- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
-
kv falan yok mu? ya da aklı başında biri demiyo mu "ne işin var senin yeni evli çiftin evinde" diye?
ben olsam güzelce konuşurum görümcemle.
ben yeni evliyim eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum. misafirlik 3-5 gün olur. sen aylardır bizimlesin bence sana ev bulalım ve yollarımızı ayıralım minvalinde bir konuşma yapardım.
eşinle konuş. sen kötü olma. baktın eşin halledemiyor bu sefer sen çirkefleş. insanlar ne rahat ya.
şu düşüncesiz insanlar bir yok olsalar keşke kendiğilinden
sinir oluyorum burda ya
ben erkek kardeşimin evine gitsem çekinirim rahatsızlık veririm diye max 2 saat otururum , ayda bir ker ebile gitmem ikiside çalışıyor ediyor.
ne saçmalık bu ya.
aramız çok iyi aramızı da bozmak istemiyorum ama bu kadar düşüncesizlik olmaz
+10000eşinle konuş. sen kötü olma. baktın eşin halledemiyor bu sefer sen çirkefleş. insanlar ne rahat ya.
eşimle konuşmalı mıyım kesin sizce? o da kardeşimi eve sığdıramadın der mi yada ayıp olur mu? gerçkten yoruldum düşünmekten.bence de sen hiç karışma, eşine söyle çözemiyorsa annesine söylesin, sen hiç kötü olma, onlar kardeş/evlat, 2 gün sonra unuturlar, sen gelin olarak unutulmazsın.
zaten kendi bakıyor sonra neyse borcum var diyip vazgeçiyor.param olsa biz destek olalım dicemFaturaları tutuştur eline. Ya da akşam sahibinden i aç gel sana güzel bir ev bulalım de.
olabilir bu aslındakendi ailenizden birilerini kalmaya çağırın uzun uzun. ya da eve gelen bir arkadaşınıza " nasil kaliyorsun bu kadar zamandır ben olsam rahat edemem başkasının evinde" cümlesini kurdurun.
eşimle konuşmalı mıyım kesin sizce? o da kardeşimi eve sığdıramadın der mi yada ayıp olur mu? gerçkten yoruldum düşünmekten.
merhaba, neredeyse yeni evliyim, görümce aylardır bizde kalıyor.maaşı vs herşeyi var bu şehirdeki tek yakını biziz eşimle.geldiğinden beri 3-4 kez maaş almasına rağmen hala evden çıkmadı.çok şükür bir sıkıntımız yok ama artık eşimle yalnız kalmak istiyorum ve yıldım.ne zaman çıkcam diye düşünse borcum var deyip vazgeçiyor.borcu da öyle çok değil bir maaşı hayli hayli kapatırdı şimdiye.çok yoruldum artık.eşime de bişey diyemiyorum sadece bir iki surat astım o da susuyor. napcam ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?