Yıılaaannn!!! :)

Bence de ya. Hatta daha once dogurmus bir insan olarak bir annenin sadece kendi esine ve kendi annesine ihtiyaci oluyor. Geri kalanlar zamani gelince buyursa da kurtulsak su stresten

Ya ben o an algılayamadım ki o kadar günlerdir hazırlık ile uğraşıyorum. 5 dk lık bir kahve molası verdim dinleneyim de işler bitsin diye :)
Zaten anlamayınca o bilet bulamadım diye tüyo verdi :)
Yani bilerek uzattı konuyu. O an tepki veremedim ama tabi ki arayıp söylicem ona düşüncemi.
Eşim gitmez zaten ama mesele bu değil mesele bu kadının artık benimle s.ik yarışması bitmiyor olması. Ya mevzu doğum ve ilk bebeğim :) nasıl düşünebilir nasıl teklif eder ki eşimin almaya gitmesini.

Belki diger gorumcelerinizin gidip onu alacagini dusunmustur.

Tatlım bir görümcem onunla aynı şehirde,birisi başka şehirde. Annesi yaşlı burda da alabilecek eşim var bitek.ama eşim tabi ki başkasını gönderir bu durumda.teklif etmesi çok çirkin yani.

Ah canim. Su dogum zamani inan neler goreceksin bak. Insanin sınırları zorlaniyor cidden. Ben kendi dogumumda sacmasapan insanlarla ugrasmistim simdi cok pismanim onlari kovalamadigima

Esin gider mi önemli olan bu zaten ona da gitmez demişsin konuşsun dursun kimseye prim verme bu zamanda sinirini bozan çok olacaktır. Iyi doğumlar

Hayır sinirlerim bozulmadı. Sadece ben ona iyi niyetle yaklaştıkça bu çabaları beni tiksindiriyor hepsi bu.
Çok ince şeyler yapıyor çümkü ben oralı olmadıkça o hala uğraşıyor tüyo filan veriyor. Acayip ya :)
Eşim gitmez.

Ah canim. Su dogum zamani inan neler goreceksin bak. Insanin sınırları zorlaniyor cidden. Ben kendi dogumumda sacmasapan insanlarla ugrasmistim simdi cok pismanim onlari kovalamadigima

Ay bi doğsun ben lohusa ayağına neler yapıcam bu kadına :)
Tabi ki sinirlerimi böyle birşey yüzünden bozmam.
Sadece tiksiniyorum paylaşmak istedim.
Haksız mıyım düşüncemde diye çünkü hala iyi yaklaşıyorum kadına :)

Darısı başına canım :) çok teşekkür ederim :))

Bilet olmasından ya da olmamasından ziyade, "O saatte ben doğum yapacağım ve eşim de yanımda olacak. Seni almaya elbette gelemez, bir şekilde gelirsiniz, gelemezseniz de canınız sağ olsun" deyip kestirip atmanız lazım. Pasif direniş göstermeyeceksiniz, bam bam bam lafları sayıp kestirip atacaksınız. Bundan anlarlar böyleleri, karşı tarafa söz hakkı tanımayın.

Doğumda yanında olmaması daha iyi bence canını sıkabilirdi. Eşin yanında olsa yeter. Eşinle konuş. Görümcenin gelir beni alır dediğini de söyle ama ben doğumumda yalnız kalmak istemiyorum özellikle sen bana çok büyük bir desteksin, keske erken gelseydi o zaman almaya gidebilirdik de. Yarın ararsa da eşin hastaneye yatırdım yanında kalmam gerek yalnız bırakamam desin. Burda bi düşmanlık bi art niyet yok hamile olan doğum yapacak olan ilgiye ve yardıma desteğe ihtiyacı olan sensin. Umarım eşin anlayışlıdır.

E sende o zaman ara ve de ki canım ben baktım bilet varmış sabah 6da gelirsin sana zahmet olacak ama de .mesaj ver sende .

