Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim unutmak zaman aliyor ama gercekten unutuluyor.belkide unutulmuyor icinde gomuluyor. ama sunu unutma Allah goruyor mutlaka bunlarin cezasini cekecek. bakin hadis; umut verip,guven asilayipta yari yolda biraktigin insanin gonul sadakasini iki dunyada da veremezsin. HZ. MUHAMMED(S.A.V)
kaç yaşındasınız?ilişkiniz ne sıfattaydı?yani sevgili,nişanlı,evli hangi durumdaydınız?
haklısın ama erkeklere güvenmiyorum artık. hepsi yalancı gibi geliyor bana.. korkuyorum belki de.hiçbirimiz yakıştıramıyoruz güvenemiyoruz başımıza geliyo yıkılsakta yeniden doğrulup hayatımıza devam ediyoruuz mecburen hayat devam ediyor..." .. onlarla ağlıyorum.. gülüyorum.. yaşayamadığım ve yaşayamayacağım çocuk sevgimi yaşıyorum onlarla.." demişsinn nedennnn hayatına başkasının girmesini istemiyeceğin için mii eğer öyleyse değer mi pekii sence ...
Seni hiç haketmiyormuş demekki canım şükret bence kurtuldun böyle gereksiz bir insandan. Sen her şeyin iyisine güzeline layıksın eminim ki Allah'ım kalbinin temizliğine güzelliğine göre sana temiz güzel bir ruh eşi verecektir ve çok mutlu olacaksın inşallah, sadece sabır.. :)
o kadar çok şey yaşadım ki.. bende kandırlılan kısımdayım.. seviyorum deyip de kaçıp gitti. ben kaldım kendimle başbaşa.. 1.5 yılımı harcadım.. aldatıldım.. yakaladıgım halde inandım onun yalanlarına.. Aslında o kadar uzun ki hikayem.. şimdi kendime yeni bir sayfa açtım.. herşeye ragmen yıkılmadım ayaktayım