- 16 Ekim 2015
- 55
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi oyaboyabadana
-
Rahatsız edici bir durum. Erkekler her zaman rahatına düşkündür hele böyle yaşlarda çok da olgunlaşmamışken normal gibi bu haller.Erkekler evet birbirleriyleyken daha rahatlar elbette ama tabi bu sana da zaman ayırmayacağı anlamına da gelmez.Sınav süresiyle kendini sadece rahatlatacak şeyler yapmak istiyor sanırım. Ve şunu da söyleyeyim özel günleri kutlama konusunda erkekler bizim kadar düşünceli ve romantik olamıyorlar. Onu düşünüp üzülme yani.Ve bence şu an bunu yapmak senin için ne kadar kolay bilmiyorum ama en iyisi onu biraz kendi haline bırak madem ayrılmak istemiyor, seviyor illa ki bir çaba içine girecektir.
Hediye alır, bunu konuştuğumuz gün bile elinde hediyeyle geldi. Ama benden kaçınıyor sanki anlamıyorum.Erkek arkadaşın bahane sunuyor. Sınav gibi güçlü bi sebebi de var. Yani nedir ki bi kaç saat ayıramıyor mu özel bi güne? Ya da bi süre görüşmemek ne demek. Yatmadan önce arayabilir seni. Hediye almaktan kaçıyor gibi..
Hediye alır, bunu konuştuğumuz gün bile elinde hediyeyle geldi. Ama benden kaçınıyor sanki anlamıyorum.
Yaşla ilgisini anlamadım kusura bakmayın ?yaş itibariyle ilişkinizin miadı dolmuş gibi geldi bana
Sen çok mu seviyorsun peki? Sen ne istiyorsun gerçekten?Seviyorum, ayrılmak istemiyorum sadece sınava kadar konuşmayalım diyor. Hadi önemli günleri önemsemiyor, kafasını rahatlatmak istiyor,sınavı düşünüyor ama bu kız ne hisseder, üzülmez mi, özlemez mi demiyor mu anlamıyorum.Kafayı yiyeceğim.
Sen çok mu seviyorsun peki? Sen ne istiyorsun gerçekten?
Yaşla ilgisini anlamadım kusura bakmayın ?
En doğru şöyle anlatabilirim herhalde.Ben onu hep özlüyorum, eskiden olduğu haliyle. Ayrılmayı da denedik ben seviyor muyum bilmiyorum ama çok özlüyorum.Onun için çok emek verdim, biz olabilmek, biz kalabilmek için ve 3 yılımı verdim.Bunları hak etmiyorum. Bunun dışında kafam karma karışık.
Bu yıl benim üniversitede ikinci yılım, o ise önceki yıl istemediği bir şehirde 1 yıl okudu bu sene tekrar hazırlanıyor. Yani biz üniv. okurken ayrı da kaldık. Aramızdan su sızmazdı. Genellemeniz mantıklı ama biz çevremize göre bile istisnaydık.ben de açık yazmadım aslında kusur bende
şöyle ki artık üniversite çağındasınız, benim gözlemim lise yıllarından gelen ilişkilerin pek azı üniversitede de devam ediyor. üniversitede yeni ufuklara yelken açmaya daha sık rastlanıyor
ilk mesajınızın son paragrafına bakılacak olursa sevgiliniz kendisini geri çekiyor gibi, hadi bizim zamanımızda en mantıklı alternatif yüz yüze görüşmeydi de bu devirde bu çocuk günün bir iki saatini telefon, mail de olsa size ayıramıyor mu? belli ki soğutmaya çalışıyor.
yine de pat diye "ayrılın" diyemem tabi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?