Yıl dönümü !

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Ayın 16sı evlilik yıl dönümümüz eşimle. Ama ne alacağını ne hediye edeceğini o günün nasıl geçeceğini neler planladığını şimdiden açık açık söyledi bile. Hatta be alacağını bugün gidip kuyumcuda gösterdi denetti beğendin mi dedi. Bunlar sürpriz olmaz mı? Zor beğenen biri değilim en ufak şeyle mutlu olan biriyim ama böyle açık açık yapması kendimi sorunlu gibi hissetmeme neden oldu. Ne olsa beğenirim olmasa da iki gün sorun eder sonra susarım zaten bu kadar açık olmasını anlamadım. Kafama takmadım ama merak ediyorum ilk senemiz diye olabilir mi? Aranızda yaşayanlar var mı ? Sürpriz olmasa daha mutlu olurdum

Benimki beş senedir bu kadarını bile yapmadı. Sürprizler hediyeler evliliğin öncesinde kaldı. Azcık şükredin canım. Ya da hediyeyi verirken konuşun ve buraya yazdıklarınızın aynısını söyleyin. Sonuçta yabancı değil eşiniz.

Bence eşin artık seni para delisi biri olarak görüyor.
Ev meselesi yüzünden size olan bakış açısı değişmiş olabilir.

Bana garip gelmedi çünkü canım kocam sürpriz yapmayı hic beceremez hemen söyler

Ben alıştım zamanla siz de alışırsınız

Tabi ben bazı aldıklarını begenmedim onun da etkisi var.

ben herkesin aldığını kolay kolay beğenmem çoğunlukla memnun olmam ne yazık ki hediyeler bu sebepten bana hiç sürpriz olmaz ama eşinizde bir sıkıntı göremedim söylemesinde birşey yok yani ne olacak

Bence eşin artık seni para delisi biri olarak görüyor.
Ev meselesi yüzünden size olan bakış açısı değişmiş olabilir.
Ev konusunda para göz olmadığımı herkes eşim de dahil anladı ama sizde bir sorun var sanırım :)

Benimkide götürse bak sana şu samsung s7 yi alıcam diye süprüze gerek yok bayılırdım
Kız gece oldu düştük yine buralara ban da yememişim çok mutluyum elim titredi bugün girerken foruma neyse çok konuşup dikkatleri üzerime çekmeyeyim konuya dönelim benimde 23 eylül doğum günümde hiç bişey almadı bana kocam bide soruyor ne alayım sana ne istiyorsun diye bende ne diyeyim hiç bişey istemiyorum düşünmen yeter dedim Ada'm ciddiye aldı herhalde hiç bişey almadı

Ev konusunda para göz olmadığımı herkes eşim de dahil anladı ama sizde bir sorun var sanırım :)
Ben öyle düşünüyorum demedim, başlığına dahi yazmadım. Sadece çok direttiğinizi gözlemledim o konuda. Ki insan annesine babasına 1 evden fazlasını bile feda eder, eşim de verse verebilir, ben de kendi aileme verebilirim. Sonuçta okuyup o evi alabilmem onların sayesinde, beni okuturken bi evden fazlasını harcadılar. Eşinizin de böyle düşündüğünü farz ederek size bakış açısı o konudan dolayı değişmiş olabileceğini düşünüyorum. Iyi forumlar

Ankaradaki evi alabildiniz mi?
Evet çok şükür sorun çıkmadı. Kp ve eşim cuma günü gidip tapuyu alacak eşimin üstüne olacak bizde evin eksiklerini tamamladık bu süreçte şimdi taşınmaya geçtik. Haftaya çarşamba taşınıyoruz bir haftamız kaldı allah kısmet ederse gidiyoruz Ankara'ya.

Merak etmeyin ben evi kendi üstüme yap demedim kocama para göz bir laf da etmedim. Zaten eşimin olan evin satılınca alınan evin de eşimin üstüne olması için mücadele verdim ve kazandım!

Bende gündüz 1 de yatıp 6 da kalktım
Bizimde 10. Yıl dönümümüz ağustos 22siydi bizde bişey almadık gezdik tozduk az para sıkıntımız var inş. 3 5 aya düzelicek çökücem ümüğüne s7 diye malum pek pahalı böbreğimi satsak napsak

Hava atmayı ne çok seviyorsunuz?!
Kuyumcu vs
Buradaki hanımların dertlerini bile bile, bana garip geldi diyerek böyle bir konu açmanın başka bir izahı olamaz, kusura bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…