Yıl Dönümünü Kutlamayalım ?

Belki senin de zamana ihtiyacın vardır. Hasret zor elbette ama bazen iyi de gelebilir. Elinden gelirse bir süre uzak tutmaya çalışsan kendini.Bakalım neler yapacak ya da sen de kendini gözlemlersin.
Yardım etmeye çalışıyorsunuz, çok tatlısınız sağ olun :) içimi rahatlattınız niyeyse. Özlemenin bir çaresi olsa keşke ve ona istediği kadar zaman versem, kendim de objektif bir şekilde düşünebilsem ne iyi olurdu. Şimdi elimden geldiğince onu düşünmemeye çalışacağım.Haklısınız belki bana da iyi gelecek.

Bana karşı ilgisizliği ve bazı şeyleri bana tercih eder hale gelisi nedeniyle yakınıyorum. Önemsiz hissettiriyor.

Bana karşı ilgisizliği ve bazı şeyleri bana tercih eder hale gelisi nedeniyle yakınıyorum. Önemsiz hissettiriyor.

ozaman farkli tabi
tam senin de basin kalabalikken, bir kez daha konusmayi denerdim
baktimki yine ayni, ara vermek yerine ayrilalim derdim

anladigim kadariyla ikinizinde yasi genc daha, bu sekilde hayatinda tutmakla gittikce daha da alisacaksin
ve derler ki "alismis kudurmustan beterdir" :)
zaman gectikce daha zor olur senin icin, cünkü malesef sonu belli

Birazcık da olsa rahatlattıysam ne mutlu bana,pek sevindim :) İlk günler çok zor olur özlemek ama kararlı olursanız bu sizi daha da güçlendirir. Belli ki bir emek var böyle hissetmeniz çok doğal. Bu sıra siz de çok dışadönük olun, gezin, yalnız kalmayın.ertelediğiniz işlere odaklanın emin olun sizin için de iyi olacaktır.

Alışkanlık evet, bağlayıcılığından kurtulması zor oluyor zaman geçtikçe. Ama diyorum su sene sınavı var, o da öyle diyor ve bu seneki sınav olayı yokken ne iyiydik diyorum beklemede kalakalıyorum öyle...

Çok teşekkür ederim :) umarım en çok dilediğiniz şey gerçek olur... Kendimi salmamalıyım.

hayirlisi olsun diyelim ozaman

ama aklinda bulunsun, beklemeye alan erkek illa ki ki sonladirir
kisitli olan vaktinin tamamini sevdigi insan yerine arkadaslariyla geciren erkekte zaten fazla bir ilerleme olmaz
malesef
yani benim vaktim yok gelde bi 5 dakika yüzünü görim der
inan bana der

Açıkça diyorum eğer beni istemiyorsan söyle ayrılalım ben de yoluma bakayım, ama hayır ben istemiyorum sen istiyorsun diyor :/

bazı erkekler ayrılığın sorumluluğunu almak istemezler kendilerinden iyice soğutana kadar böyle kaçak güreşirler.
umarım yanılıyorumdur, öss stresidir, sınava az kaldı madem bu kadar emek vermişsiniz biraz daha bekleyin bence, sınav sonrasında da böyle davranıyorsa o zaman işin rengi başkadır.

Beklemek tek çare gibi, umarım akıl sağlığım yerinde kalır.

Nişanlımla ilk zamanlarımıza benzettim bu olayı. Nişanlım benden bi yaş büyüktü, üniversite sınavlarına hazırlanıyordu biz tanışıp sevgili olduğumuzda. sene başlarıydı. sonra senenin ortasına doğru sınav iyice yaklaştı tabi. bu deli gibi sınavlara hazırlanıyordu. arkadaşlarıyla takılır mıydı, gezer miydi, uyur muydu hiç bilmiyorum.
çünkü telefon bile kullanmadı!! resmen sınav günü gelip çatana kadar ben öldü mü kaldı mı onu bile bilemedim. ve o bunu söylediğinde neden kabul ettim biliyor musun? çünkü ilişkimizin geleceğini görmüyordum. ''aman'' dedim içimden, ''zaten soğuk davranıp duruyor güzel bahane'' dedim. kabul ettim ''tamam çalış sen görüşmeyiz bizde sınava kadar'' dedim. özledim üzüldüm falan filan ama ondan bi umudum yoktu benim, umut vermiyordu, ilgisiz, soğuk, ara vermek isteyen biri karşıdaki düşün. beklentim yoktu ondan, o yüzden kafam biraz rahattı.
ben sınav bitince bile arayacağını, bana ulaşacağını sanmıyordum hem de hiç. bitti dedim ben içimden.

sonra sınavın olduğu gün öğleden sonra telefonum çaldı, arayan oydu, buluşmak istediğini söyledi. buluştuk o gün biraz daha yakın gibi hissettim. ama hala tam değildi. sonra memleketine gitti, ara sıra telefonda görüştük ama yine uzaktı soğuktu biraz. mesafeliydi. dedim ''bizden bi cacık olmaz hep ben mi peşine düşeceğim'' ..

