Hayırlı doğumlar canim inşallah sağlıkla gelsin fındıkkonu ile ilgisiz ama birşey soylicem doğumun hemen akabinde emzirme süreci baslicak inşallah göğüsler alışık olmadığı için hemen yara olabiliyor ne yazık ki kızımda resmen anamdan eksiğim burnumdan geldi ağlıyordum artık çünkü yara oldu kuruyor ve kanıyor sürekli şimdi oğlumda şunu duydum ve uyguladım bitkisel bir göğüs kremi alıyorsun bir tane de buzdolabı poşeti küçük küçük kesiyorsun kremi sürüp poşeti göğsüne koyuyorsun o nemli tutuyor ve asla yara olmuyor valla ben kaç kişiye dedim hep dua ettiler sana da söylemek geldi aklıma şimdiden güzel doğumlar
Rica ederim canim benim görümcen olucak değiştiği de hiç takma kafana keyfini kaçırma asla iki gün sonra inşallah bebeğin gelicek sağlıkla sıhhatle güneş gibi doğsun evinize ve yok sütün mu yok meme ucun mu yok bu çocuk aç diyenlere aldırma bak. Birde h...na var süt artırıcı o bana müthiş iyi gelmişti mutlaka tavsiye ederim hurma acaip besleyici ve süt artırıcı daha da aklıma gelirse yazicam sanaÇokkk teşekkür ederim güzel dileklerin için
Süper,yaparım tabi ki. Ss aldım :))
Krem aldım adını unuttum ama l ile başlayan,güzel bir krem.
Onu sürer dediğini yaparım. Teşekkür ederim :)
Sizin konunuzu okuyunca aklıma kendi hatalarım ve çıkardığım bi ders geldi.
İnsanlara nerde duracaklarını göstermediğim ve sizin gibi hep susup içten içe kurulduğum için hep öfke patlamaları yaşadım ve haklıyken haksız durumlara düştüm.
Ben sustukça daha da üstüme geldiler, rahatsızım diyemediğimden belki de bilemiyorum ama zamanında tepkimi koymuş olsaydım onca saçma şey yaşamazdım orası kesin.
Bu tür insanlara karşı gün gelip istemsizce belki sıradan ve onca yaşadığınız olayın yanında basit bişeye patladığınızda bu sefer bi de üstüne karşı tarafı haklı çıkarmış oluyosunuz.
Size tavsiyem bi an önce sınırlarınızı çizmeniz ve tepkinizi koymanız.
Sonradan aklınıza gelmesi hiç önemli değil arayın gene de söyleyin.
O kremin adı neHayırlı doğumlar canim inşallah sağlıkla gelsin fındıkkonu ile ilgisiz ama birşey soylicem doğumun hemen akabinde emzirme süreci baslicak inşallah göğüsler alışık olmadığı için hemen yara olabiliyor ne yazık ki kızımda resmen anamdan eksiğim burnumdan geldi ağlıyordum artık çünkü yara oldu kuruyor ve kanıyor sürekli şimdi oğlumda şunu duydum ve uyguladım bitkisel bir göğüs kremi alıyorsun bir tane de buzdolabı poşeti küçük küçük kesiyorsun kremi sürüp poşeti göğsüne koyuyorsun o nemli tutuyor ve asla yara olmuyor valla ben kaç kişiye dedim hep dua ettiler sana da söylemek geldi aklıma şimdiden güzel doğumlar
Rica ederim canim benim görümcen olucak değiştiği de hiç takma kafana keyfini kaçırma asla iki gün sonra inşallah bebeğin gelicek sağlıkla sıhhatle güneş gibi doğsun evinize ve yok sütün mu yok meme ucun mu yok bu çocuk aç diyenlere aldırma bak. Birde h...na var süt artırıcı o bana müthiş iyi gelmişti mutlaka tavsiye ederim hurma acaip besleyici ve süt artırıcı daha da aklıma gelirse yazicam sana
Ben lansinoh kullandım evet doğum çantama koydum dediğim gibi yanına da hemen küçük küçük iki tane poşet kremi sürdüm koydum hiç yara olmadi ama emzireceğim zaman nemli temiz bir bezle siliyordumO kremin adı ne
Nerden alabiliriz
Emzirmeden önce memeyi yıkamak gerekiyor mu
Her emzirmeden sonra yine sürecekmiyiz
İlk günlerden itibaren mi sürmeye başlicaz
O kremin adı ne
Nerden alabiliriz
Aman kusur kalsa olmazmış. Sacmalıga bakAnnem yanımda olucak.
O bana ye baksın :))
O neden geliyor bende bilmiyorum heves etmiş galiba bilemiyorum.
Yada muhtemelen kardeşinin yanında olmak istiyor.
Aman kusur kalsa olmazmış. Sacmalıga bak
Canım kremden sonra poşet yerine avent göğüs kapsulu kullanırsan göğüsten istemsizce akan sutu de ardından bebeğe verebilirsin.Ben ilk zaman göğüs pedi kullandım bilmeyerek goguslerde hata oluştu.Bir tur mantara donduruyor.Ara ara da medicasol krem kullandım(doktorum yazdı,onu emzirmeden yikiyorsun)O kremin adı ne
Nerden alabiliriz
Ay keşke olsa da öyle istemsizce akacak kadarCanım kremden sonra poşet yerine avent göğüs kapsulu kullanırsan göğüsten istemsizce akan sutu de ardından bebeğe verebilirsin.Ben ilk zaman göğüs pedi kullandım bilmeyerek goguslerde hata oluştu.Bir tur mantara donduruyor.Ara ara da medicasol krem kullandım(doktorum yazdı,onu emzirmeden yikiyorsun)
Evet bazı konularda sustuğum doğrudur,ama en güzel anlarımı bu sinsi yüzünden mahvetmek istemedim. Zaten sonradan algıladım açıkçası ne yapmaya çalıştığını.
Sonra da önyargılı mı davranıyorum ye de düşündüm ama değilmişim.
Fark ettiğimde de ona zaten söylemem gerekeni söyledim,kardeşin yanımda olucak seni alıcak birini ayarladık dedim.
Ya günlerdir o kadar yoruldum ki o an hiç anlamadım bile neyin peşinde olduğunu. Üst üste kardeşim de gelir alır seni zaten 10 da anca alırkar doğuma diyip durdu. Birde ben onu çok can kulağı ile dinlemiyorum pek :)
Yani çoğu zaman kendi kendine konuşur dikkate almıyorum çok boş geliyor çünkü.
Belki de ondan anlamadım.
Ama kesinlikle durması gerektiğini çok açık ifade edicem özellikle doğumdan sonra birşey yapıp beni sinir etmeye kalkışırsa :)
Bebişini sağlıkla kucağına al ve ona odaklan.
Kolay gelsin simdiden :)
Eşim gitmiyor zaten.eşiniz gitmesin ablası taksiye atlasın gelsin işte.ne var bunda
Ben nasıl sindirildiysem bana garip gelmedi.....
amaaan ne takıyorsunuz, belli amaç sizi kızdırmak. gerçekten bir insan bunu nasıl düşünemez aklım almıyor. eşiniz de eminim sizin yanınızdan kalkıp gidip onu alır, akla bak. hiç stres yapıp takmayın, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.
düsüncesizmiş . kendisi otobusle havas la grlsin hç ellemeyn .Gereksiz mı gerçekten doğum zamanında eşimi yanımdan alıp onu almak için gitmesi gerektiğini söylemesi? :)
düsüncesizmiş . kendisi otobusle havas la grlsin hç ellemeyn .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?