Doğuma Hazırlık Yıkanabilen bebek bezleri hakkında bilgisi olan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar Baby Neo yıkanabilir bebek bezini 2 yaşına kadar kullanım aralığı vardır diyerek satışa sunuyorlar. Sağlıklı diye aldık almaz olaydım. 8. aydan itibaren olduğu gibi bebeğimin üstüne sızdırıyor. Firmaya durumu ilettiğimizde sabun tozuyla yıkamayın düzelir dediler. Dediklerini yaptık düzelmedi. Bu seferde ''havlu gibi düşünün emiciliği gidebilir üretim hatası değildir, yapacağımız bir şey yok'' diyerek ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Bu markayı tavsiye etmiyorum.

Peki hangi marka öneriyorsunuz bende baby neo almayı düşünüyorum. Çünkü başka markalar hep yurtdışından geliyor mag baby . Baby mio felan. Bide üç haftam kaldı doğuma ilk gebelik. Ne alacağmı bilmiyorum daha ortada bez yok

Ben ilk 9 ay sorunsuz kullandım ama babyneo müşteri hizmetleri bir sorun olduğunda suçu üstümüze atmak için kırk takla atıyor. Şuan bezleri firmaya gönderdim inceleme yapacaklar ama onu da sosyal medyaya internetteki şikayet sitelerine yazdığım için zorla kabul ettiler. Bezleri alırkende sorun sizdedir yinede bir inceleyelim diyerek aldılar. Şuan sonuç için bekliyorum.. Yurt dışından almak için de biraz geç kalmışsın 1 ayda anca gelir ama ben bebek doğduktan sonra ilk 1 ay hazır bez kullandım çünkü bebeğe çok büyük geldi göbek bağında kanama yaptı bu sebeple bebek kendini toparlayana kadat hazır bez kullandım. Şuandada mecburem hazır kullanıyorum. Ama yıkanabilir bezi hazır beze tercih ederim.

Ben de yıkanabilir bez kullanmayı düşünüyorum bebeimin sağlığı açısından. Yurtdışından 3 farklı model sipariş ettim deneme amaçlı. İlk ay zaten kullanımı zor oluyormuş sizinde bahsettiğiniz gibi, o zaman duruma göre deneyip alırım doğumdan sonra diyorum. Bazı videolar gördüm youtube da yabancıların çektiği, bu konuyla ilgili size sorum olacak. Bebek kakasını yaptıktan sonra onu wc ye akıtıyorlar, ancak ben bunu yapabileceğimi sanmıyorum. -Liner ları araştırıyorum ama kakası her zaman katı gelmiyor illa ki akıtmam gerekecek zamanlar olacak. Bu konuda bir tekniğiniz var mı? Sİz nasıl yaptınız bu işi?

Ben bi kovayı küvete koydum duş ile akıtıp klozete döktüm. Kaka katılaşınca akıtması daha kolay oluyor. Bana kakayı akıtmak hiç zor ya da tiksindirici gelmedi. Bu işlemi yapmak bir kaç dakikanızı alıyor. Liner kullanmadım. Almayı düşünüyordum ancak bu problem çıkınca haliyle alamadım. Eğer ürün değişimi ya da iade yaparlarsa gene yıkanabilir beze devam edeceğim. O zaman Liner alacağım.

Facebookta bir grup var, oraya yazdınız mı?

Sene oldu 2020 aynı dertten muzdaribim
Ne yapmıştınız bu konuda
Bu hazır bezlerden kurtulmak istiyorum ben de ama başarabilecek miyim
Korkuyorum
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…