Yaa yerim seniMaşallah subhanallah
Oyy canımsın ❤❤Yaa yerim seni
Topluca satılan bir mağazaya git temel ihtiyaclari al gerisini ihtacina göre yaşadıkça halledersin. Ama lazer ışını erteleme bence dünyanın en güzel seyi her zaman pürüzsüz olmakKızlar üç beş parça mutfak eşyasından başka hiçbir şey almadım. Onlar da pişirme grubunun en temel gereçlerinden ibaret. Ne gecelik, ne elbise, ne ev eşyası. Büyüklü küçüklü hiçbir şeye elim gitmiyor, içimden mi gelmiyor bilmiyorum ama daha başlamadan strese giriyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum. Lazere başlicam başlicam dedim bu zaman oldu düğüne kalmış dört beş ay hâlâ başlamadım. Az biraz Trendyol'da geziyorum sıkılıyorum içim daralıyor. Benim yerimde olan kızlar gelinlikçi gelinlikçi geziyor bense amaan hallolur modundayım ama gözüm de kesmiyor. Bir yerden de başlamak lazım. Nişanlımı çok seviyorum. Çok da sevildiğimi hissettiğim, kavuşmayı karşılıklı olarak beklediğimiz bir ilişkideyim (burda maşallah diyoruz hep birlikte) gel gelelim vaziyet bu. Benimle aynı tarihte düğün yapacak insanlar her gün eve eli dolu çeyizle geliyor ben nasıl motive olucam ya Ailem maddi manevi çok destekler her şeyini hallederiz diyorlar ama onlarda da bi heves bi hareketlilik yok herkes hemen hallolur başlayınca diyor da biz ne zaman başlicaz geç mi kalıyorum noluyor bana ya
Bizim birikim.vardi 1 ayda herseyi halledip evlendik. Ama vaktim olsa yavas yavaş zamana yayip almak isterdim. Aceleye geldi baya seçimlerim. Baslayin bence gecikmeyin gelinlik bile 1 aya dikiliyor nerdeyseKızlar üç beş parça mutfak eşyasından başka hiçbir şey almadım. Onlar da pişirme grubunun en temel gereçlerinden ibaret. Ne gecelik, ne elbise, ne ev eşyası. Büyüklü küçüklü hiçbir şeye elim gitmiyor, içimden mi gelmiyor bilmiyorum ama daha başlamadan strese giriyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum. Lazere başlicam başlicam dedim bu zaman oldu düğüne kalmış dört beş ay hâlâ başlamadım. Az biraz Trendyol'da geziyorum sıkılıyorum içim daralıyor. Benim yerimde olan kızlar gelinlikçi gelinlikçi geziyor bense amaan hallolur modundayım ama gözüm de kesmiyor. Bir yerden de başlamak lazım. Nişanlımı çok seviyorum. Çok da sevildiğimi hissettiğim, kavuşmayı karşılıklı olarak beklediğimiz bir ilişkideyim (burda maşallah diyoruz hep birlikte) gel gelelim vaziyet bu. Benimle aynı tarihte düğün yapacak insanlar her gün eve eli dolu çeyizle geliyor ben nasıl motive olucam ya Ailem maddi manevi çok destekler her şeyini hallederiz diyorlar ama onlarda da bi heves bi hareketlilik yok herkes hemen hallolur başlayınca diyor da biz ne zaman başlicaz geç mi kalıyorum noluyor bana ya
İlla yumurta kapıya dayanacak yani.Kızlar ödemelerin bana düşen kısmı yani kız tarafının alacağı şeyler peşin olacak yine de ne bilim alınması gerek sanki artık bitirmeye yaklaşmış olmam gerekiyor sanki
