söyleyebilecek hiçbişey bulamıyorum...nişanlımı bugün sevgilisyle konusmalarını duydum...baskabirine hayatım,aşkım demelerini...kahkahlarını...
ben bana son zamanlardakı ilgizliğini eskisi gibi davranmamasını düğün stresine yorarken,hayatında baska biri olabilceği ihtimalini hiç ama hiç vermedim...
evim hazırdı..düğün tarihim hazırdı...
dün nikah işlemleri için tüm gün koşturduk hallettik...
akşam gizlice telefon konusmlarına sahıt oldum bahaneler buldu...
inanadım..
gece allaha yalvardım aldatılıyosam karsıma çıkar rabbim diye...ve bugün saat 3 te onu aradım..bana ders çalışacagını söyemişti oysa...telefon açıldı tabi farkında diil...öyle kaptırmıştıki görüntülü olarak konustugu sevgilisyle yaptığı konusmaya....sadece 1 dk dinlemeye tahammul edebildim....
basımdan asağı kaynar sular döküldü...enkazın içine soktu beni o an...
biliyorum bigün bu acımda bitecek ama birine birdaha ne zaman güvenirim hiç bilmiyorum....
inanamıyorum gerçekten
geçenlerde de bir arkadasım anlattı otobüste cocugun teki sarkmıs buna iki dakika sonra da telefonu calmıs birilerine nikah tarihinin alındıgını anlatmıs durmus bunu yapan nişanlı evlenmek üzere olan bir adam yani!!!!!
umarım o kızcagızda evlenmek üzere oldugu adamın ne mal oldugunu anlamıstır ya da anlar... dua et senin karsına cıkmıs sevin kurtulmussun ondan yol yakınken
kime nasıl güvenicez biz ya... kalbimizi emanet ettigimiz evlenecek kadar guvendigimiz ailemizin içine soktugumuz adamlar bunu yapıyorsa!!!!
Allahından bulsun....
bu karekterdeki butun erkeklerin de yaptıkları karsılarına cıksın kimseyi kandıramasınlar birdaha inşalllah!
yorumlarınız,destekleriniz için çok tesekkür ederim tek tek cevaplayacak gücü hala bulamıyorum kendimde...
çok zor dayanmak gerçekten çok zormuş...
bi arkadaş olayı nasıl anladgmı anlamamış kısaca,ben onu aradım sanırım teli cebindeydi açıldıgının farkında değildi...ve diğer kızlada msnde görüntülü sesli konusma yapıyorlardı..işte böyle...
bazı arkadaşlar ona sakın geri dönmeyi düşünme diyolar yaptıgı kaldırılaccak bişeymi kızlar,ona dönmeyi asla geri düşünmem zaten ailem affedersen bizi kaybedersin diyolar..hala inanmıyorum olanlara..benden fazla ailem değer vermişti ona,güvenip sevmillerdi..nasıl yaptı bunu aileim o kadar çok güvenirkern nasıl taa kutahyaya kadar gidip baska bi kızın annesiyle babasıyla tanıştı..allahım boğluyorum yardım et bana....cuma günü benimle nikah günü alıp nasıl pazar günü kütahyaya baskasına evlenme teklifi eder..nasıl...
nasıl bir pisliği,adiyi sevmişim ben..
allah belasını versin...yasadıgım acının on katını yasasın allahım boğuluyorum....
kaldıramıyorum...kabus gibi yasanan hersey..resimlerimize bakıyorum videolarımıza....
her anım gözyasları içinde..kimi sevmişim diyorum...
kütayadaki kız dün akşam beni yine aradı baya konustuk...oda şokta..aileside şokta..hemen arastırmış annesi bunun çalştıgı firmayı aramışlar zaten söylemişler onun 30 eylülde düğünü var hazılık asamasında falan diye..bende aklın varsa uzak durursun hoş sen bilirsin dedim...senin hayatın falan...zoruma giden kız 20 yasında tıp öğrencisi...kütahyada okuyor ve yasıyor..nasıl bi gelecek düşündü onla...çokmu sevdi çokmu aşık oldu...madem öyle insan gibi beni bıraksaydı niçin nikah günü aldı benimle..bazen ayakta durman istemıyorum sürekli uyumak....
kızın numarasını nasıl buldun?
Daha önce de yazmıştım, gözden kaçmış olabilir.
Hukuki olarak tazminat davası açma hakkınız var. Lütfen bunu düşünün.
Yaptığı yanına kar kalmasın. Ondan gelecek parayı istemem diyebilirsiniz,
öyleyse aldığınız parayı en azından hayır işlerinde kullanırsınız..
Nişanlılığın, hatta düğün tarihi almış olmanın çocuk oyuncağı olmadığını öğrenir böylece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?