Ya o kadar yorgunum ki hiç algılayamadım. Bak bu saat oldu daha yeni dank etti bana :)
O an düşünemedim yani yoksa lafımı tabi ki sokarım. Neler demedim ben ona :))

Eder, nezaket yoksunu, bencil insanlar eder; seni, bebeğini mi düşünecek :))
Ondan, onun üstünde şeyler bekliyorsun anladığım kadarıyla. Bu kadın bencil bir kadın ve onu öyle kabul etmek en güzeli. Onu bu yönüyle tanıyıp, ondan beklememek, aile içinde mecburen olduğu için (Yani iletişiminizi tamamen kesecek bir olayı yaşamadığınız için) kendinizi bu bencil insana karşı korumayı öğrenmek. Savunma sporu gibi görün :)) Bu sporların da ilk şartı "Öfkene kapılma" şeysi. Siz de kapılmayın ve onun gelişi güzel yumruklarını basit savunma hareketleri ile savuşturup, güzel anlarınıza odaklanıp tadını çıkarın. Bebişle tanışacaksınız yahu, daha ötesi var mı? ^_^
Eşiniz de yanınızda olacak, tamam, o beklesin. İçinizden bu duyguyu atmak istiyorsanız siz söyleyin "Abla, eşim yanımda olacak, beni doğumda bırakıp gelemez yani, sen gelirsin öptüm" tamam bu. Ya da daha sitemvari, nasıl canınız çekerse. Bu sizin, görümceniz ile sorununuz, eşinizi araya katmayın hiç, gerek yok.

Şimdiden sağlıkla, huzurla gelsin bebiş :*

E sende o zaman ara ve de ki canım ben baktım bilet varmış sabah 6da gelirsin sana zahmet olacak ama de .mesaj ver sende .

Almış biletini :) aradım zaten söyledim düşünemedin galiba ama ogün eşim yanımda olsun seni alması için birini göndeririz yoksa taksiye atlarsın biz öderiz dedim :)))

Ahaha valla yerden goge haklisin.

Hayır eşimi asla araya katmadım o kadar şey yaptı hiç haberi bile yoktur eşimin.
Bende hiç takılmadım zaten aman uğraştığı şeylere bak ne kadar basit diyip çekildim kenara her defasında. Ya kızımın ismine bile “eşimle konuştum eşim ıy o neymiş ya” dedi diye anlattı geçen hafta düşün:)
Oralı olup kafama taksam her hareketine takılırım. Ama bu mevzu çok başka düşünmeyecek bir insan da değil tam tersne çok da ince düşünceli biri :)
Aradım söyledim,düşünemedin sanırım ama eşim o gün yanımda olucak,zaten o da bırakmaz beni tek dedim :) seni başkası alsa sorun olmaz inşallah dedim olmaz sıkıntı yok dedi. Tamam o zaman ablacığım kusura bakma tekrar dedim :)))

Eşime de söyledim bu arada “kuşum seni yalnız bırakır mıyım” dedi :)))
Tabi ki bırakmazsın ama ablana ayıp olmaz inşallah yani öyle bir zamana almış ki bileti. Keşke erkenden alsaydık biz o bulamamış dedim. Tüh doğuma yetişemeyebilir :))))

Anladığim kadarıyla siz bilerek bu saatte almasına takiliyorsunuz tam siz hastanedeyken eşiniz gidecek sizi yanlız bırakacak planı bu fakat baskasi gidince zaten mor olacak böyle ucuz planlar yapan insandan kaçın uzak durun seviyesine inmeyin en güzel anlarinizin tadını çıkarın

Çözdüğünüze sevindim, o halde sorun başta dediğim gibi, sizin kendi alanınızın sınırını net çizmemeniz.
Şimdi niyetler üzerine konuşmak hoş olmaz da, iki tahmin yürütelim
1)O kadar samimi görüyor ki, nerede durması gerektiğini bilmiyor
2)Size özel bir gıcığı var
:)

Nasihat mode on:

Dediğim gibi, karşınızdakinden bunu beklemeyin, siz söyleyin siz açın. Muhtemelen o bir sorunun varlığından haberdar değil, sizin yönünüzde ise sorun var. Yani konuşulacak basit şeyler ve iyilik de biraz hak edilen bir şey Jameya, yani herkese pür iyi olamazsın, düşüncesiz davranışlar her zaman hoşgörü ile karşılanmamalı, arsızlığa gider işte... Yani biraz sınırı çek, yine iyi ol ama iyiliğini kullandırma/konuş diyeyim özetle :)

Nasihat mode off :)

Evet bile bile o gün eşimi yanımdan almak istemesine takıldım. Yani bilerek yaptığının farkındayım,çünkü ince düşünceli bir kadın. Yani en ufak şeyi düşünen bir kadın kalkıp o gün niye ısrarla o saatte gelsin. Bide bana demiyor mu zaten seni 10 da anca alırlar diye :)
Eşimle de konuştum kendisine de söyledim tabi ayarladım yani,ama bu ucuz numaralar çok iğrenç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…