Yıılaaannn!!! :)

Yok yabu niye içimde büyütüp tartışayım :)
Ben zaten güzellikle hallettim. Eşim öyle bir zamanda elbette gitmez,benim gıcık olduğum konu böyle bir günde bile yapmaya çalıştığı şey.
Hallettim zaten güzellikle söyledim başka birini göndericeğimizi.

Esinizin asla gitmeyecegininden eminseniz sorun yapmayin

Ben zaten bunu sorun yaptığımdan yazmadım konuyu :)
Sinirlendiğim filan da yok. Böyle bir günde yarış içine girmeye çabalaması mide bulantısı yarattı,ondan yani. Yoksa eşim zaten gitmeyeceğini başkasını ayarladığı ı söyledi :)

Eee sorun ne anlamadim kim aliyorsa alsin gorumcenizi siz bebisinize odaklanin imsallah sizin icin hersey kolay ve guzel olur :) normal dogum deil sanirim

Ya canım sorun bu kadının benimle bir yarışa girme çabası :)
Midemi bulandırıyor yaptıkları.
Böyle bir günde moral bozma çabasında,yada sinsilik peşinde olmaya çalışması.
Mevzu eşimin gidip beni yalnız bırakacağı filan değil.

Allaha havale edin bosverin gitsin adam yerine koymayin kisacasi

Gereksiz mı gerçekten doğum zamanında eşimi yanımdan alıp onu almak için gitmesi gerektiğini söylemesi? :)
Eşiniz gitmeyecek değil mi ?
Doğum saatinde gerçekten çok gereksiz , sizin yaninizda olmasi gerekiyor .
Eşinizin almaya gitmemesi en güzel cevap olur .

esınız sızı bırakıp gıdıp onu almayacak tabıkı
o sinsirellalık yapsın dursun
atlasın otobuse taksıye gelsın allah allah. dogum anında onun sofurlugunu kımse dusunemez.

uzulmeyın bosverın

ben olsam gelmene gerek yok bebek bıraz buyusun ben bı rahat edeyım oyle gel derdım en bastan. gelmesı sacma bı kere

Yok canım ne münasebet : ) annesinde kalır bende kedi var zaten kalamaz :))))
Korkar.
İşte,aslında düşüncelidir de. Bana gelince nedense beyni sulanıyor anlaşılan :)))
O zaman kedilerine bi kere daha sımsıkı sarıl :)

Konuyu halletmişsiniz zaten. Güzel bir doğum dilemeye geldim, bebeğinizi sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza :)

Eşin kapasın telefonu
Tövbe ya binsin taksiye

Eşiniz gitmeyecek değil mi ?
Doğum saatinde gerçekten çok gereksiz , sizin yaninizda olmasi gerekiyor .
Eşinizin almaya gitmemesi en güzel cevap olur .

Hayır tabi ki öyle bir zamanda gitmeyecek.
Ablasının yaptığı çirkin şey...
sadece midemi bulandırıyor tavırları artık. Böyle bir günde “kardeşim de beni alır” demesi düşünmesi çok fesatça.
Kendisi demesi lazım ben taksiyle gelirim diye. Yani o unutulmaz anda bebeğini kucağına almak yerine ablasının peşine mı düşecek :)
Yok artık.

Ben geleceğini bilmiyordum zaten hep belki belki diyip duruyordu. Ben her zaman gerek yok yorma kendini dedim. Son dk almış biletini işte :)
Bu kadarı fazla ama artık böyle çirkin oyunları bırakması lazım. Ben üzüldüğümden değil,ama kötü niyetle mı yaklaşıyorum diye sorguluyorum kendimi her defasında. O yüzden acaba yanlış mıyım diye konu açtım önyargılı davranmamak için.

Eşin de eminin çocuğunun doğduğu anı görmek yerine havaalanından almaya gittiği ablasının meymenetsiz suratını görmeyi yeğler. Var mı öyle bi dünya? Saçmalamasın :)

Sağlıklı doğumlar dilerim şimdiden. Kedilere bebeğin kullandığı bi eşyayı götürmeyi unutmayın

Yani ağzınızı açıp da ne münasebet ben doğumdayken eşim yanımda olacak diyemiyosunuz sonra gelip burda konu açıyosunuz.

onyargılı degılsınız haklısınız
ozellıkle yapıyor bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…