Madem art niyetli yada düşüncesiz olduğunu düşünüyorsunuz
niye demediniz "biner taksiye gelirsin artık,eşim buradan ayrılamaz "diye?
Ben olsam derdim yani.
Eşime de derdim gitme diye ki gitmezdi zaten.
Icinizde büyütmeyin. Kavga etmenizde gerekmez güzelce söylersiniz olur biter.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi
Esiniz ne dedi
Esinizin asla gitmeyecegininden eminseniz sorun yapmayin
Eee sorun ne anlamadim kim aliyorsa alsin gorumcenizi siz bebisinize odaklanin imsallah sizin icin hersey kolay ve guzel olur :) normal dogum deil sanirimEşim tabi ki birini yollarım dedi.
görümce doğuma niye geliyor ki?
eve geçince gelsin ne alaka tam doğum zamanı..
Eee sorun ne anlamadim kim aliyorsa alsin gorumcenizi siz bebisinize odaklanin imsallah sizin icin hersey kolay ve guzel olur :) normal dogum deil sanirim
Allaha havale edin bosverin gitsin adam yerine koymayin kisacasiYa canım sorun bu kadının benimle bir yarışa girme çabası :)
Midemi bulandırıyor yaptıkları.
Böyle bir günde moral bozma çabasında,yada sinsilik peşinde olmaya çalışması.
Mevzu eşimin gidip beni yalnız bırakacağı filan değil.
Eşiniz gitmeyecek değil mi ?Gereksiz mı gerçekten doğum zamanında eşimi yanımdan alıp onu almak için gitmesi gerektiğini söylemesi? :)
O zaman kedilerine bi kere daha sımsıkı sarıl :)Yok canım ne münasebet : ) annesinde kalır bende kedi var zaten kalamaz :))))
Korkar.
İşte,aslında düşüncelidir de. Bana gelince nedense beyni sulanıyor anlaşılan :)))
Eşin kapasın telefonukızlar pazar sabahı doğum yapıcam saat 7 de hastanede olmam gerekiyor..
Benim 3 tane görümcem var ama bu görümce beni sinir etmek için o kadar küçülüyor ve o kadar iğrençleşiyor ki.. ama ben hiç bir zaman ona istediğini vermiyorum,yani tepki vermiyorum,sinirlendiğimi bile anlamıyor aslında sinirlenmiyorum desem daha iyi...
doğum zamanını saatini 1 hafta öncesinden söylemiştim zaten...
neyse bugün saat 2 gib beni aradı,”ablam biletimi aldım ben pazar sabahı ordayım,9 gibi inmiş olurum” dedi..
“Tamam ablacım,zaten doğumdan sonra da gelsen sorun olmaz ne olucak” dedim bütüüüüün iyi niyetim ve düşüncelerim ile..
“Ablam zaten seni 10 da anca alırlar doğuma,kardeşim de gelir beni alır”
Dedi...
Ben ona da takılmadım,eşim kalkıp onu almaya gitmez o zamanda. Doğuma saat 12 de de girsem sonuçta bu adam benim yanımda olmak zorunda! Bunu düşünmeyecek kadar beyinsiz bir insan da değil ama besbelli ki bilerek yapıyor yine.
Konuyu değiştirdim,hala ısrarla”ablam başka bilet bulamadım” dedi...
tamam hiç sorun değil diyip kapattık ben de işlerime devam ettim.
Benim kafama hep sonradan dank eder herşey :)
Dedim ki ya şu havayollarına bakayım gerçekten yok muymuş diye...
birde ne göreyim? Saat 6 da bir uçak bileti var...
ve yine anladım ki ince ince mesajlar veriyor sinirlenmem için!!!
Bu kadar mide bulandırıcı işlere girmesi beni güldürüyor ama bir yandan da inanılmaz tiksiniyorum bu kadından. Ya nasıl düşünebilirsin eşimin doğum saatlerinde seni almaya geleceğini? Nasıl teklif edersin böyle birşeyi! Size ben haksız mıyım?
Yaptığı şey çirkin bir hareket değil mı?
Biletler arasında onun aldığı bilet ile sabah 6 da olan biletin arasında 30 tl fark var. 6 da olan bilet daha uygun :)
Onu da yazayım da...
aynen insan yerine bile koymam :))Allaha havale edin bosverin gitsin adam yerine koymayin kisacasi
Eşiniz gitmeyecek değil mi ?
Doğum saatinde gerçekten çok gereksiz , sizin yaninizda olmasi gerekiyor .
Eşinizin almaya gitmemesi en güzel cevap olur .
esınız sızı bırakıp gıdıp onu almayacak tabıkı
o sinsirellalık yapsın dursun
atlasın otobuse taksıye gelsın allah allah. dogum anında onun sofurlugunu kımse dusunemez.
uzulmeyın bosverın
ben olsam gelmene gerek yok bebek bıraz buyusun ben bı rahat edeyım oyle gel derdım en bastan. gelmesı sacma bı kere
Eşin kapasın telefonu
Tövbe ya binsin taksiye
onyargılı degılsınız haklısınızBen geleceğini bilmiyordum zaten hep belki belki diyip duruyordu. Ben her zaman gerek yok yorma kendini dedim. Son dk almış biletini işte :)
Bu kadarı fazla ama artık böyle çirkin oyunları bırakması lazım. Ben üzüldüğümden değil,ama kötü niyetle mı yaklaşıyorum diye sorguluyorum kendimi her defasında. O yüzden acaba yanlış mıyım diye konu açtım önyargılı davranmamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?