Yetişme Tarzlarımızın Farklı Olduğunu Anlasaydım Bu Evlilik Olmazdı Diyen Koca

bunun sevmek ile alakası yok ki. seviyordur. ama ikinizde birşeyleri de beceremiyorsunuz o yuzden sorunlar yaşıyorsunuz.
ayrıca cok da kötü laf etmemiş. aslında dogru bile demiş.
şöyle ki : her aile aşagı yukarı aynı da olsa belli şeylerde farklıdır. ve cocuklarını da bildikeri dogruda yetiştirirler. sizde bunu ilk görmüş fakat üzerinde durmamışsınızdır nede olsa aşıgız ( hormonlar ) dediniz. ve herşey size toz pembe göründü.
eşin bunu durduk yere söylemez. sen muhakak birşey dedin ve derdini anlatamadın. oda bunu anlamadıgı için durrup bunu dedi.
eşinize sıkıntınızı ( neyse sıkıntınız) anlatabileceginiz bir dil geliştirin.
tabi o da.
kv ve kp yide boşverin.

Benim de en sacma buldugum bu herkesin evlide olsa gorusu ayri olabilir.

Eski eşim ve ailesinin tıpkısının aynıları... ama bu cümleyi ben de kurmuştum bazılarıyla orta yol bulamıyorsun çünkü, yeniliğe ve gelişmeye açık değiller çünkü. Eşin sana ayna olmuş aslında o lafı etmesi gereken senmişsin..

Canım benim 4 yıllık evliliğim bu sebeplerden ötürü bitti. Irk ve mezhep farklılığı vardı. Çok çana harcadım evliliğim bitmesin diye ben çaba harcadıkça onun egosu tavan yaptı. Ee bilmiyor muydun böyle olduğumu bilerek evlendin dedim. Sen değişirsin diye düşündüm dedi. Sonra ben de dimdik bir şekilde mahkeme salonunda karşısına çıktım. Davamız bittiğinde helallik istedim ağladı konuşamadı benimle bindi arabaya gitti. Çok pişman oldu sonra ama iş işten geçti.

Bu kelimeyi size soylemesi size oln askinin sevginin azaldigini gostermez her erkegin agzindan arasira cikiyor mesela benimki sinirlensen keske hic senle evlenmesem diyor sonra bi gun sonrada iyiki hayatima girmissim diyor yani yanar döner olunur evlilikte takmayin icten gelen bi sey degil

Sende kendimi gördüm , eşinde eşimi, ailesinde ailesini gördüm . AYNI bu durumdayım bende . Istedikleri kusursuz yerine getirilirse evli istedikleri gibi olmayınca boşanmayi cok rahat telaffuz eden . Afedersin itaat ama ailesinin lafını dinlemeleri yüzünden asalak gibi yaşadıklarının farkında olmayan eşler. Yıpranan bizler oluyorz cok üzücü.

Neden bu aile bu eş ile devam ediyorsun. Çocuğunu da kendileri gibi yaparlar bunlar.

sevmediğinden degil olayı özetlemiş birbirinizi yıprattıgınız içinmiş cevap olarak caba sarfetsek ortak yıl bulsak deseydiniz ne diyecekti

Asıkken evlenmeyin sözünü desteklemissiniz.
Esin yada sen evlenmeden bu farkliliklari bilmiyor muydunuz?
Artik bu saatten sonra tek yapilacak ailelerle mesafeli olmak.kp sana biai empoze edecek kadar yakin olmasin misal.
Sen evde kitap okurken eşin okumuyor diye ona oku deme yada.
Artik gercekleri görmeye baslama zamani
Deveyi gütmek gerek tabiri caizse

+1
Atalarimiz bosuna davul bile dengi dengine dememisler.

Ahhh bende esim ve esimin ailesine bakarak cok farkli yetistirildim. Mesala cok sacma gelcek bizde bacak bacak ustune oturmak saygi demek. Esimin ailesine saygisizlik demek. Gelin cok konusmaz, bol bol is gorur hizmet eder, oglan anna kuzusuu.
Siyaset gorusu cok farkli, erkek demek gelir calisir bu kadar. Erkek anneyi babayi gorunce sesini yukseltir karisina. Daha neler neler amaaa sonra bana demesin miii biz ayri dunyalarin insaniyiz. Cok farkliyiz demesin mii.
Biz ailece spor yapardik, annem babam kardeslerim: esim birak dedi biraktim,
Geyim tarzini degisir dedi degisirdim
Oturmana kalkmana dikkat et dedi ettim
Arkadaslarini sil dedi sildim
FACBooku sıl dedı sıldım, dahaaa neler neler

Ayak uydurdum eyer ki mutlu bir evlilik istiyorsan ama tabi o da benim icin bazi seylerini degisirdi. Benim fikrimi almadan dusuncemi sormadan hareket etmez mesalla. ONEMLI OLAN ORTA YOLU BULMAK

Siz kendinizi kaybetmissiniz hanimefendi
Istemediginiz, size uymayan her seye razi gelmissiniz, mutlu musunuz hayattan?

Bir de degismek zorunda olan neden sizsiniz, neden kocaniz size uymadi mesela? Ya da neden ortayolu bulmadiniz biraz siz biraz o?

Siz kendinizi kaybetmissiniz hanimefendi
Istemediginiz, size uymayan her seye razi gelmissiniz, mutlu musunuz hayattan?

Bir de degismek zorunda olan neden sizsiniz, neden kocaniz size uymadi mesela? Ya da neden ortayolu bulmadiniz biraz siz biraz o?

Bazen mutlu bazen mutsuz. Ama esimi cok seviyorum. Arkadaslarimi
Ozluyorum, spor hayatimi ariyorum ama alistiiim artik. Esim de az bucuk degisti benim icin ama ben onun
Memleketine geldim o benimkine gelmedi. Ayak uyduran daha cok
Ben oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…