Bende ayniydim buyuzden çoğu eşyamı evlendikten sonra aldımKızlar üç beş parça mutfak eşyasından başka hiçbir şey almadım. Onlar da pişirme grubunun en temel gereçlerinden ibaret. Ne gecelik, ne elbise, ne ev eşyası. Büyüklü küçüklü hiçbir şeye elim gitmiyor, içimden mi gelmiyor bilmiyorum ama daha başlamadan strese giriyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum. Lazere başlicam başlicam dedim bu zaman oldu düğüne kalmış dört beş ay hâlâ başlamadım. Az biraz Trendyol'da geziyorum sıkılıyorum içim daralıyor. Benim yerimde olan kızlar gelinlikçi gelinlikçi geziyor bense amaan hallolur modundayım ama gözüm de kesmiyor. Bir yerden de başlamak lazım. Nişanlımı çok seviyorum. Çok da sevildiğimi hissettiğim, kavuşmayı karşılıklı olarak beklediğimiz bir ilişkideyim (burda maşallah diyoruz hep birlikte) gel gelelim vaziyet bu. Benimle aynı tarihte düğün yapacak insanlar her gün eve eli dolu çeyizle geliyor ben nasıl motive olucam ya Ailem maddi manevi çok destekler her şeyini hallederiz diyorlar ama onlarda da bi heves bi hareketlilik yok herkes hemen hallolur başlayınca diyor da biz ne zaman başlicaz geç mi kalıyorum noluyor bana ya
Neden?Kızlar ödemelerin bana düşen kısmı yani kız tarafının alacağı şeyler peşin olacak yine de ne bilim alınması gerek sanki artık bitirmeye yaklaşmış olmam gerekiyor sanki
Tabak, tencere, çatal kaşık tarzındaki alınacak her şeyi yıllar öncesinde (nerdeyse 10 yıl) almıştım ama evlenmemiştim. Sonra nişanlandım pandemi girdi araya, nişanlım işsizdi. Pandemi bitmeye yakın işe girdi, benim için beklediğimiz mülakat sonucu vardı olmadı. Annem dedi bu böyle olmaz siz evlenin orda iş bulman daha kolay olur. (İkimiz farklı şehirdeydik)Kızlar üç beş parça mutfak eşyasından başka hiçbir şey almadım. Onlar da pişirme grubunun en temel gereçlerinden ibaret. Ne gecelik, ne elbise, ne ev eşyası. Büyüklü küçüklü hiçbir şeye elim gitmiyor, içimden mi gelmiyor bilmiyorum ama daha başlamadan strese giriyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum. Lazere başlicam başlicam dedim bu zaman oldu düğüne kalmış dört beş ay hâlâ başlamadım. Az biraz Trendyol'da geziyorum sıkılıyorum içim daralıyor. Benim yerimde olan kızlar gelinlikçi gelinlikçi geziyor bense amaan hallolur modundayım ama gözüm de kesmiyor. Bir yerden de başlamak lazım. Nişanlımı çok seviyorum. Çok da sevildiğimi hissettiğim, kavuşmayı karşılıklı olarak beklediğimiz bir ilişkideyim (burda maşallah diyoruz hep birlikte) gel gelelim vaziyet bu. Benimle aynı tarihte düğün yapacak insanlar her gün eve eli dolu çeyizle geliyor ben nasıl motive olucam ya Ailem maddi manevi çok destekler her şeyini hallederiz diyorlar ama onlarda da bi heves bi hareketlilik yok herkes hemen hallolur başlayınca diyor da biz ne zaman başlicaz geç mi kalıyorum noluyor bana ya
Evlendikten sonra kilo alanlardan biri de benim. Benim sebebim şu, belki en azından bir grup kilo alanı anlamana yardımcı olur, annemin evinde getir, yemeksepeti gibi uygulamalar yasaktı. Hazır yemek yasaktı, dışarıdan yemek söylemek yasaktı. Gerçekten yasaktı, annem çok katı bir kadın. Eve sokmazdı o eve girdikten sonra sipariş veremezdin. Ama kendi evimize çıktıktan sonra ipini koparan danaya döndük. Gece lahmacunlar, pizzalar. Cipsler çikolatalar. Annem eve cips de sokmazdı. Bir de pcos ve insülin direncimle ipini koparmış halim kombo yaptı. Gerisini hesap et. Annemin yemek otoritesi lazım bana şu an.Bir hayatı boyunca zayıf olup evlendikten sonra kilo alan insanları anlayamiyorum bir de evleneceğim diye yarın yokmuşcasina çeyiz alan insanları.
