Çözdüğünüze sevindim, o halde sorun başta dediğim gibi, sizin kendi alanınızın sınırını net çizmemeniz.
Şimdi niyetler üzerine konuşmak hoş olmaz da, iki tahmin yürütelim
1)O kadar samimi görüyor ki, nerede durması gerektiğini bilmiyor
2)Size özel bir gıcığı var
:)
Nasihat mode on:
Dediğim gibi, karşınızdakinden bunu beklemeyin, siz söyleyin siz açın. Muhtemelen o bir sorunun varlığından haberdar değil, sizin yönünüzde ise sorun var. Yani konuşulacak basit şeyler ve iyilik de biraz hak edilen bir şey Jameya, yani herkese pür iyi olamazsın, düşüncesiz davranışlar her zaman hoşgörü ile karşılanmamalı, arsızlığa gider işte... Yani biraz sınırı çek, yine iyi ol ama iyiliğini kullandırma/konuş diyeyim özetle :)
Nasihat mode off :)
:)))) olsun yine de düşünceni yazabilirsin :))Geç kaldım, olay çözülmüş
:)))) olsun yine de düşünceni yazabilirsin :))
Gorumce fesat tabi ki, bilet bulamadim demesi anlasilabilir. Tamam sabahin korunde gelmek istememis olabilir de sonrasi icin esinin alacagini dusunmesi sacma. Bir de neden nasil gelecegini siz ayarlayacak veya taksi parasi vereceksiniz? Her yerde servisler var artik, gelsin bir zahmet.
Mal mı bu kadın? Havaalanından havasla merkeze gelip otobus-taksi ile hastaneye gelemiyor mu?
Bence konuşmaktn da anlamayan bir tip.Haksızsınız Jameya, konuşmadığınız için. "Hayır gelemez, doğuma gireceğim eh eşim de bir zahmet yanımda olacak abla!" diyemediğiniz için. İçinizde yaşamayın bu kadar, bazı insanlara sınırlarını bildirmek gerekir ki o sınırı geçemesinler-geçmeye yeltenmesinler. Maalesef herkes nerede durması, ne düşünmesi, nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmiyor, siz kendi alanınızı korumakla yükümlüsünüz.
Bence bu durumu konuşun. "6da bilet varmış" olarak değil, doğum sırasında eşimin yanında olmasını istiyorum'dan girerek.
Bence konuşmaktn da anlamayan bir tip.
Bu tarz kişilere böyle cevap verince iyice suyunu cıkarıp atak yapıyorlar. Belli etmemk lazım cunku bugune kadar komse haddını bildirmemiş bildiğini okuyor. Bildirince sorunlu olan sen oluyorsun
Haklısın canım, ama keşke gülerek "kusura bakma şekerim hastanede abişkon benim yanımda olacak, bin taksiye gel hihi" deyip kapatsaydin. Ay boşver binecek taksiye gelecek nasıl olsa. Kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisi, sen kafana bisey takma bak geliyo minik kuzundarısı da başımıza
Valla bende şuan yılanlık yapicam ama :))Mesele şu ki,eşimi tatlı dille kandırabilir.
Eşim bu ablasını çok seviyor o yüzden kötü olmak da istemiyorum.
Ama kötü de yaklaşmıyorum ben iyi yaklaştıkça bu tarz sinsi oyunlarını görünce tiksiniyorum. Patlak vericek ama az kaldı.
Kız Jameya, doğumunu sabırsızlıkla bekliyorum. Kedili ve bebekli hayatını merak ediyorum. Hayırlı doğumların olsuun. :)
Görümceye de “Eşimi doğum öncesi ve sonrasında kendime rezerve ettim. Ama babam gelir.” demekte zor değil. Ablacım ablacım ayağına sende çekinme konuşmaktan.
Valla bende şuan yılanlık yapicam ama :))
Eşinize elimi tut bırakma cok korkuyorum yanımda ol diye mızmızlanın.
Ay koca kadın taksiye binip gelemiyor mu onuda anlayamadım. Bu kadar telaşın içinde insan ısrar etseler bile aman sakın gelme der. Gelince nerede kalacak? Size gelmesin bide :)Yaa bende çok merak ediyorum ne olacak diye :) inşallah iyi arkadaş olurlar
Görümceyi alabilecek eşim dışında kimse yok,tabi eşimin çevresinde yakın arkadaşları dışında.
Biz eşimle ve kv ile yalnızız burda,yani akraba hiç bişey yok.
Neyse mevzuyu çözdüm zaten eşime de yılana da söyledim birini ayarlayalım eşim yalnız bırakmaz beni diye :) bozuldu besbelli.
Söyledim söylerken de ablacığım diye diye kusura bakma nolur diye diye :))) ama tabi lafımı da soktum.
Benim eşimin diline düştü. Durduk yerde söylüyo deli oluyorum.Çok affedersiniz konuyu okumadan "Koyktun muuu?" yazmak istedim neden bilmiyorum.
Öf ne gereksiz şeylerle doluyor kafamızın içi :/ Konuyu şimdi okuyorum.
Esinizin asla gitmeyecegininden eminseniz sorun yapmayinGereksiz mı gerçekten doğum zamanında eşimi yanımdan alıp onu almak için gitmesi gerektiğini söylemesi? :)
Yok canım ne münasebet : ) annesinde kalır bende kedi var zaten kalamaz :))))Ay koca kadın taksiye binip gelemiyor mu onuda anlayamadım. Bu kadar telaşın içinde insan ısrar etseler bile aman sakın gelme der. Gelince nerede kalacak? Size gelmesin bide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?