yıkıldım...aldatıldım..ve nişan tamamen bittii...

muhattap olmak istyorum inankı onla..kardeşim ısrar ediyor ama ben istemıyorum..allaha havale etmek ıstyorum

Birde utanmadan ailesi barıştıralım diye babanımı arıyor Utanmadan birde.... İnsanlarda yüz kalmamış...

Canım Benim yaa, kıyamam sana, ama lütfen üzülme talih yüzüne gülmüş Bitanem ya evlenseydin bu pislikle, ya o zaman öğrenseydin tüm bunları, Tüm resimleri videoları herşeyi yok et ne varsa sana onu hatırlatan yok et, kurtul, Sonra, kendini yataklara odalara hapsetme, kendin için yapabileceğin iyi ne varsa yap, çık gez dolaş süslen giyin, kuaföre git, alışverişe çık, spor yap, arkadaşlarınla buluş, sinemaya gidin, yemeğe gidin, her şeyi yap aklına estiği gibi geçir bu dönemi, yataklara atma kendini.. Bu dönem gelip geçici illaki acı çekeceksin ama bunu en az hasarla atlat.. Allahından bulsun, Herkes yaptıklarının bedelini öder, Yeniden sevmeni ve sevilmeni dilerim canım gerçekten çok üzüldüm, geçmiş olsun, ama bol bol dua et ki Allah kurtarmış..

canım demek ki hayırlısı buymuş. ben de çok sevip ben de aldatılmıştım. psikoljm bozulmuştu her sabah 4 gibi kendiliğimden kalkıp aklıma ilk o an geliyordu ama atlattım. umarım sende atlatırsın üzülme değmez. Hatta başkasıyla sevgili olup o günleri unuttum bazenlerii iyi ki aldatmış diyorum. çünkü Allah daha iyisini çıkartıyor karşına ayrıca 30 hazıranda 2 senemiz olacak umarım daha çok mutlu olursun üzülmemek elde değil ama yapcak bişey de yok ki. :S sabret dediğim gibi inşallah atlatırsın ama unutma en hayırlısı buymuş.

hayvanmış demek hayvanlara hakaret oluyor.o kızada aşkım demiş ama sizinlede nikah işlemlerini sürdürmüş.evlenmek zorunda mıydı.ailesi mi zorladı.olmuyor deyip defolup gitseydi.sizi okızla,o kızıda sizle aldatmış.onuda sevmiyor.gerçekten verilmiş sadakan varmış.

canım ALlah sabır versin ne yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum. Öncelikle şanslı olduğuna sevin, sonra onun tüm izlerini yok et bence. Şu an sırası değil ama tazminat davası olayına da soğuk bakma derim.

muhattap olmak istyorum inankı onla..kardeşim ısrar ediyor ama ben istemıyorum..allaha havale etmek ıstyorum

canım benim.bu tazminat almaya hakkın varsa kullan.tamam muhattap olmak istemiyorsun ama sonradan keşke yapsaydım diyebilirsin.çünkü benimde tazminat davası açabileceğim bir durum söz konusuydu ama açmadım.sonra bir türlü hazmedemedim.geçen süredede çok zarar gördüm olayın etkisiyle.bence yapabileceğin bütün eziyetleri yap. görsün bakalım uyanıklığı.

Şu an olay sıcağı sıcağına böyle düşünüyor olabilirsiniz. Bence kesinlikle açmalısınız. Kardeşiniz umarım ısrarlarına devam eder.
Bu tip davaları açmak için 1 yıl vaktiniz var... 1 yıl sonunda zaman aşımına uğruyor... Lütfen lütfen yaptığını yanına kar olarak bırakmayın...
Bu basit bir olay değil...Güçlenin ve ayağa kalkın, silkelenin...
Sorun siz değilsiniz sorun olan onun karakteri...
Bu yüzden büyük bir özgüvenle karşısına çıkın ve kim olduğunuzu gösterin...

