yetiştirme yurdundaki çocuklar

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
merhaba hanımlar,

yetiştirme yurdunda küçük bi kız çocuğuna ablalık yapmak için neler yapmam gerekli,

ben mesela 0-5 yaş arası istiyorum, her haftasonu ve hafta içi bir gün çıkışta falan onu sevmek dünyasını paylaşmak, onunla güzel vakitler geçirmek istiyorum, mümkün mü?
prosedürü bilen var mı?
evliyim çocuğum yok, çalışıyorum

İyi de o çocuk için bu iyilik değil kötülük olacak. Bir gün alıp gezdireceksiniz, ertesi gün yoksunuz. Çocuk da yeteri kadar iyi değilim ki beni tamamen yanına almıyor diye düşünecek.

Not: Bu subjektif bir yorum değil, daha önce bu durumdaki çocuklarla ilgili bir röportaj okumuştum. İsterseniz koruyucu aile olup hep yanınıza alın. Çocuk aile bilsin.

Yine de düşünceniz çok hoş. Sevgiler:KK200:

İyi de o çocuk için bu iyilik değil kötülük olacak. Bir gün alıp gezdireceksiniz, ertesi gün yoksunuz. Çocuk da yeteri kadar iyi değilim ki beni tamamen yanına almıyor diye düşünecek.

Not: Bu subjektif bir yorum değil, daha önce bu durumdaki çocuklarla ilgili bir röportaj okumuştum. İsterseniz koruyucu aile olup hep yanınıza alın. Çocuk aile bilsin.

Yine de düşünceniz çok hoş. Sevgiler:KK200:
koruyucu aile olayı çok zor benm için...
eşimi ikan edemem, çocuk için tedaviye başlayacağım, bencillk mi benmkisi bilemedim, sonra gidemezsem falan...
ya da oraya giidp geel hepsi ile ilgilenme durumum olabilri mi acaba haftasonalrı iki haftada bir falan

merhaba hanımlar,

yetiştirme yurdunda küçük bi kız çocuğuna ablalık yapmak için neler yapmam gerekli,

ben mesela 0-5 yaş arası istiyorum, her haftasonu ve hafta içi bir gün çıkışta falan onu sevmek dünyasını paylaşmak, onunla güzel vakitler geçirmek istiyorum, mümkün mü?
prosedürü bilen var mı?
öyle bir sistem var.
su linlere bak. sonra bulundugun yerde ki kurumu ara sor. şartlarını ögren.
http://www.koruyucuaile.gov.tr/koruyucu-aile/koruyucu-aile-hizmetinin-diger-hizmetlerden-farki
http://www.koruyucuaile.com/ege/hafta_sonu_misafir_aldiginiz_cocuklara_dikkatli_davranin.htm

koruyucu aile olayı çok zor benm için...
eşimi ikan edemem, çocuk için tedaviye başlayacağım, bencillk mi benmkisi bilemedim, sonra gidemezsem falan...
ya da oraya giidp geel hepsi ile ilgilenme durumum olabilri mi acaba haftasonalrı iki haftada bir falan
Ya iki kere gidip sonra bırakacaksanız hiç başlamayın. O çocuk sizi sevecek, güvenecek sonra yoksunuz. Tedavi falan diyorsunuz, hiç gidemeyeceksiniz belki. Hiç başlamayın, iki kere çocuk sevmek için daha çok üzmeyin...

merhaba hanımlar,

prosedürü bilen var mı?
ayrıca kk da evlat edinme, koruyucu aile olmak gibi konular var. onlarada bak. cok aktif degil ama baya bilgi var.

merhaba hanımlar,

prosedürü bilen var mı?

Alıp dışarı götürmek yerine kurumu ziyaret etmeniz çocukların psikolojisi için daha iyi olur. Kaldı ki sürekli aynı çocuğun alınıp götürülmesi bir süre sonra dışlanmasına neden olur.

Herkese: orada öocuklar sevgi görmüyor değil, kendi çocuklarından ayırmayacak kadar çok seven bakıcı anneleri var <3

Back
X