Yıl dönümü !

Konunun cılkı çıktı gerçekten çok fazla anlayışlı arkadaşlar varmış. Mune kknuyu kapatır mısın fikir danışmak istedim merak ettim ama arkadaşlar sağolsun işimize gücümüze dil uzatmaktan konuyu anlamadı bile. İlk seneden bu yapılır mıydı soru bu kadar basitti. Kimin ne iş yaptığını kimseyi alakadar etmez. İstediğim yerde yatar istediğim kadar para kazanırım kimsenin zoruna gitmesin. Herkes kendi ekmeğine baksın düğünde takılan altınları dert edenlerle mücadele verin biraz.

Porşumdan (ne kadar fakirsem yazamıyorum bile) sesleniyorum fakirler keşke olse
Saka maka ne kolay hayatlar var yaa
O kadar emek verdim neler yaptim yine de boyle degil hava atacak
Kendimi bile bazen zor gecindiriyorum ..
Ne diyim sukur gene de
Cok verip azdirmasin insallah

Kendinizi küçümsemekten başka bir şey yapmıyorsunuz şu an ben size fakir demedim demek ki yaranız var ki bu kadar dokundu sorduğum soru. Bence kendinizle mücadele verin benimle değil. Fakirlik de zenginlik de insanlara mahsus bir durum. Dilerim tez zamanda siz de zengin olursunuz da milletin malında gözünüz olmaz hoşçakalın :)

Umrumda degil
O kadar fakirim ki 2000 liralik hediyem yok diye agliyorum su an
Bi de Mune gelip banlamasin yeter
Lutfen mune
Ay evet bence mune objektif ve adil bir kadın bize hak verecektir. Sonuçta örselendik biz fakir diye aşağılandık demi bi de ben hamileyim zaten bir haftaya doğururum buradan uzaklaşmam hormonlarıma iyi gelmez di mi mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…