Allah sabır versin okurken boğuldum resmen.. senin kalbin temiz.. çekcek bigün bütün bu yaptıklarının bedelini merak etme sen..

canım çok üüzldüm bende 6yıllık sevgilim tarafından aldatıldım.halada atlatmış değilim.en iyi ben anlarım seni okurken yaşadıklarım tektek aklıma geldi.peki bişe sorcam bunun ailesi arıyorda kendisi hiç aramıyormu hiç bişe demiyormu iletişime geçtinizmi hiç

canım Allah kurtarmış seni hakkaten, konunu okurken içim burkuldu çok üzüldüm
ama hep iyi yanından bakmaya çalış, olmaması senin için daha hayırlı olmuş ya evlendikten sonra olsaydı bunlar? kurtulduğuna sevinmelisin... sakın içine kapanma, eminim atlatıcaksın zaman her şeyin ilacıdır. kardeşinin dediklerini de bir düşün derim, eğer böyle bir hakka sahipsen kesinlikle al tazminatını. şu an istemezsin ama ileride unuttuğun zaman keşke alsaymışım dersin.. seni düşünmeyeni sen hiç düşünme. kendine dikkat et moralini hep yüksek tut dediğim gibi senin için hayırlı olan buymuş Rabbim göstermiş sana doğru yolu bak ne güzel.

Bence de dava açmalısın. Vekalet verirsin kardeşin halleder işlerini. Maddi manevi tazminat davası aç.
Aç ki ibret olsun. Ona da ders olsun. Parayı senin kullanman taraftarıyım. Çok üzüldün, çok yıprandın çünkü.
Kullanmazsan da arkadaşımızın dediği gibi bir hayır kurumuna bağışlarsın, makbuzunu da ona gönderirsin. Bana bi hayrın dokunmadı, bari buraya dokunsun diye.

çok saolun..kalbim o kadar burukki hala..kaldıramıyorum hazmedemıyorum...utanmada mesajlar atıyor bırde pısmanım dıye hangı yuzle...bu kadar basırmı goruyor benı allahından bulsun adi..nede cok guvenıyordum ona...
annesi ablası babası gunlerdır arayıp bana yalvaraıyolar bırde yazık o aıleyekı boyle pıslık çifrt karakterli bi evlata sahipler..
biten bitti..şimdi ne hali varsa görsün...olay içimde daha çok taze..biraz zaman daha geçsin isityorum sağlıklı düşünemiyorum çünkü dava konusunda...

canım yalnız bu dava konusunda zaman aşımı söz konusuymuş duyduğum kadarıyla.

O adinin ailesine de acıma canım çünkü o adiyi o aile yetiştirdi. Adam gibi ahlaklı vicdanlı erkek çocukları yetiştirmiyor aileler o iğrençler de kendinlerinde her hakkı görüyor kadınlar üzerinde. Sen acaba onların oğullarına böyle bir şey yapsaydın hala evlenin barışın diye ısrar edecekler miydi yoksa hemen seni yaftalayacaklar mıydı? Demek ki onların mantğı da aynı o erkek yaptı bir şey olmaz diye diye düşünüyorlar . Sinir oluyorum erkek çocuklarını bu kadar ahlaksız ve vidansız yetiştiren annelere babalara ondan sonra başka insanların canını yakıyor bu mantıkta yetişen erkek bozuntuları.

Son düzenleme:
ne alaka insanlarin yaptigi pisliklileri bence ailesine mal etmeyin..

Mal edilebilir birincisi o aile yetiştirdi o kişiliksizi, ikincisi bakın neler yapmış hala barışın diyorlar demek ki bu yaptığı affedilebiir bir şey onlara göre ama bu kızcağız öyle bir şey yapsa yedi düvele rezil ederlerdi oğlumuzun şerefini iki paralık ettin derlerdi neden mi o erkek yapabilr çünkü onun hakkı o yaparsa bir şey olmaz affedilebilir gibi görülüyor toplumda erkeklerin ahlaksızlığı. Nitekim o kişinini ailesi de bunu böyle düşünüyor.

anneniz sizi kadir gecesinde doğurmuş olmalı, allah kurtarmış resmen,
evlendikten çoluk çocuğa karıştıktan sonra da çıkabilirdi ortaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…