yetmez mi?

Çok zor durum iki ucu b.klu değnek.
Kendinin anlayıp gitmesini sağlamak gerek ama bu da neymiş ya hu! Yani telefonda arkadaşınla konuşurken şimdi gelemem ya da gelmeni isterim ama evde "misafir" var diye sürekli olarak onun misafir olduğunu vurgula. Bir arkadaşından rica et geçerken öylesine bir uğrayıp "sen hala ev arıyor musun? Bir yer vardı aklıma sen geldin ama aramayı unuttum" desin.
Aranız bozulmasın istiyorsun ama o şimdiden sana bilenmeye başlamıştır böyle tipler genelde seninle işi bitince gerçek yüzünü gösterir. Anlayışlı, kıymet bilen insan bu kadar uzun süre kimsenin evinde kalmaz.

Eşinizle konuşun neden konuşmuyorsunuz . Bu misafirlik değil kapak atmak ve yaptıgı cok ayıp imkanı varsa hala kalması. Eşinizle iyilikle sakinlikle konuşun , o benimde kardeşim gibi bir sorununuz yok ama ben senden uzaklasıyorum seninle istediğim gibi vakit geçiremiyorum kardeşinle konuş ben artık rahatsız oluyorum de , sen konusma ilk ona at topu ama baktın olumsuz çirkefe bagla

Bence ne eşine nede gorumcenize birşey demeyin.evinize ailenizden birilerini davet edin kalsinlar ara ara.onun rahat olmayacağı bir durum olduğunda borcunu düşünmeyecektir sanırım.

Ne yapsam diye düşünmeye gerek yok. Güzel güzel konuşacaksıniz. Eşinize söyleyin ya kendi konuşsun ya da annesine söylesin o konuşsun. Yeni evli olmasan da ne alaka ya bu kadar kalınır mı başkasının evinde. İstediği kadar kardeş olsun sonuçta bir yabancı.

Eşin de bişe demez kanımca .... Kardeşine git diyemez neticede denilmezde ...
Bu rahatlığı insanlar bünyesinde nasıl besliyor ya ... Rahatsız olmak hiç yok mu şöyle derinlerde bir yerde

Benzer bir durum benimde başıma geldi. Görümcem biz Iki aylık evliyken eşiyle sorun yaşadı. Annesi de aynı mahallede olmasına rağmen, geldi bizde kaldı. Iki gün oldu iki hafta. Sonra her ay teklifsiz cıkıp çıkıp gelmeye kalmaya başladı. Gece bile ben geliyorum diye aradığı oldu.

Bende acemilik işte bisey diyemiyordum. Kendim de kardeşime çok düskünümdür. Bisey dersem eşimde kardesini istemiyorum diye kırılır sanıyordum. Görümceme de gayet iyi davranıyordum sizin gibi, hicbisey belli etmiyordum. Nasıl çözüldü derseniz ; bu durum ister istemez özel hayatımızı çok etkiledi. Bilinçli olarak yapmadım ama gerçekten eşimle ev arkadasına bağlamıştık :) ben hicbisey demedim eşim cok rahatsız olmaya başladı ve o ara ne yapti bilmiyorum bir daha gelmedi. Belki kendisi konuştu belki annesini devreye soktu.

Sonuçta her türlü ben kötü oldum ama :) kimse de evliliğinin ilk iki ayını görümcesiyle gecirdi misafir etti helal olsun demedi yani. O yüzden çok kasmayın :) önce eşinizle konuşun baktınız olmadı alın karşıniza siz söyleyin. Inanin ben şimdiki aklım olsa hiç öyle ince falan düşünmezdim direkt müdahale ederdim.

Benzer bir durum benimde başıma geldi. Görümcem biz Iki aylık evliyken eşiyle sorun yaşadı. Annesi de aynı mahallede olmasına rağmen, geldi bizde kaldı. Iki gün oldu iki hafta. Sonra her ay teklifsiz cıkıp çıkıp gelmeye kalmaya başladı. Gece bile ben geliyorum diye aradığı oldu.

Bende acemilik işte bisey diyemiyordum. Kendim de kardeşime çok düskünümdür. Bisey dersem eşimde kardesini istemiyorum diye kırılır sanıyordum. Görümceme de gayet iyi davranıyordum sizin gibi, hicbisey belli etmiyordum. Nasıl çözüldü derseniz ; bu durum ister istemez özel hayatımızı çok etkiledi. Bilinçli olarak yapmadım ama gerçekten eşimle ev arkadasına bağlamıştık :) ben hicbisey demedim eşim cok rahatsız olmaya başladı ve o ara ne yapti bilmiyorum bir daha gelmedi. Belki kendisi konuştu belki annesini devreye soktu.

Sonuçta her türlü ben kötü oldum ama :) kimse de evliliğinin ilk iki ayını görümcesiyle gecirdi misafir etti helal olsun demedi yani. O yüzden çok kasmayın :) önce eşinizle konuşun baktınız olmadı alın karşıniza siz söyleyin. Inanin ben şimdiki aklım olsa hiç öyle ince falan düşünmezdim direkt müdahale ederdim.
Dayanamayıp bi iki laf soktum ama hiç anlayacak gibi değil. Daha senem dolmadı ya benşm de. Benim ailem gelmiyorki yeni evliyiz rahatsız etmeyelim diye. Bu kadar düşüncesiz nasıl olunuyor anlamıyorum.ve evet kesin ben kötü olcam

Yahu insanlar konușa konușa konușa
Hayvanlar koklașa koklașa demișler
Surat asarak atomu mu parçalamaya çalıșıyorsunuz?
kötü olan olmaktan korkuyorum ama yok kesin kötü olan ben olcamm aylardır durmasına kimse aferin sağol demez şimdi git desem laf olur.çıldırcam gece bi gram uyumadım

2_3_ev bulun gidelim bakalım deyin .Böyle olmuyor .,sen kendine düzen kur ev ev üstine olmuyor ,seni severim ama bunaldım de ac8kca .

eşim konuştu. sana bi ev bulalım dedi. olur dedi bitti muhabbet. hiç bulacakmış gibi değildi pek sallamadı.

ben mi konuşsam?ya da bulmasını mı beklesem? ya çok yoruldum sürekli ağlayasım geliyor.neden insanlar bu kadar anlayışsz ya

ben mi konuşsam?ya da bulmasını mı beklesem? ya çok yoruldum sürekli ağlayasım geliyor.neden insanlar bu kadar anlayışsz ya

Sen konus. Acik ve net. Biz yeni evliyiz bir iki hafta dedin ama aylar gecti. Olmuyo böyle. Herkes yerini bilsin sen bi ev bak de sus. Hiiic kötü olurum diye korkma zaten o gittigi anda kendi gitse bile sen kötü olacaksin. Agzinla kus tutsan ellerinle beslesen yine kötü olacaksin.

Sen konus. Acik ve net. Biz yeni evliyiz bir iki hafta dedin ama aylar gecti. Olmuyo böyle. Herkes yerini bilsin sen bi ev bak de sus. Hiiic kötü olurum diye korkma zaten o gittigi anda kendi gitse bile sen kötü olacaksin. Agzinla kus tutsan ellerinle beslesen yine kötü olacaksin.
di mi ağzımla kuş tutsam da olan olacak

Back
X