- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
-
ya yaptım onu 2.aylarda hiç etki etmedi.gidip bişey demedi kardeşine.şikayet olarak değil de dertleşme gibi; seninle hiç özel anımız olamıyor, sana güzel bi kahvaltı hazırlayamıyorum vs gibi.
aslında ben başka bi kaç şey de söyleyebilirim de söylemeyim
hepsinde bana yardımcı oluyor faturalara el atıyor temizlğe yardım ediyor. of ofAranızı bozmayın zaten.
Evde nasıl bilemiyorum hani temizlik yemek gibi....
Bu konularda rahatsız edin. Mesela Haftasonu temizlik yapın. Eşinizle ikiniz akşam yemeğe çıkın yada gezmeye gidin.
Annesinin evi değil sonuçta sizin eviniz.
çatlama moduna geldim de sesimi çıkaramıyorum ya valla yıldım artık.evde rahat edemiyoırum.birşey yaptığından değil belki ama rahatça eşimle koltuğa bile yayılamıyorumanlamıyorum ben sizi ya kac yasinizdasiniz evlisiniz ustelik yeni evli kac ay diyorsun tas olsa catlar agzini acipta ya iyisin hossunda bak yeni evli ciftiz biz gadi evin8 bul demek ucin kac yil beklemeniz gerekiyor aksam esinizle kahve keyfi film izleme ozel vakitler nasil geciriyorsuniz hicmi akli basinda kimse yok bu boyle olmaz diyecek kaldi ki sizin bastan demen8z gerek aman tadimiz kacmasin diye aylarca beklenir mi en guzel zamanlariniza yazik ediyorsunuz
Buldu rahatlığı bırakmaz tabi o evi. Eşinize neden demiyorsunuz? Sizi düşünse yeni evliyken kızkardeşine çoktan izah ederdi. Açık açık söyleyin çekinmeyin ..
cilveli cilveli de dedim yine hiçbirşey etki etmedi.gidip demedi kardeşinesiz hiç karışmayan konu sahibi esinizlede sert bı dille değilde gönlünü hoş ederek falan konusun ikna olması daha kolay olur
Hani seninle iatedigimiz gibi yasayamiyoriz benim senin için yapmak istediklerim var falan fisman işveli cilveli yani malum erkekler beyinleriyle düşünmezler çoğu zaman
Çok mu bağlı ailesine ve kız kardeşi mi ablası mi ablasiysa büyük olduğu için de cekiniyor git diyemem diye dusunuyor olabilircilveli cilveli de dedim yine hiçbirşey etki etmedi.gidip demedi kardeşine
Yani aç kalırım yine de kimsenin evinde yaşamam. Hele ki kendi paramı kazanıyorsam. İnsanları anlamak ne zor yaa. Rahat yaşamak hoşuna gitmiş bence. Meseleyi sadece eşinizle çözmeniz gerek. Yarın öbür gün benim de bir yakınım gelse bizde kalsa biz hiç bir zaman kendi evimizde huzur bulamayacak mıyız deyin. Gerekirse abi olarak taşınmasına da yardımcı olsun. Ama aynı içinde olmaz yani. Ev üstüne ev kurulmaz.merhaba, neredeyse yeni evliyim, görümce aylardır bizde kalıyor.maaşı vs herşeyi var bu şehirdeki tek yakını biziz eşimle.geldiğinden beri 3-4 kez maaş almasına rağmen hala evden çıkmadı.çok şükür bir sıkıntımız yok ama artık eşimle yalnız kalmak istiyorum ve yıldım.ne zaman çıkcam diye düşünse borcum var deyip vazgeçiyor.borcu da öyle çok değil bir maaşı hayli hayli kapatırdı şimdiye.çok yoruldum artık.eşime de bişey diyemiyorum sadece bir iki surat astım o da susuyor. napcam ya?
Yakında eşinin ailesinden aranın en kötü olduğu kişi örümcek ciğin olacakaramız çok iyi aramızı da bozmak istemiyorum ama bu kadar düşüncesizlik olmaz
Dedi ama ilk başta taa.şimdi ses eden yok.bazen geyik yapıyorum çocuğumuz oldun diye gülüyorO sizin çocuğunuz olmuş artık....arkadaşların dediği gibi kv kızına söyleyecek... kızına olmaz bu kadar kendine ev bul derse....
