- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
Cicim ayındasın daha ya kiyamam eşine soyle
Cicim ayı bırakmadılar ya resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cicim ayındasın daha ya kiyamam eşine soyle
ailesind çok düşkün bana da çok düşkün genelde arada kalır ve hiçbse yapmaz.dün dedim ama artık el at nolur diyeeşiniz halletmeli neden hala susuyor?
ailesind çok düşkün bana da çok düşkün genelde arada kalır ve hiçbse yapmaz.dün dedim ama artık el at nolur diye
Dayanamayıp bi iki laf soktum ama hiç anlayacak gibi değil. Daha senem dolmadı ya benşm de. Benim ailem gelmiyorki yeni evliyiz rahatsız etmeyelim diye. Bu kadar düşüncesiz nasıl olunuyor anlamıyorum.ve evet kesin ben kötü olcamBenzer bir durum benimde başıma geldi. Görümcem biz Iki aylık evliyken eşiyle sorun yaşadı. Annesi de aynı mahallede olmasına rağmen, geldi bizde kaldı. Iki gün oldu iki hafta. Sonra her ay teklifsiz cıkıp çıkıp gelmeye kalmaya başladı. Gece bile ben geliyorum diye aradığı oldu.
Bende acemilik işte bisey diyemiyordum. Kendim de kardeşime çok düskünümdür. Bisey dersem eşimde kardesini istemiyorum diye kırılır sanıyordum. Görümceme de gayet iyi davranıyordum sizin gibi, hicbisey belli etmiyordum. Nasıl çözüldü derseniz ; bu durum ister istemez özel hayatımızı çok etkiledi. Bilinçli olarak yapmadım ama gerçekten eşimle ev arkadasına bağlamıştık :) ben hicbisey demedim eşim cok rahatsız olmaya başladı ve o ara ne yapti bilmiyorum bir daha gelmedi. Belki kendisi konuştu belki annesini devreye soktu.
Sonuçta her türlü ben kötü oldum ama :) kimse de evliliğinin ilk iki ayını görümcesiyle gecirdi misafir etti helal olsun demedi yani. O yüzden çok kasmayın :) önce eşinizle konuşun baktınız olmadı alın karşıniza siz söyleyin. Inanin ben şimdiki aklım olsa hiç öyle ince falan düşünmezdim direkt müdahale ederdim.
kötü olan olmaktan korkuyorum ama yok kesin kötü olan ben olcamm aylardır durmasına kimse aferin sağol demez şimdi git desem laf olur.çıldırcam gece bi gram uyumadımYahu insanlar konușa konușa konușa
Hayvanlar koklașa koklașa demișler
Surat asarak atomu mu parçalamaya çalıșıyorsunuz?
kötü olan olmaktan korkuyorum ama yok kesin kötü olan ben olcamm aylardır durmasına kimse aferin sağol demez şimdi git desem laf olur.çıldırcam gece bi gram uyumadım
ben mi konuşsam?ya da bulmasını mı beklesem? ya çok yoruldum sürekli ağlayasım geliyor.neden insanlar bu kadar anlayışsz ya
di mi ağzımla kuş tutsam da olan olacakSen konus. Acik ve net. Biz yeni evliyiz bir iki hafta dedin ama aylar gecti. Olmuyo böyle. Herkes yerini bilsin sen bi ev bak de sus. Hiiic kötü olurum diye korkma zaten o gittigi anda kendi gitse bile sen kötü olacaksin. Agzinla kus tutsan ellerinle beslesen yine kötü olacaksin.
di mi ağzımla kuş tutsam da olan olacak