yıkıldım...aldatıldım..ve nişan tamamen bittii...

inanamıyorum gerçekten

geçenlerde de bir arkadasım anlattı otobüste cocugun teki sarkmıs buna iki dakika sonra da telefonu calmıs birilerine nikah tarihinin alındıgını anlatmıs durmus bunu yapan nişanlı evlenmek üzere olan bir adam yani!!!!!

umarım o kızcagızda evlenmek üzere oldugu adamın ne mal oldugunu anlamıstır ya da anlar... dua et senin karsına cıkmıs sevin kurtulmussun ondan yol yakınken

kime nasıl güvenicez biz ya... kalbimizi emanet ettigimiz evlenecek kadar guvendigimiz ailemizin içine soktugumuz adamlar bunu yapıyorsa!!!!

Allahından bulsun....

bu karekterdeki butun erkeklerin de yaptıkları karsılarına cıksın kimseyi kandıramasınlar birdaha inşalllah!

çook şanslıymışsınız ve Allah sizi çok seviyormuş.İnsanlar hayatları boyunca çok daha büyük acılara katlanıyorlar inanın buna.Yaşadığınız olayın şokunu atlatıp,kendinize geldiğinizde kaybeden siz değil onlar olacak.

Canım ne kadar büyük acıdır tahmin ediyorum.
Ama kesinlikle Allah'a şükür et çünkü bunun düğünden sonrası vardı.

yaşadığın çok zor bir durum ama herşeydebir hayır vardır diyeceğim.
klasik bir laf ama evlenmeden gerçek yüzü ortaya çıktı.
güvenin sarsılması çok normal. ama erkeklerin çoğu böyle maalesef.
ilk zamanlar acı çekersin ama zamanla unutup iyiki ondan kurtulmuşum dersin.
rabbim gönlüne göre hayırlı birini nasip etsin sana.
rabbim korumuş seni.
sakın bir erkek için kendini üzme sen çok çok değerlisin.

Ne kadar yazık desem de boş...
İçim acıdı okurken. Her şey bir tarafa bu ruh hastasının izlerini ruhundan tez zamanda silmeni dilerim.
Allah sana güç kuvvet versin. Şu zamanda kime nasıl güveneceğini de şaşırıyor insan...

Allah seni daha beterinden korumuş canım. Şu an çok üzgünsün ve bunu hazmedemiyorsun. Ne zaman bu durumu kabullenirsen o zaman normal yaşamına dönebilirsin. Neden ben sorusunu sorupta kendini üzme, o senin eski nişanlının hayvanlığından kaynaklanıyor. Değmezmiş de, önce kendini düşün Sakın ve sakın geri dönmeyide düşünme, seni kandırmaya çalışacaktır.

otobüste cocugun teki sarkmıs
deyince ilk gözüm önünde bir çocuk camdan aşağı sarkmış diye canlandı ve bununla ilgili bişey anlattın sandım
epey geç anladım :) :)

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım
biz sana ne desek boş
şu an kendini tutma içinden ağlamak geliyorsa ağla, yastıklara vur sinirini çıkar ki çıksın gitsin içinden tüm sinirin.
Sen ne kadar temiz kalpli bir insanmışsın ki sana gerçek yüzünü göstermiş Allah'Im. İnşallah karşına bir gün tekrardan sana çok değer vericek senin gibi temiz kalpli birini çıkartıcaktır.
Sana tavsiye elinde hazırladığın ne kadar eşyan varsa her şeyi sat , hiç bir şeyi saklama , ondan tek bir paçavra kalmasın geriye , her şeye sıfırdan başla, bir gün mutlaka sana iyi ki kurtulmuşum dedirtecek biri çıkacaktır.

Kütahyadaki kızı da ailesini de düşünme
O kız düşünsün
Bugun sana yapan yarın ona da yapacaktır nasıl olsa

iyi bilirim bu hissi.
şuan sana kim ne dese boş geliyordur muhtemelen.
geçecek dediklerinde geçmiyo işte geçmeyecek falan diyorsundur.
ben çok daha tesadüfi bir şekilde öğrenmiştim aldatıldığımı.
başka kızlarla fantazi kurduğunu.
20 ayımı verdiğim kişinin ne kadar iğrenç olduğunu çok sonra farkedebildim ne yazıkki.
ama geçecektir emin ol.
atlatıcaz.
ilk 15 gün çok zor.
neden, niçin, beni sevmedi mi, o kızdan neyim eksik gibi düşünceler döner durur kafanda ama sonra değmediğini anlarsın.
yanarsın onun için ağladığın zamanına.
Allah sevdiği kullarını sınarmış.
çok daha iyisi çıkacak karşına emin ol.
Allah'ın adaleti şaşmaz.