o kadar umursamadım ki artık üzülsem bile, ayrılalım da demedim, ilgilen diye de tutturmadım. çünkü bi ara fena halde laf saydırıyordum bu yüzden çok tartışmışlığımız olmuştu.
gel zaman git zaman bu bana daha da yakınlaştı, bi de ünv. bulunduğum şehirde okumaya başlayınca daha da yakın olduk. başka şehirlerde olsak çoktan ayrılmıştık belki de.
çook sıkıntısını çektim ben bunun. az çektirmedi ciddi manada.
ama şu an senelerdir beraberiz bi kaç seneye kadar da inşallah evlenmeyi düşünüyoruz, bugünlerde de arayarak bıktırıyor beni ikide bir arıyor, her fırsatta buluşmak istiyor, o eski soğuk, duvarları olan ve bi türlü o duvarlarını aşamadığım insan şuan bana herşeyiyle açılmış durumda.karı-kocadan tek farkımız aynı evde yaşamıyo oluşumuz o da inşallah olacak.

bu hikayeyi sıkılmadan sonuna kadar okuduysan, ben derim ki sana bekle, sınavları geçsin gitsin, ondan sonra tekrar konuş çabala, baktın ki yine aynı, işte o zaman sen bitir çıkar hayatından.

Elinize sağlık, uğraşıp yazmışsınız... Umut oldu bu deneyiminiz bana, belki bana da sabrımın sonunda selamet var.Yaşadıklarınız neredeyse birebir yaşadıklarım. Ama çok üzülüyorum ben. Nasıl dayandınız siz, nasıl umursamamayı başardınız?

Cok sacma bahaneler yani hiç mi özlemiyor sizi ... Sizinle görüşmek istemiyor sanırım . Ayrılın bence böyle birliktelik olmaz .

Ayrılalım o zaman beni istemiyorsan bunları yaşamak istemiyorum diyorum, ben ayrılmak istemiyorum sen istiyorsun diyor ?
hayatının düzenini kurmaya çalışan bi çocuktan daha ne istiyorsunuz ki bence bunaltmayın şimdi bide ayrılık muhabeti yok ilgisizsin muhabbeti adam tabi kaçar senden napsın ..erkekler böle : sıkarsan kaçar , kaçarsan kovalar
daha küçüksün bu sözümü kafana yaz gizemli olan sen ol

dediğim gibi beklentim yoktu. çünkü daha önce en ufak bi tartışmada ''olmuyo ayrılalım'' diyen oydu ve her seferinde ayrılmak lafını ettiği için kızan bendim. saçma sapan sebeplerden gelip ara vermek isterdi, ama ben çok sevmiştim o yüzden kabul etmezdim her defasında ''neden böyle yapıyosun ne saçma hareketler yapıyosun böyle yapacaksan neden geldin girdin hayatıma'' vs şeyler söylerdim. bütün bunlardan sonra da sınavlara hazırlanacağını, telefon bile kullanmayacağını söyledi. zaten psikolojimi bozmuştu, düşün her fırsatta ayrılmak istediğini söyleyen biriydi, kaybetme korkusu yaşamıştım, mantıklı bi sebebi de yoktu ki hak vereyim. bunalıma girmiştim o zamanlar. halbuki şimdiki aklım olsa bi kere daha dönüp bakmazdım ayrılık lafı ettiğinde. terkeder yoluma bakardım. bu da ayrı konu tabi :)

dayanabilmemin, umursamamamın tek sebebi bunlardı, umudum beklentim yoktu ondan da ilişkiden de. artık bi zaman sonra dedim ''olacağına varsın yeter artık düşünüp kendimi yormayacağım hatta hiç gelmezse ben de aramayacağım''

kafamda bitirmiştim ben aslında bi nevi. arkadaşlarımla çok takıldım o dönemde. sürekli arkadaş ortamıyla beraberdim. spora giderdik, okulla ilgilenirdik, okul dışında beraberdik. hatta erkeklerle de arkadaşlık kurmaktan hiç çekinmedim, çünkü ortada beni kıskanan birisi yoktu ve belki de bi daha hiç aramayacaktı bile :)

öyle öyle zaman geçti daha iyi hissettim, sınav sonrası onun benle iletişime geçmesi, sonra ki görüşmelerimiz falan şaşırtmıştı baya beni :) ben ihtimal vermiyordum çünkü hiç :) ama o benle iletişime geçtikten sonra da ben kendimi anlatmayı ihmal etmedim tabi.onu sevdiğimi, onun da bunun kıymetini bilmesi gerektiğini, ciddi olduğumu falan.. her fırsatta kendimi anlattım. ama yine duvarlarını aşamayınca kendimi geri çektim. bu sefer de o geldi :) geliş o geliş :)

o dönemlerde ''seni sevmiyo bence yeaa'' diye gıcıklık veren arkadaşlar, bugünler de bizi görünce ''inanmıyoruum hala birlikte misiniz'' diyorlar tabi çoğunlukla benim emeklerimin sonucu bu, ama sonradan onun da adım atmasıyla tamamlandı.

yani sana önerim, beklentiye girme, gerçekten. biterse bitsin, hayatta daima B planın olsun, yani ''onla ayrılırsam şunu şunu yapıcam, şu ülkeye gidicem bu dili öğrenicem, yeni bi hayata başlıycam,vs''
arkadaşlarınla vakit geçir, hobiler edin, yeni arkadaşlar edin, kurslara git, sosyal ol ve ''o olmasa da olur'' kafasında ol hep :)

dönerse senindir, dönmezse kıymetini bilen bi başkası senin olur

Herşey bitmiş sınava kadar ayrılmıyor yokluğunu hissetmemek için. Yine kendini düşünüyor yani. Sen onu bırakmazsan o seni bırakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…