cok sevindim cnm hadi hayırlısı hersey güzel basladı güzel bitsin :1hug:kızlar selam herşey çok güzeldi
bayanlar çok iyi anlaştı. bu hafta sonu babası ve murat dahil ailece gelecekler :kedi:
:asigim:hele şükür ii geçmiş aman aman Rabbim ağzınızın tadını bozmasınn ii gidiyo yaa son 15 gün cuma günü kocişimde geliyo bi kaç eksiklerimiz kaldı o gelince tamamlıyacazz yatak odası falan beklerim haa :))
sağol qadifem ayy ne guzel telaşınız canım allah kolaylık versin opuyorumnanaktan
ahhh genclik aaaah :asigim: hepinizde bi yastikta kocayin canim hemsolarim opuyorumnanaktan tatilden sonra aramizda taze, taptaze gelinler olcek :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kisada teyze oluruz artikim delikafadulden delikafadulden delikafadulden
gadifeeeeeem :asigim: :asigim: :asigim::kedi:
ceylanım opuyorumnanaktan :1hug: a.s.
iyiyiz hemsom, sen nasilsin Şeniz Şeniz Şenizkızlar nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
bencede :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: nerde hareket, orda bereket demisler, demi ama :1rolleyes::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ne güzel olur burda yeğenlerin haberini almak, en kısa zamanda inşallah:jeyyar: çok bekelmeyin kıslaar :jeyyar:
:gitme: :gitme: :gitme: selametle cano, gule gule git, gule gule gel ins :içelim: bende haftaya bugun sivasin havasini cekecem icime ins :kedi: :kedi: :kedi: darisi tum hemsolarima insssssss :Saruboceq:kızlar cumartesi didiom ben de bu şehirden...memlekete de gidicem inşallahh..hepinize iyi tatiller.öpüyorum şimdiden canolaropuyorumnanaktan
ceylan sende bebiş bekle artık inş yegenimiz olsun sevelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?