Yıl dönümü hediyem

Benim eşimde geçen sene bana dogumgunun hediyesi olarak aktifry denen kızartma makinesi almıştı hediye olarak.tava dan bir farkı yok tabi aynı kategorideler işlev olarak))
Bazı kocalar cidden odun oluyor yapacak birşey yok..çok üzülmeyin yani.sizde ona basit bir hediye alır odesirsiniz @Sephoraa nin fikri çok guzel:-)

Benim esim 2. Evlilik yıldönümünde karpuz almıştı.Tabi yasadigimiz yer sartlar disardan cicek filan alamadi ama marketten pasta alsaydin keske keserdik dedim.bu da kesiliyo dedi.sustum. gittim kendime pasta aldim marketten kestik yedik.ondan sonraki her yil ben bunu istiyorum diye söylüyorum sag olsun aliyor.adamin icinde yoksa ancak bu kadar.sizde istediginizin ne oldugunu soyleyin yonlendirin bence

adamdaki düz mantığa hayran kaldım..:KK70:

sözde cocuguna aldıgı oyuncakla en cok kendısı oynayan babalar gıbı
o tavada sucuk kavurma ıstıyor zaar :D
evlılık yıldonumunuz kutlu olsun
bızımkıde 14 eylul
tek taş tava ısterım :KK48:

Sende bi dış fırçası jilet falan alıp kutlasaydın... tövbe estagfurullahhh hediyesiz sözlü kutlasa daha makbule geçermiş sanki allahmm yaa

Merhaba kızlar aranızda belki bana kızanlar olacak biliyorum ama çok üzüldüğüm bir konu oldu.bugun evlilik yıl dönümünü. Dun eşim geldi bir tava almış. Bişey demedi neyse akşam bir arkadaş facede evlilik yıl dönümü kutlamasını paylaşmış ona bakıyorduk. Artık o tavayı hediye olarak sayarsın onu sana hediye aldım yarın için dedi. Bişey demedim ama çok üzüldüm. Azcık romantik olsa keşke bu ne hediyeyi verirken de bişey demedi saatler sonra öyle dedi..
Sen de ona evin bi ihtiyacini al gitsin. Cok bile

Merhaba kızlar aranızda belki bana kızanlar olacak biliyorum ama çok üzüldüğüm bir konu oldu.bugun evlilik yıl dönümünü. Dun eşim geldi bir tava almış. Bişey demedi neyse akşam bir arkadaş facede evlilik yıl dönümü kutlamasını paylaşmış ona bakıyorduk. Artık o tavayı hediye olarak sayarsın onu sana hediye aldım yarın için dedi. Bişey demedim ama çok üzüldüm. Azcık romantik olsa keşke bu ne hediyeyi verirken de bişey demedi saatler sonra öyle dedi..

Sen de kafasına vur bi tane davaynan davaynan..:rapci:

Siz de leğen alın verin :deli:

Ne bu derse tavanın kardeşi olsun diye aldım dersiniz. :))

Düşüncesizlik etmiş gerçekten. Tepkinizi gösterin ki tekrarlamasın.

Benim eşimde geçen sene bana dogumgunun hediyesi olarak aktifry denen kızartma makinesi almıştı hediye olarak.tava dan bir farkı yok tabi aynı kategorideler işlev olarak))
Bazı kocalar cidden odun oluyor yapacak birşey yok..çok üzülmeyin yani.sizde ona basit bir hediye alır odesirsiniz @Sephoraa nin fikri çok guzel:-)
Bence odunluk değil ya
Neye ihtiyacım varsa onun alınmasından çok hoşnut olurum ben
Mesela manevi değeri olan hediyeleri pek sevmem, aman alayım da yıllarca saklayayım hatıra olsun demem
İşime yarayacak bi şey alındığı zaman her kullandığımda hatırlarım :)

Ama konu sahibinin eşinin tavrı hoş olmamış. Artık yarına sayarsın demesi çok odunluk gerçekten.

Canım ya benimki de bişey almaz sıkma canını. İlk Yıllar çok ağladım sonra artık çakal oldum tabiri caizse :)) . Nasılsa yine hatırlamayacak kendime hediye beğeniyorum aldırıp paketletiyorum al bana vereceksin diyorum.yıl dönümümüzde de romantik ortam hazırlayıp hediyeyi önceden veriyorum .o romantik ortamda veriyor.ben de " aaa aşkım hiç gerek yoktu teşekkür ederim " diyorum.:))) ortam seni mutlu etmiyorsa sen kendini mutlu et.
Ne diyor ahmet kaya :
Yalan da olsa mutluyuz ya
Bu bize yetiyor
Not: face de görünen her mutluluğa inanma.
Notunu görünce aklıma eşimle ilk geçirdiğimiz yılbaşı geldi konuyla alakasız ama
Biz instagrama bi foto koyduk yılbaşından bi hafta önce kocamaaaannnn bi hediye paketi ben eşime uzatıyorum üzerimde de kırmızı kalın paltom altına da eşim, Noel anne hediyemi şimdiden verdi bi hafta Nasıl sabrederim içinde ne var acaba yazdı
Halbuki içinde benim çalıştığım yerin yılbaşı çekilişinde kazandığım tv vardı ve gayet de ikimizde biliyorduk ne olduğunu :deli:
O yüzden face instagram vs yerlere konulan fotolara hiç aldanmamak gerekiyor Cidde'n :)

Olsun ya.. Tavayı almış ya ona da şükür. Klasik Türk babası işte :) Ben kızamadım eşine nedense..
Aldattığı için boşandığım eşim evlilik yıldönümümüzde İtalya turuna çıkartmıştı beni :)
Gönlünden kopsun, tavada olur bence, nolcak.

hediye önemli değil ama güzelce kutlasaydınız keşke.

Erkekler için böyle günlerin pek de önemi olmuyor , bizim kadar önemsemiyorlar. Ki benim eşim son derece romantik ince düşünceli denebilecek bir erkektir. İlişkinin en başında ay dönümümüzde bile altın kolye küpe takımı alan adam geçen sene doğum günümde hiçbir şey almamıştı. Tabii bahaneleri sağlam, o zaman düğünümüze 2 ay kalmışt ve çok masrafımız vardı, ayrıca doğum günümde ayrı şehirlerdeydik. Ama dönünce de hediye vs yalan oldu :) Bu sene doğum günüme 9 gün kaldı. Ne istiyorsun diye bana soruyor sonra da bana doğum günümde hiçbir şey almasan sadece yemek hazırlayıp evde kutlasan da mutlu olurum önemli olan düşünmek diyor hani dışarda yemek vs beklemeyeyim diye :D :D ama hiç bozuntuya vermeden istediği şeyi söyledim ve hangi restoranda yer ayırtması gerektiğini de :D bazen onlar anlasın inceli göstersin diye beklemek hata oluyor, ne beklentin varsa açıkça söyleyeceksin.

Olsun ya.. Tavayı almış ya ona da şükür. Klasik Türk babası işte :) Ben kızamadım eşine nedense..
Aldattığı için boşandığım eşim evlilik yıldönümümüzde İtalya turuna çıkartmıştı beni :)
Gönlünden kopsun, tavada olur bence, nolcak.

Iste isin özü bence bu.Varsin tava olsun;gonlu,akli birbirinizde olsun.Muhim olan o.

Back
X