Yıılaaannn!!! :)

Çokkk teşekkür ederim güzel dileklerin için
Süper,yaparım tabi ki. Ss aldım :))
Krem aldım adını unuttum ama l ile başlayan,güzel bir krem.
Onu sürer dediğini yaparım. Teşekkür ederim :)

Çokkk teşekkür ederim güzel dileklerin için
Süper,yaparım tabi ki. Ss aldım :))
Krem aldım adını unuttum ama l ile başlayan,güzel bir krem.
Onu sürer dediğini yaparım. Teşekkür ederim :)
Rica ederim canim benim görümcen olucak değiştiği de hiç takma kafana keyfini kaçırma asla iki gün sonra inşallah bebeğin gelicek sağlıkla sıhhatle güneş gibi doğsun evinize ve yok sütün mu yok meme ucun mu yok bu çocuk aç diyenlere aldırma bak. Birde h...na var süt artırıcı o bana müthiş iyi gelmişti mutlaka tavsiye ederim hurma acaip besleyici ve süt artırıcı daha da aklıma gelirse yazicam sana

Evet bazı konularda sustuğum doğrudur,ama en güzel anlarımı bu sinsi yüzünden mahvetmek istemedim. Zaten sonradan algıladım açıkçası ne yapmaya çalıştığını.
Sonra da önyargılı mı davranıyorum ye de düşündüm ama değilmişim.
Fark ettiğimde de ona zaten söylemem gerekeni söyledim,kardeşin yanımda olucak seni alıcak birini ayarladık dedim.
Ya günlerdir o kadar yoruldum ki o an hiç anlamadım bile neyin peşinde olduğunu. Üst üste kardeşim de gelir alır seni zaten 10 da anca alırkar doğuma diyip durdu. Birde ben onu çok can kulağı ile dinlemiyorum pek :)
Yani çoğu zaman kendi kendine konuşur dikkate almıyorum çok boş geliyor çünkü.
Belki de ondan anlamadım.
Ama kesinlikle durması gerektiğini çok açık ifade edicem özellikle doğumdan sonra birşey yapıp beni sinir etmeye kalkışırsa :)

O kremin adı ne
Nerden alabiliriz
Emzirmeden önce memeyi yıkamak gerekiyor mu
Her emzirmeden sonra yine sürecekmiyiz
İlk günlerden itibaren mi sürmeye başlicaz

Tamam canım aklına gelirse yaz mutlaka. Promalt aldık biz hergün onlardan da kullanıcam.
Kimseye aldırış etmicem hatta ve hatta emzirince herkes dışarı çıkabilir mı diycem. Kimsenin o zamanda yanımda durmasına gerek yok hastanedeyken bile herkesin dışarı çıkmasını isticem :))

O kremin adı ne
Nerden alabiliriz
Ben lansinoh kullandım evet doğum çantama koydum dediğim gibi yanına da hemen küçük küçük iki tane poşet kremi sürdüm koydum hiç yara olmadi ama emzireceğim zaman nemli temiz bir bezle siliyordum

O kremin adı ne
Nerden alabiliriz

Emzirmeden memeyi yıkamak gerekmiyor.
Kremin adı “lansinoh”
Ben çok araştırdım bu kremin iyi olduğunu eczacı da söyledi. İlk günden sürmeyi düşünüyorum ben açıkçası. Bir zararı olmadığı için kullanmakta fayda var.

O kremin adı ne
Nerden alabiliriz
Canım kremden sonra poşet yerine avent göğüs kapsulu kullanırsan göğüsten istemsizce akan sutu de ardından bebeğe verebilirsin.Ben ilk zaman göğüs pedi kullandım bilmeyerek goguslerde hata oluştu.Bir tur mantara donduruyor.Ara ara da medicasol krem kullandım(doktorum yazdı,onu emzirmeden yikiyorsun)

Ay keşke olsa da öyle istemsizce akacak kadar
Kızımda çok çektim süt kıtlığını
Aç kaldı yavrum emzirdikçe çoğalacak diye beklerken
Hepsini yazdım alıcam kızlar
Seviyorum sizi

Bebişini sağlıkla kucağına al ve ona odaklan.
Kolay gelsin simdiden :)

eşiniz gitmesin ablası taksiye atlasın gelsin işte.ne var bunda

eşiniz gitmesin ablası taksiye atlasın gelsin işte.ne var bunda
Eşim gitmiyor zaten.
Şu var,bebeğimizin doğum günü ve doğum saatinde hanımefendi “kardeşim de alır beni,seni anca 10 da alırlar doğuma” diye teklif etmesi çok çirkin bir hareket.
Yapmaya çalıştığı şey bariz ortada yani.

amaaan ne takıyorsunuz, belli amaç sizi kızdırmak. gerçekten bir insan bunu nasıl düşünemez aklım almıyor. eşiniz de eminim sizin yanınızdan kalkıp gidip onu alır, akla bak. hiç stres yapıp takmayın, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.

Yok kafama takmadım,onu ve yaptıklarını kafama takıcak birisi değilim ben. Benim midemi bulandırıyor artık yaptığı saçma sapan hareketler hepsi bu yoksa düşünüp yormuyorum kendimi. Unuttum bile konuyu ben burda konu açarken amacım acaba hormonlar yüzünden ben önyargılı mı davranıyorum onu anlamaktı.
Yani herşeye rağmen hala iyi niyetle yaklaşabiliyorum bu kadına :)
Hiç kafama takıcapkm bir insan değil ve en özel günümüzü de bu yılanı düşünerek geçirmem de.
Yaptığı çok çirkin bir oyun.
Allah gönlüne göre de veriyor zaten :)
Eşim yanımdan ayrılmayacağını (zaten gitmezdi ama önlem için arayıp konuştum)ve onu alıcak birini ayarladığını söyledi,ben kendisiyle de konuştum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…