Ayın 16sı evlilik yıl dönümümüz eşimle. Ama ne alacağını ne hediye edeceğini o günün nasıl geçeceğini neler planladığını şimdiden açık açık söyledi bile. Hatta be alacağını bugün gidip kuyumcuda gösterdi denetti beğendin mi dedi. Bunlar sürpriz olmaz mı? Zor beğenen biri değilim en ufak şeyle mutlu olan biriyim ama böyle açık açık yapması kendimi sorunlu gibi hissetmeme neden oldu. Ne olsa beğenirim olmasa da iki gün sorun eder sonra susarım zaten bu kadar açık olmasını anlamadım. Kafama takmadım ama merak ediyorum ilk senemiz diye olabilir mi? Aranızda yaşayanlar var mı ? Sürpriz olmasa daha mutlu olurdum
ben herkesin aldığını kolay kolay beğenmem çoğunlukla memnun olmam ne yazık ki hediyeler bu sebepten bana hiç sürpriz olmaz ama eşinizde bir sıkıntı göremedim söylemesinde birşey yok yani ne olacakAyın 16sı evlilik yıl dönümümüz eşimle. Ama ne alacağını ne hediye edeceğini o günün nasıl geçeceğini neler planladığını şimdiden açık açık söyledi bile. Hatta be alacağını bugün gidip kuyumcuda gösterdi denetti beğendin mi dedi. Bunlar sürpriz olmaz mı? Zor beğenen biri değilim en ufak şeyle mutlu olan biriyim ama böyle açık açık yapması kendimi sorunlu gibi hissetmeme neden oldu. Ne olsa beğenirim olmasa da iki gün sorun eder sonra susarım zaten bu kadar açık olmasını anlamadım. Kafama takmadım ama merak ediyorum ilk senemiz diye olabilir mi? Aranızda yaşayanlar var mı ? Sürpriz olmasa daha mutlu olurdum
Bence eşin artık seni para delisi biri olarak görüyor.
Ev meselesi yüzünden size olan bakış açısı değişmiş olabilir.
Ne kadann da parali bir koca
Ne kadann da buyuk bir dert
Ev konusunda para göz olmadığımı herkes eşim de dahil anladı ama sizde bir sorun var sanırım :)
Kız gece oldu düştük yine buralara ban da yememişim çok mutluyum elim titredi bugün girerken forumaBenimkide götürse bak sana şu samsung s7 yi alıcam diye süprüze gerek yok bayılırdım
Ben öyle düşünüyorum demedim, başlığına dahi yazmadım. Sadece çok direttiğinizi gözlemledim o konuda. Ki insan annesine babasına 1 evden fazlasını bile feda eder, eşim de verse verebilir, ben de kendi aileme verebilirim. Sonuçta okuyup o evi alabilmem onların sayesinde, beni okuturken bi evden fazlasını harcadılar. Eşinizin de böyle düşündüğünü farz ederek size bakış açısı o konudan dolayı değişmiş olabileceğini düşünüyorum. Iyi forumlarEv konusunda para göz olmadığımı herkes eşim de dahil anladı ama sizde bir sorun var sanırım :)
Ankaradaki evi alabildiniz mi?
Ben öyle düşünüyorum demedim, başlığına dahi yazmadım. Sadece çok direttiğinizi gözlemledim o konuda. Ki insan annesine babasına 1 evden fazlasını bile feda eder, eşim de verse verebilir, ben de kendi aileme verebilirim. Sonuçta okuyup o evi alabilmem onların sayesinde, beni okuturken bi evden fazlasını harcadılar. Eşinizin de böyle düşündüğünü farz ederek size bakış açısı o konudan dolayı değişmiş olabileceğini düşünüyorum. Iyi forumlar
Bende gündüz 1 de yatıp 6 da kalktımKız gece oldu düştük yine buralara ban da yememişim çok mutluyum elim titredi bugün girerken forumaneyse çok konuşup dikkatleri üzerime çekmeyeyim konuya dönelim benimde 23 eylül doğum günümde hiç bişey almadı bana kocam bide soruyor ne alayım sana ne istiyorsun diye bende ne diyeyim hiç bişey istemiyorum düşünmen yeter dedim Ada'm ciddiye aldı herhalde hiç bişey almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?