şimdi cahilce bi soru soruyorum aydınlatmanız dileğiyle
bu sınav sonuçlarına okul puanları dahil mi
mezun olmayanalrın puanları belli olmadığı için dahil değildir diye düşünüyorum ama ben geçen sen girdim sınava ilk öğrendiğimde nasılsa sonrada öyleydi puan bi değişim olmadı o yüzden kafam karıştı
türk dili edebiyatı 2.sınıfım da bi de açıktan bi bölüm istiyorum o açıdan soruyorum cevap lütfen
bu puanlar ham puan yani okul puanı dahil değil.
kızlar bende ygs2 432 aldım. sıralamam 13 binlerde aslında üni öğrencisiydim tıp için bıraktım
2. sınavda tıp olmazsa da beslenme ve diyetetik ya fizyoterapistlik yazmayı düşünüyorum.
hayırlısı canımişh.istediğin gibi olur hersey..kızlar benim diploma notum bayağ yüksek .2002de mezun oldum...okuldan gelen puanımı nasıl hesaplıcam yeni sisteme göre.. yada hesaplayacağım bi proğ. vs. var mı?tercih listelerinde ki bölümlerin taban puanları okul puanımiz eklenmemiş hali dimi?:26:
bende eski sistem mezunuyum malesef tam olarak hesaplanmıyor. nette bi kaç tane formül var ama okul başarısıda etkili artık yani bu sene senin okulundan mezun olanların başarısı o yüzden tam hesaplayamazsın. tercih listelerindeki puanlar okul puanı eklenmiş hali.
lys ye girdiğinde ekli puanlarda açıklanıyor. ygsden tercih yapacaksan bilmiyorum onu. ösymyi arayıp sorabilirsin.
ee nasıl bilcez kesin puanımızı biz ozaman:26:ösymnin sonuç sayfasındaki puanlarda eklenmemiş sonuç olarak..biz nasıl tercih yapcaz
arkadaşlar blen birisi lütfen acil cevap yazsın ona göre bankaya para yatırcam ..ben tm çıkışlıyım lyslerde hangi sınavlara giricem lys1 ve lys 3 gircem diebiliyorum ama kafama takılan şu sözel bölümle ortak alanda tercih yaparsam lys 4 e de girmeme gerek var mı yooksa lys 3 coğrafyayı kapsıyo gerek yokmu.. ozman atıyorum bildiğim kadarıyla coğrafya ögretmenliği edb. ve türkçe öğretmenliği ortak bölüm bu bölümleri hangi puan türümle tercih etcem sonuçta bana gelcek olan puanlar tm1-2-3 olcak ts 1 ts2 gelmicek kiii delirmek üzeereyim lütfen bilen biri bişi söylesin lys 4 gircem mi gir micemmi??
sözel bölümlerden tercih yapmak için lys4'e de girmelisin canım, ortak alan olması, katsayı farkı olmaması demek, iki puan türüylede girebilmek demek değil. ama bu sene mezun olmuyosan zaten katsayı farkı yok senin için. sakin ol lütfen
bu arada ben ygs 3'ten 400 aldım (okul puanım dahil) . Rabbime şükürler olsun ki adalet myo yazabiliyorum.
Aresya istersen adalet meslek yüksekokulu yazıp (ygs3 'ten ) 2 yıl okuduktan sonra dgs ye girersin (dgs 2010 'na bakarsan çok kolay olduğunu göreceksin ki sen zaten tm çıkışlısın) . sonra da 3. sınıftan hukuğa devam edersin, gayet de ekonomik olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?