Yıl Dönümünü Kutlamayalım ?

böyle ilişki mi olur ya,
sizi bir arada tutan bir imzanız yok,
sevgi varsa var.
ki insan zor günlerinde sevdiğini yanında ister.

bence olacak şey değil.
bitirin kafanızda, ama fiilen bitmesi için siz de sınavı bekleyebilirsiniz.
hem siz de bu dönemde onla uğraşmamış olursunuz.
yazın güzel güzel aşk acınızı çekersiniz ikiniz de...

Ayrılalım o zaman beni istemiyorsan bunları yaşamak istemiyorum diyorum, ben ayrılmak istemiyorum sen istiyorsun diyor ?
iste zaten ayril gitsin.simdi boyle ileride ohooo ders calissa da bir saat ayrilir belli ki kotu bir ifade belki ama bencil.onun hayatina entegre etmek istiyor seni bosver gitsin

az ve cok grşme konusunda da sürekli kavga ediyorsanız= kim güzel vakit geçirmediği biri ile sürekli görüşmek ister ki ?
bence bunu birde böyle düşün.. sevgililer kavga etmemeli. anın tadını çıkartmalı.

Ne saçma
İnsan sevdiği ile görüşmez mi
Bağlasan durmaz
Sınav falan bahane yani yaptığı konuştuğu kelimeler zaten açıklıyor herşeyi
Ve sizde bu kişi ile gelecek görüp kendinizi umutlandırıyorsuuz.
değerli vaktini arkadaşlarına harcayabiliyor.
Halbuki koşup o boş vakitte nefesi yanınızda alması gerekirken.
Yapılacak belli

kızı düşünmez. çünkü okuduğu okul, dersi, sınavı hayat onun hayatı. başarmak için çalışmalı.
seni düşündüğünde geri kalıyorsa ve bunu da sana söylüyorsa saygı duyup (seviyormuşsunda ) beklemen sabretmen lazım.

Bu insan üniversite ortamına girerse özgüveni iyice tavan olur ve size tekmeyi basar. O yüzden siz ayrılın gitsin zaten sizinle zaman da geçirmek istemiyormuş.

Cesaretin varsa bas tekmeyi. İlişkinin amacı zaten bişeyler paylaşmaktır. Paylaştığınız ne var? Hiç....
Ben olsam bu kadar hafife alınmaya müsade etmezdim. Ona muhtaç mısın? Sana her günün lezzetini tattıracak, sevgiye boğacak insanlar da vardır şans ver.

Sınava hazırlık sırasında ayrılık yaşayıp kafasını bulandırmak istemiyor. Sınavdan sonra ayrılmayı düşünüyor bence.

Kendine olay çıkmasın diye sınavdan sonra ayrılacak sizden bence. Sınavdan önce uğraşmak istemiyor. Bence siz elinizi çabuk tutup siz ayrılın.

salla ama uzaga at ki geri gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…