Öyle bir dünya yok tabi ki,hem yanımda olmak ister hem de bebeği ilk kucağına o almak ister sadece ablasının yaptığı bu çirkin saçma sapan şeye anlam veremiyorum. Bu drumda bile benimle yarışa giriyor olması çok gülünç. Ben en kısa zamanda haddini bildiricem bu kadının.Eşin de eminin çocuğunun doğduğu anı görmek yerine havaalanından almaya gittiği ablasının meymenetsiz suratını görmeyi yeğler. Var mı öyle bi dünya? Saçmalamasın :)
Sağlıklı doğumlar dilerim şimdiden. Kedilere bebeğin kullandığı bi eşyayı götürmeyi unutmayın
Bu had bildirme isteğin lohusalıkla birlikte karşı konulamaz bir arzuya dönüşecek yalnız baştan uyarayım :) Hele doğum sonrası sizde kalacaksa aman diyeyim kendini fazla doldurma. Tatsızlık çıkmasın.Öyle bir dünya yok tabi ki,hem yanımda olmak ister hem de bebeği ilk kucağına o almak ister sadece ablasının yaptığı bu çirkin saçma sapan şeye anlam veremiyorum. Bu drumda bile benimle yarışa giriyor olması çok gülünç. Ben en kısa zamanda haddini bildiricem bu kadının.
Yani ağzınızı açıp da ne münasebet ben doğumdayken eşim yanımda olacak diyemiyosunuz sonra gelip burda konu açıyosunuz.
Bende kalmaz kedilerim var :)Bu had bildirme isteğin lohusalıkla birlikte karşı konulamaz bir arzuya dönüşecek yalnız baştan uyarayım :) Hele doğum sonrası sizde kalacaksa aman diyeyim kendini fazla doldurma. Tatsızlık çıkmasın.
Masus yapıyor sen deme eşin söylesinBen söyledim zaten sana birini ayarlicaz öyle bir günde eşimi yanımda isterim o da yanımdan ayrılmaz zaten diye :)
Bozuldu.
onyargılı degılsınız haklısınız
ozellıkle yapıyor bunu
Masus yapıyor sen deme eşin söylesin
İşte insanı çıldırttıyor.Ben söyledim bile ama güzel tatlı bir dille söyledim :)
Böyle birseyi söylemesi düşüncesizlik olmus.
Ne geliyor ki oralarda da yapmasin bir densizlik.
Amaaan deli işte deyip geçin. Abisi de almaya gelemez taksiye binip kendisi gelsin. Pazar günü bebeğinizi kucağınıza alıyorsunuz bu hayatınızda sayılı günlerden biri olacak bırakın örümceği görümceyi
He he abin alır deyip geçin.
Aman hic takma kafana.Esinin gidecek hali yok.Isterse yuruyerek gelsin hic sorma bile.Ayip yani.
Hayırlı doğumlar canim inşallah sağlıkla gelsin fındıkHahaha söyledim ben ona,kardeşin benim yanımda durucak sana başka birini ayarladık dedim :)
Gorumce doguma niye geliyor ki o mu bakacak size ? Rahat edebilecek misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?