama para kalmıyor ya da üç beş ancak kalıyr çok saçma değil mi, üstüne üstelik bebişin ile vakit bile geçiremiyorsun bu da sana kar olarak kalıyorben de çalışıyorum , hamileyim şu anda ama Allah izin verirse çocuktan sonra çalışmayı erteleyeceğim hiç gerek yok valla üç-beş kuruş içinkendimi yıpratmaya ve çocuğumu özlemeye.. değmez
evet canım bana da mantıklı geliyor , en azındann dediğim gibi 2-3 yıl bebekle kalınmalı tabi benim fikrim bu+1 Mantikli bir yorum bence. Iyi egitim aldim ailem sagolsun ama ben biraz daha orta halli bir egitim alip annemle daha fazla vakit gecirmis olmak isterdim. Neticede iyi egitim aldim birkac yabanci dilim var ama cocugumla belli bir yasa kadar oynamayi, istedigim sekilde egitim vermeyi, eglenmeyi is tecrubesine tercih ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?