"Ey insan kaf dağı kadar yüksekte olsanda, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma;
Herşeyin bir hesabı var, üzdüğün kadar üzülürsün!" yunus emre

Canı yanan sabretsin ! Canı yakan, canının yanacağı günü beklesin.... Hz.(muhammed) s.a.v.

Canım gerçekten çok zor bir durum.
Ne diyeceğimi bilemiyorum ama emin ol çok şanslıymışsın.
O karaktersizle hayatını birleştirmeden görmüşsün gerçek yüzünü.
Onu Allah'a havale et, gerisini düşünme. Hayatı boyunca mutlu olamayacaktır.
Sen ise çok çok mutlu olacaksın inşaAllah. Yaradan adalet sahibidir.
Dualarım seninle...

Son düzenleme:
yorumlarınız,destekleriniz için çok tesekkür ederim tek tek cevaplayacak gücü hala bulamıyorum kendimde...
çok zor dayanmak gerçekten çok zormuş...
bi arkadaş olayı nasıl anladgmı anlamamış kısaca,ben onu aradım sanırım teli cebindeydi açıldıgının farkında değildi...ve diğer kızlada msnde görüntülü sesli konusma yapıyorlardı..işte böyle...
bazı arkadaşlar ona sakın geri dönmeyi düşünme diyolar yaptıgı kaldırılaccak bişeymi kızlar,ona dönmeyi asla geri düşünmem zaten ailem affedersen bizi kaybedersin diyolar..hala inanmıyorum olanlara..benden fazla ailem değer vermişti ona,güvenip sevmillerdi..nasıl yaptı bunu aileim o kadar çok güvenirkern nasıl taa kutahyaya kadar gidip baska bi kızın annesiyle babasıyla tanıştı..allahım boğluyorum yardım et bana....cuma günü benimle nikah günü alıp nasıl pazar günü kütahyaya baskasına evlenme teklifi eder..nasıl...
nasıl bir pisliği,adiyi sevmişim ben..
allah belasını versin...yasadıgım acının on katını yasasın allahım boğuluyorum....
kaldıramıyorum...kabus gibi yasanan hersey..resimlerimize bakıyorum videolarımıza....
her anım gözyasları içinde..kimi sevmişim diyorum...

kütayadaki kız dün akşam beni yine aradı baya konustuk...oda şokta..aileside şokta..hemen arastırmış annesi bunun çalştıgı firmayı aramışlar zaten söylemişler onun 30 eylülde düğünü var hazılık asamasında falan diye..bende aklın varsa uzak durursun hoş sen bilirsin dedim...senin hayatın falan...zoruma giden kız 20 yasında tıp öğrencisi...kütahyada okuyor ve yasıyor..nasıl bi gelecek düşündü onla...çokmu sevdi çokmu aşık oldu...madem öyle insan gibi beni bıraksaydı niçin nikah günü aldı benimle..bazen ayakta durman istemıyorum sürekli uyumak....

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun
şimdi sana çok zor geliyor ama zaman geçince bu kadar erken anladığın için sevineceksin
benim arkadaşım 8 aylık evliyken boşanmak zorunda kaldı
çünkü eşi nişanlılık döneminden beri aldatıyormuş arkadaşımı meğerse
düşün kocası o uyurken sevgilisiyle mesajlaşıyormuş yanında..daha neler neler
ama senin durumun da garip bir şey daha var
adam nikah tarihi alıyor bir yandan da gidip kızın ailesiyle tanışıyor ve evlenme teklif ediyor
ya psikolojik sorunu var yada Allah korusun belki seni nikah masasında yüz üstü bırakacaktı

canım karşı taraftan hiç ses yok mu nasıl bitti böyle..senin öğrendiği duyunca ne tepki verdi nişanlın,onun ailesi ne diyor peki?

Son düzenleme:
kızın numarasını nasıl budugum ne önemi varki suanda facbooktan ulaştım kıza işte..
karsı tarafın ailesi çok mahçup üzgün durumda..babamı arayp yalvarıyolar barstıralım diye bi hata yapmış diye..ama bitti işte...asla geri dönüşü yok......

neden sordum numarayı nasıl bulduğunu: telefonda msndeki sesli konuşmalarını duymuşsun sadece..o yüzden sordum acaba kız daha önceden tanıdığın biriydi de sesinden mi anladın kim olduğunu falan diye merak ettim

Daha önce de yazmıştım, gözden kaçmış olabilir.
Hukuki olarak tazminat davası açma hakkınız var. Lütfen bunu düşünün.
Yaptığı yanına kar kalmasın. Ondan gelecek parayı istemem diyebilirsiniz,
öyleyse aldığınız parayı en azından hayır işlerinde kullanırsınız..
Nişanlılığın, hatta düğün tarihi almış olmanın çocuk oyuncağı olmadığını öğrenir böylece..

Geçen gün televizyonda bende böyle bi şey duydum bence kesinlikle tazminat davası açmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…