Bence de ya. Hatta daha once dogurmus bir insan olarak bir annenin sadece kendi esine ve kendi annesine ihtiyaci oluyor. Geri kalanlar zamani gelince buyursa da kurtulsak su strestenHani balımlı gülümlü laf sokuyorlar ya ondan üzüldüm yazdım oraya
Bence geline laf sokan görümce, görümceye yılaaan diyen bi gelin durumu varken ne gelin strese girsin ne de görümce bilete para harcasın. Aralar bu kadar gerginken doğumda olsa ne olmasa ne.
Haksızsınız Jameya, konuşmadığınız için. "Hayır gelemez, doğuma gireceğim eh eşim de bir zahmet yanımda olacak abla!" diyemediğiniz için. İçinizde yaşamayın bu kadar, bazı insanlara sınırlarını bildirmek gerekir ki o sınırı geçemesinler-geçmeye yeltenmesinler. Maalesef herkes nerede durması, ne düşünmesi, nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmiyor, siz kendi alanınızı korumakla yükümlüsünüz.
Bence bu durumu konuşun. "6da bilet varmış" olarak değil, doğum sırasında eşimin yanında olmasını istiyorum'dan girerek.
Belki diger gorumcelerinizin gidip onu alacagini dusunmustur.
Ah canim. Su dogum zamani inan neler goreceksin bak. Insanin sınırları zorlaniyor cidden. Ben kendi dogumumda sacmasapan insanlarla ugrasmistim simdi cok pismanim onlari kovalamadigimaÖyle yaptım zaten. Uyuz olduğum mevzu bunu teklif etmesi. Yani ben her defasında iyi niyetimle yaklaşıyorum ama o sırf beni sinir etmk için böyle basit şeyler yaptığını fark ediyorum.
İyice tiksiniyorum ondan.
Esin gider mi önemli olan bu zaten ona da gitmez demişsin konuşsun dursun kimseye prim verme bu zamanda sinirini bozan çok olacaktır. Iyi doğumlar
Ah canim. Su dogum zamani inan neler goreceksin bak. Insanin sınırları zorlaniyor cidden. Ben kendi dogumumda sacmasapan insanlarla ugrasmistim simdi cok pismanim onlari kovalamadigima
Amaaaaan bebeğiniz olacak bu anların tadını yaşayın, gereksiz strese girmeyin. Rahat olun. Eşiniz gidip almayacağına göre kendisi bir şekilde gelecek. Takmayın. Umarım sağlıkla atlatırsınız, darısı başıma hayırlısıyla :)
Bilet olmasından ya da olmamasından ziyade, "O saatte ben doğum yapacağım ve eşim de yanımda olacak. Seni almaya elbette gelemez, bir şekilde gelirsiniz, gelemezseniz de canınız sağ olsun" deyip kestirip atmanız lazım. Pasif direniş göstermeyeceksiniz, bam bam bam lafları sayıp kestirip atacaksınız. Bundan anlarlar böyleleri, karşı tarafa söz hakkı tanımayın.
Ya ben o an algılayamadım ki o kadar günlerdir hazırlık ile uğraşıyorum. 5 dk lık bir kahve molası verdim dinleneyim de işler bitsin diye :)
Zaten anlamayınca o bilet bulamadım diye tüyo verdi :)
Yani bilerek uzattı konuyu. O an tepki veremedim ama tabi ki arayıp söylicem ona düşüncemi.
Eşim gitmez zaten ama mesele bu değil mesele bu kadının artık benimle s.ik yarışması bitmiyor olması. Ya mevzu doğum ve ilk bebeğim :) nasıl düşünebilir nasıl teklif eder ki eşimin almaya gitmesini.
E sende o zaman ara ve de ki canım ben baktım bilet varmış sabah 6da gelirsin sana zahmet olacak ama de .mesaj ver sende .
Ahaha valla yerden goge haklisin.Ay bi doğsun ben lohusa ayağına neler yapıcam bu kadına :)
Tabi ki sinirlerimi böyle birşey yüzünden bozmam.
Sadece tiksiniyorum paylaşmak istedim.
Haksız mıyım düşüncemde diye çünkü hala iyi yaklaşıyorum kadına :)
Eder, nezaket yoksunu, bencil insanlar eder; seni, bebeğini mi düşünecek :))
Ondan, onun üstünde şeyler bekliyorsun anladığım kadarıyla. Bu kadın bencil bir kadın ve onu öyle kabul etmek en güzeli. Onu bu yönüyle tanıyıp, ondan beklememek, aile içinde mecburen olduğu için (Yani iletişiminizi tamamen kesecek bir olayı yaşamadığınız için) kendinizi bu bencil insana karşı korumayı öğrenmek. Savunma sporu gibi görün :)) Bu sporların da ilk şartı "Öfkene kapılma" şeysi. Siz de kapılmayın ve onun gelişi güzel yumruklarını basit savunma hareketleri ile savuşturup, güzel anlarınıza odaklanıp tadını çıkarın. Bebişle tanışacaksınız yahu, daha ötesi var mı? ^_^
Eşiniz de yanınızda olacak, tamam, o beklesin. İçinizden bu duyguyu atmak istiyorsanız siz söyleyin "Abla, eşim yanımda olacak, beni doğumda bırakıp gelemez yani, sen gelirsin öptüm" tamam bu. Ya da daha sitemvari, nasıl canınız çekerse. Bu sizin, görümceniz ile sorununuz, eşinizi araya katmayın hiç, gerek yok.
Şimdiden sağlıkla, huzurla gelsin bebiş :*
Hayır eşimi asla araya katmadım o kadar şey yaptı hiç haberi bile yoktur eşimin.
Bende hiç takılmadım zaten aman uğraştığı şeylere bak ne kadar basit diyip çekildim kenara her defasında. Ya kızımın ismine bile “eşimle konuştum eşim ıy o neymiş ya” dedi diye anlattı geçen hafta düşün:)
Oralı olup kafama taksam her hareketine takılırım. Ama bu mevzu çok başka düşünmeyecek bir insan da değil tam tersne çok da ince düşünceli biri :)
Aradım söyledim,düşünemedin sanırım ama eşim o gün yanımda olucak,zaten o da bırakmaz beni tek dedim :) seni başkası alsa sorun olmaz inşallah dedim olmaz sıkıntı yok dedi. Tamam o zaman ablacığım kusura bakma tekrar dedim :)))
Anladığim kadarıyla siz bilerek bu saatte almasına takiliyorsunuz tam siz hastanedeyken eşiniz gidecek sizi yanlız bırakacak planı bu fakat baskasi gidince zaten mor olacak böyle ucuz planlar yapan insandan kaçın uzak durun seviyesine inmeyin en güzel anlarinizin tadını çıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?