Hele bir gir eve iki tabak iki bardakla, ne ihtiyacin varsa sipariş ver,iki güne gelir zaten. Bu ne kıtlık psikolojisi, sanki koca evinde bir kuruş parasiz kalacak da her şeyi hemen o an halletmesi lazım olacak.
Çok saçma .
Bosver, alırsın elbet zamanla. Zaten o çeyiz diye alınan çoğu şey boş, bir kere bile kullanilmayan camdan limon sikacaklari, bir kere bile içine çikolata konmayan fondü kaplari, evde yer kaplamaktan başka bi poha yaramayan waffle - katı meyve suyu sıkma makinaları... Bir sürü saçma sapan şey.
Tamamıyla tüketim çılgınlığı. Başka da bir şey degil
Valla ben daha ortada evlilik yokken aldım çalışmaya başlar başlamaz çeyiz esyalarimada başladım annem sagolsun hemen başlamıştı beraber çıkıp almıştık çok şükür hiç öyle derdim olmadı ama para varken hersey mümkün alabilirsin ama hızlı davran bence daha ev temizliği gelinlik nisanlik ev yerleştirme kıyafet bakma şunun eksiği bunun eksiği derken dugun geliveriyorKızlar üç beş parça mutfak eşyasından başka hiçbir şey almadım. Onlar da pişirme grubunun en temel gereçlerinden ibaret. Ne gecelik, ne elbise, ne ev eşyası. Büyüklü küçüklü hiçbir şeye elim gitmiyor, içimden mi gelmiyor bilmiyorum ama daha başlamadan strese giriyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum. Lazere başlicam başlicam dedim bu zaman oldu düğüne kalmış dört beş ay hâlâ başlamadım. Az biraz Trendyol'da geziyorum sıkılıyorum içim daralıyor. Benim yerimde olan kızlar gelinlikçi gelinlikçi geziyor bense amaan hallolur modundayım ama gözüm de kesmiyor. Bir yerden de başlamak lazım. Nişanlımı çok seviyorum. Çok da sevildiğimi hissettiğim, kavuşmayı karşılıklı olarak beklediğimiz bir ilişkideyim (burda maşallah diyoruz hep birlikte) gel gelelim vaziyet bu. Benimle aynı tarihte düğün yapacak insanlar her gün eve eli dolu çeyizle geliyor ben nasıl motive olucam ya Ailem maddi manevi çok destekler her şeyini hallederiz diyorlar ama onlarda da bi heves bi hareketlilik yok herkes hemen hallolur başlayınca diyor da biz ne zaman başlicaz geç mi kalıyorum noluyor bana ya
Amannnnn olabilecek en az eşyayı al benceKızlar üç beş parça mutfak eşyasından başka hiçbir şey almadım. Onlar da pişirme grubunun en temel gereçlerinden ibaret. Ne gecelik, ne elbise, ne ev eşyası. Büyüklü küçüklü hiçbir şeye elim gitmiyor, içimden mi gelmiyor bilmiyorum ama daha başlamadan strese giriyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum. Lazere başlicam başlicam dedim bu zaman oldu düğüne kalmış dört beş ay hâlâ başlamadım. Az biraz Trendyol'da geziyorum sıkılıyorum içim daralıyor. Benim yerimde olan kızlar gelinlikçi gelinlikçi geziyor bense amaan hallolur modundayım ama gözüm de kesmiyor. Bir yerden de başlamak lazım. Nişanlımı çok seviyorum. Çok da sevildiğimi hissettiğim, kavuşmayı karşılıklı olarak beklediğimiz bir ilişkideyim (burda maşallah diyoruz hep birlikte) gel gelelim vaziyet bu. Benimle aynı tarihte düğün yapacak insanlar her gün eve eli dolu çeyizle geliyor ben nasıl motive olucam ya Ailem maddi manevi çok destekler her şeyini hallederiz diyorlar ama onlarda da bi heves bi hareketlilik yok herkes hemen hallolur başlayınca diyor da biz ne zaman başlicaz geç mi kalıyorum noluyor bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?