Kendi üstünüze aldırsanızda aynı şey zaten artık sadece evlendikten sonra sadece kendinin olan ev şimdi ikinizin olmuşMerak etmeyin ben evi kendi üstüme yap demedim kocama para göz bir laf da etmedim. Zaten eşimin olan evin satılınca alınan evin de eşimin üstüne olması için mücadele verdim ve kazandım!
Bence kazanma yok, ben o konuda kp art niyet sezmemistim bu yüzden diyorum siz çok ve boş direttiniz diye. Tutumunuz cidden çok değişik, adam üstüne alsa ne olur ki? O evin mislini o adam vermiştir zaten evladını okuturken. Eşinizin siz yokken aldığı ev için boş çaba harcayana kadar okumadiysaniz okuyun, okuduysaniz iş bulun, işiniz varsa yükselmeye çalışın. Cidden hayat mücadelesi verin ve kazanın. Bunlarla övünün. Neyse konuyu uzatmaya gerek yok, düşüncelerimiz zaten çok farklı apaçık ortada. Iyi geceler.Merak etmeyin ben evi kendi üstüme yap demedim kocama para göz bir laf da etmedim. Zaten eşimin olan evin satılınca alınan evin de eşimin üstüne olması için mücadele verdim ve kazandım!
Kendi üstünüze aldırsanızda aynı şey zaten artık sadece evlendikten sonra sadece kendinin olan ev şimdi ikinizin olmuş
Hava atmayı ne çok seviyorsunuz?!
Kuyumcu vs
Buradaki hanımların dertlerini bile bile, bana garip geldi diyerek böyle bir konu açmanın başka bir izahı olamaz, kusura bakmayın..
Ooooo herşeyde araştırılmış. İnce detaylar öğrenilmiş banka havalesi falan filan. Biz cahiliz bu konularda kusura bakma yahuBanka havalesi ile satılıp alındığı için hak iddia edemiyorum maalesef :) ihtiyacım da yok ailemden bir çok şey kalacak zaten :) ev derdinde değilim sadece kp evinde değil eşimin evinde oturmak için verdim o mücadeleyi çok şükür boşanmak gibi bir niyet de Yok :)
Ooooo herşeyde araştırılmış. İnce detaylar öğrenilmiş banka havalesi falan filan. Biz cahiliz bu konularda kusura bakma yahu
Wooooowwww sormadan hediyenin fiyatını da öğrendik analiz yapıldı tespit doğruymuş dağılın kızlarTuhafiyeye mi götürdü deseydim nelere takılıyorsunuz. Burda insanlar bana düğünde bunu taktılar onu aldılar derken sesiniz çıkmıyor 2 bin liralık hediyenin peşine düşüp prim yapıyorsunuz. Çok komiksiniz.
Wooooowwww sormadan hediyenin fiyatını da öğrendik analiz yapıldı tespit doğruymuş dağılın kızlar
Kimsenin yoktur elbetBanka havalesi ile satılıp alındığı için hak iddia edemiyorum maalesef :) ihtiyacım da yok ailemden bir çok şey kalacak zaten :) ev derdinde değilim sadece kp evinde değil eşimin evinde oturmak için verdim o mücadeleyi çok şükür boşanmak gibi bir niyet de Yok :)
Prim???Tuhafiyeye mi götürdü deseydim nelere takılıyorsunuz. Burda insanlar bana düğünde bunu taktılar onu aldılar derken sesiniz çıkmıyor 2 bin liralık hediyenin peşine düşüp prim yapıyorsunuz. Çok komiksiniz.
Cehaletim senin konunu okuyunca mı gidecek yani maşallah hayran kaldım seni ayakta alkışlamak isterdim ama hamileyim pubisim Ağrıyo kalkamam şuan hoşgörüver artıkBurda avukat arkadaşlar yazdı ben araştırmadım konuda açık bir şekilde avukat bir arkadaş açıklama yapmıştı okumanızı tavsiye ederim cahil kalmamak adına :)
Uuu ise gitmeden demek 2000 lirayi havaya savurabiliyoruz
Derhal bi partiye gidip kapisinda yaticam
Sonrasinda gelsin paraciklar
Cehaletim senin konunu okuyunca mı gidecek yani maşallah hayran kaldım seni ayakta alkışlamak isterdim ama hamileyim pubisim Ağrıyo kalkamam şuan hoşgörüver artık
tabi ki kıskandım seni benim kocam çoh fakir alamıyok biz ekmeğin arasına ekmek koyup yiyoz altını nerede görücüüükkkkKıskandın mı anlamadım :) sana verebilirim çok ihtiyacım Yok :) analizlerini kendine sakla bence zira bunu pek önemsemiyorum :)
Biz bi anda bütün detayları nasıl öğrendik acaba 2binlik onemsenmeyecek fiyatlı takı falan
Bitanede dr ayşe var böyle bütün detayları soyleyip ben yapmadım ben söylemedim diyen
Birazdan siz benim paramı gördünüz mü hiç derse şaşırmicam
tabi ki kıskandım seni benim kocam çoh fakir alamıyok biz ekmeğin arasına ekmek koyup yiyoz altını nerede görücüüükkkk
Biz bi anda bütün detayları nasıl öğrendik acaba 2binlik onemsenmeyecek fiyatlı takı falan
Bitanede dr ayşe var böyle bütün detayları soyleyip ben yapmadım ben söylemedim diyen
Birazdan siz benim paramı gördünüz mü hiç derse şaşırmicam
Porşumdan (ne kadar fakirsem yazamıyorum bile) sesleniyorum fakirler keşke olsefakirler
Konu sahibi bana akil verdi parti kapisinda yatarsam gelip burda size hava atabiliciiiiiiiimmmm
fakirler
Konu sahibi bana akil verdi parti kapisinda yatarsam gelip burda size hava atabiliciiiiiiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?