Daha önce de yazmıştım, gözden kaçmış olabilir.
Hukuki olarak tazminat davası açma hakkınız var. Lütfen bunu düşünün.
Yaptığı yanına kar kalmasın. Ondan gelecek parayı istemem diyebilirsiniz,
öyleyse aldığınız parayı en azından hayır işlerinde kullanırsınız..
Nişanlılığın, hatta düğün tarihi almış olmanın çocuk oyuncağı olmadığını öğrenir böylece..
muhattap olmak istyorum inankı onla..kardeşim ısrar ediyor ama ben istemıyorum..allaha havale etmek ıstyorum
muhattap olmak istyorum inankı onla..kardeşim ısrar ediyor ama ben istemıyorum..allaha havale etmek ıstyorum
çok saolun..kalbim o kadar burukki hala..kaldıramıyorum hazmedemıyorum...utanmada mesajlar atıyor bırde pısmanım dıye hangı yuzle...bu kadar basırmı goruyor benı allahından bulsun adi..nede cok guvenıyordum ona...
annesi ablası babası gunlerdır arayıp bana yalvaraıyolar bırde yazık o aıleyekı boyle pıslık çifrt karakterli bi evlata sahipler..
biten bitti..şimdi ne hali varsa görsün...olay içimde daha çok taze..biraz zaman daha geçsin isityorum sağlıklı düşünemiyorum çünkü dava konusunda...
çok saolun..kalbim o kadar burukki hala..kaldıramıyorum hazmedemıyorum...utanmada mesajlar atıyor bırde pısmanım dıye hangı yuzle...bu kadar basırmı goruyor benı allahından bulsun adi..nede cok guvenıyordum ona...
annesi ablası babası gunlerdır arayıp bana yalvaraıyolar bırde yazık o aıleyekı boyle pıslık çifrt karakterli bi evlata sahipler..
biten bitti..şimdi ne hali varsa görsün...olay içimde daha çok taze..biraz zaman daha geçsin isityorum sağlıklı düşünemiyorum çünkü dava konusunda...
ne alaka insanlarin yaptigi pisliklileri bence ailesine mal etmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?