yıkıldım...aldatıldım..ve nişan tamamen bittii...

dua et canim erkenden görmüssün asil yüzünü.. hayirlisi olmus.. üzülme sen.. buda gelir gecer sen dimdik ayakta dur asil..

Kesinlikle katılıyorum, şayet affet demeseydiler ben de aileye maledilmemesi gerektiğini savunurdum ama insanın affet demeye utanması lazım bu durumda.Demek ki esasında normal karşılıyorlar.

Yok yani şuan öylece kalakaldım..Acını hissettim resmen.Bu nasıl bir adiliktir allahım ama canım inan geç olmadan öğrenmemişsin herşeyi allah sana sabır güç versin canım...

canim cok üzüldüm yasadiklarina,hayirlisi böyleymis en azindan evlenmeden kurtuldun ALLAH IYI INSANLARLA KARSILASTIRSIN SENI(AMIN)

Cnm Allah güç kuvvet verir sen hiç merak etme
Allah kaldıramıycağımız yükler yüklemez bize bunu unutma
Bak ne güzel sende aklı başında bi kızsın
Rabbim senin için hayırlı insanlar çıkarsın karşına.
Ne güzel Allah karşına çıkarmış bunu sevinmelisin

insan böyle bi şeye sevinmeli mi üzülmeli mi bilemez ki,

hakkında hayırlısı olsun, Allah yardımcın olsun

Allah yardimcin olsun...Allah öyle insanlara yapacagini bilir...Sabir Sabir...Hersey geciyor...

allahın sevgili kuluymuşsun bak evlenmeden görmüşsün gerçek yüzünü, bu yüzden senin adına sevindim
sen de bu açıdan bakmaya çalış olaya kendi ruh sağlığın için
çok zor, ağır bir durum.
ama allah seni daha beterinden kurtarmış
dua oku, sabır dile
en azından yatağına yattığında vicdanı sızlayan sen olmıcaksın

mrh cnm konunu yeni okudum aradan 2 ay geçmiş ama senle konuşmak isterim. formda yeni olduğum için mesaj atamıyorum. beni ekleyebilir misin msn den seninle konuşmak istiyorum. yaşadıklarım çok benziyor. mümkün se tabi :) esraz23@hotmail.com msn adresim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…