Çok bağlı ama kardesiÇok mu bağlı ailesine ve kız kardeşi mi ablası mi ablasiysa büyük olduğu için de cekiniyor git diyemem diye dusunuyor olabilir
Annemler 2 gün kalmadı yaBenim dayım şuan bizde kalıyor bir kaç günlüğüne, annem kendisi bunaldı evde başkasının olmasından düşün kendi kardeşinden bunaldı kadın. Ne olursa olsun evde dışardan biri olduğu zaman kadın/erkek fark etmez insan rahat edemiyor. Eşinizle konuşun güzel güzel oda kız kardeşiyle konuşsun halledin bu işi zira sonunuz iyi değil.
Demşyo suan alıştılar herhaldeTerbiyesiz midir nedir ? Yeni evli çifttin yanında işin ne borç harç çıksın kiraya.Kv bir şey demiyor mu ?
Bende açkalırım kmsede kalmamYani aç kalırım yine de kimsenin evinde yaşamam. Hele ki kendi paramı kazanıyorsam. İnsanları anlamak ne zor yaa. Rahat yaşamak hoşuna gitmiş bence. Meseleyi sadece eşinizle çözmeniz gerek. Yarın öbür gün benim de bir yakınım gelse bizde kalsa biz hiç bir zaman kendi evimizde huzur bulamayacak mıyız deyin. Gerekirse abi olarak taşınmasına da yardımcı olsun. Ama aynı içinde olmaz yani. Ev üstüne ev kurulmaz.
Ondan korkuyorum bi de aramız iyi ama fazla yakınlık tez ayrılıkYakında eşinin ailesinden aranın en kötü olduğu kişi örümcek ciğin olacak
Çok rahata alıştı sanırım haftasonları gidiyor biz rahat edelim diye ama komik oluyoBiraz ev işi yaptırın siz biraz dinlenin hiç halim yok deyip yemekleri yaptırın evi temizletin 'ayy kusura bakma kalkamıyorum ama birinin de yapması lazım' deyip rahatını bozun kaçırın evden
Çok yumuşak yüzlüym ama dayanamıcam kötü olmak da istemiyorumSizi yumuşak yüzlü bulmuş . Masraf Olmasın diye de ayrı eve çıkmak istemiyor olabilir ama çok anlayışsız biri olduğu kesin .
Eşine söyle o konuşup halletsin bir şekilde .
Para biriktirdiği kesin brnce ama bu da bana koyuyor sLak yerine konmuş hissediyorum ailem de artık naptnz diyo açıklayamıyorum artık. Eşimle uzun ciddi konuşma yapsam?Bence para biriktiriyor ve uzun sure de cikmaz evinizden. Esinizde durumun gayet farkindadir ama sizi idare ediyordur kardesini degil. Yok mu kiz veya erkek kardesiniz, cagirin o da kalsin sizinle, annenizi cagirin falan yatili misafir cagirin eve. Ya esiniz konusur kardesiyle ki konuscak olsa konusurdu. Ya da baska yatili misafir cozer bu isi :))
şikayet olarak değil de dertleşme gibi; seninle hiç özel anımız olamıyor, sana güzel bi kahvaltı hazırlayamıyorum vs gibi.
aslında ben başka bi kaç şey de söyleyebilirim de söylemeyim
O kendine yer edinmiş kendince ama size tavsiyem şu, eşinize şive cilve yapıp senle daha özel şeyler yapmak daha açık özel giyinmek daha özel şeyler yaşamak istiyorum ama evimiz müsait değil gibi yavaş yavaş işleyip şutlara yoluna git,kv yok başka şehirde. ya bende başkasının evinde 3 günden fazla durmam.milleti anlamıyorum.sanırım rahata alışştı.sorun yok evet iyi anlaşıyor olabiliriz ama bazen oturup hüngür hüngür ağlayasım geliyor.daha ben evliliğime doymadım.gelir gelmez çıkacaktı güya ama durum bu ve çıkası da yok.eşim de ağzını açp bişey demiyor
Kendini ezdirme yoksa hep böyle gider Demişti dersinDedi ama ilk başta taa.şimdi ses eden yok.bazen geyik yapıyorum çocuğumuz oldun diye gülüyor
Çok bağlı ama kardesi
Annemler 2 gün kalmadı ya
Demşyo suan alıştılar herhalde
Bende açkalırım kmsede kalmam
Ondan korkuyorum bi de aramız iyi ama fazla yakınlık tez ayrılık
Çok rahata alıştı sanırım haftasonları gidiyor biz rahat edelim diye ama komik oluyo
Çok yumuşak yüzlüym ama dayanamıcam kötü olmak da istemiyorum
Para biriktirdiği kesin brnce ama bu da bana koyuyor sLak yerine konmuş hissediyorum ailem de artık naptnz diyo açıklayamıyorum artık. Eşimle uzun ciddi konuşma yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?