Yıkanabilir bez kullanımı için yüreklendirin beni

queence90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
65
8
96
Kullanan-araştıran bilir yıkanabilir bezlerle ilgili mevzuları.. benim sorunum şu 34 haftalık hamileyim ve yıkanabilir bezleri kullananların tavsiye ve tecrübelerine ihtiyacım var.
Yenindogan için kullanışlı mı
Malum yıkanabilir bezleri alıpta kullanamayıp verilen parayi ziyan etmek var. Alıp kullanan arkadașlar memnunmu bez yıkamaktan bıkıp hazır beze geçen var mı? Kullanimi kolay mı? Tavsiye ediyormusunuz gibi bir ton sorum var:KK76:

Merhabalar, benim yeğenimin poposunda hemanjiom vardı ve ülser yapıyordu. Onun için kullandılar 6. aya kadar. Yıkama işini dert ediyorsanız tek kullanımlık organik bezler var astar olarak. Çıkarıp atabiliyorsunuz. Ben de bunlardan kullanmayı düşünüyorum. Sentetik bezlere sıcak bakmıyorum. Hem bebeğinizin tuvalet düzenini öğrendikçe ona göre yıkanabilir yahut havlu bezlerden astar yaparsınız. Ben de her ikisinden alacağım nasip olursa...

Baby Neo yıkanabilir bebek bezini 2 yaşına kadar kullanım aralığı vardır diyerek satışa sunuyorlar. Sağlıklı diye aldık almaz olaydım. 8. aydan itibaren olduğu gibi bebeğimin üstüne sızdırıyor. Firmaya durumu ilettiğimizde sabun tozuyla yıkamayın düzelir dediler. Dediklerini yaptık düzelmedi. Bu seferde ''havlu gibi düşünün emiciliği gidebilir üretim hatası değildir, yapacağımız bir şey yok'' diyerek ürünlerinin arkasında durmuyorlar.

Baby Neo yıkanabilir bebek bezini 2 yaşına kadar kullanım aralığı vardır diyerek satışa sunuyorlar. Sağlıklı diye aldık almaz olaydım. 8. aydan itibaren olduğu gibi bebeğimin üstüne sızdırıyor. Firmaya durumu ilettiğimizde sabun tozuyla yıkamayın düzelir dediler. Dediklerini yaptık düzelmedi. Bu seferde ''havlu gibi düşünün emiciliği gidebilir üretim hatası değildir, yapacağımız bir şey yok'' diyerek ürünlerinin arkasında durmuyorlar.

Babyneo yeni nesil bezlerinin tamamını satıştan kaldırdı. Geliştirip yeniden satışa sunacaklarmış. Bu tarz çok şikayet vardı haklarında Facebook yıkanabilir bez gruplarında da.. Ben de one size kullanıyorum farklı markalar. Ne sızma, ne pişik yaşamadık şimdiye kadar.

Babyneo yeni nesil bezlerinin tamamını satıştan kaldırdı. Geliştirip yeniden satışa sunacaklarmış. Bu tarz çok şikayet vardı haklarında Facebook yıkanabilir bez gruplarında da.. Ben de one size kullanıyorum farklı markalar. Ne sızma, ne pişik yaşamadık şimdiye kadar.
Bi ton para verdik para iadesi de yapmıyorlar yaptıkları açıklamada çok saçma. Acaba para iadesi alanlar var mı. Resmen elşmizde kaldı hazır bez kullanmaya başladım.

Bi ton para verdik para iadesi de yapmıyorlar yaptıkları açıklamada çok saçma. Acaba para iadesi alanlar var mı. Resmen elşmizde kaldı hazır bez kullanmaya başladım.
Para iadesi olur mu bilmiyorum. İkinci el olarak satanlar var Facebook'ta ilgili gruplarda, satış sitelerinde falan. Tavsiye veremiyorum burada reklama girdiği için ama marka temsilcisi o yıkanabilir bez grubuna da üye ve üyelerin fikirleri çok ciddiye alınıyor diğer üyeler tarafından. Belki orada satabilirsiniz ya da firmadan şikayetçi olduğunuza dair post açarsınız. İtibarları için geri alırlar.

Back
X