- 16 Nisan 2023
- 824
- -191
- 18
Maddi sebeplerden başlanamamıs dügün alisverisi, her ay değil her gün herseyin fiyatın artma sebebi ne? İnsanlarn icine en güzel günlerin kötü hale gelmesi alım gücünün düsme sebebi ne ? Senin icin alaka kuramadıysan kafanı bende yasamak isterimNe alaka bu konuyla şimdi?
Elbette bu süreçte dört dörtlük olmayabilir her şey. Bu konuda belli ki bazı şeylere kanaat etmek gerekiyor ancak benim biraz da hayiflandigim konu hevesimin olmaması aslında. Yoksa elbette eksikler olur, zamanla bazı şeyler tamamlanır ki bana kalırsa bir evin ihtiyacı ömür boyu bitmez zaten
Ortada maddi sebep yok, hevesi yokmuş üyenin. Maddi sebepten başlanamamış olduğunu nerede okudunuz ben mi göremiyorumMaddi sebeplerden başlanamamıs dügün alisverisi, her ay değil her gün herseyin fiyatın artma sebebi ne? İnsanlarn icine en güzel günlerin kötü hale gelmesi alım gücünün düsme sebebi ne ? Senin icin alaka kuramadıysan kafanı bende yasamak isterim
Bir yerde bir problem olmalı?Kızlar üç beş parça mutfak eşyasından başka hiçbir şey almadım. Onlar da pişirme grubunun en temel gereçlerinden ibaret. Ne gecelik, ne elbise, ne ev eşyası. Büyüklü küçüklü hiçbir şeye elim gitmiyor, içimden mi gelmiyor bilmiyorum ama daha başlamadan strese giriyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum. Lazere başlicam başlicam dedim bu zaman oldu düğüne kalmış dört beş ay hâlâ başlamadım. Az biraz Trendyol'da geziyorum sıkılıyorum içim daralıyor. Benim yerimde olan kızlar gelinlikçi gelinlikçi geziyor bense amaan hallolur modundayım ama gözüm de kesmiyor. Bir yerden de başlamak lazım. Nişanlımı çok seviyorum. Çok da sevildiğimi hissettiğim, kavuşmayı karşılıklı olarak beklediğimiz bir ilişkideyim (burda maşallah diyoruz hep birlikte) gel gelelim vaziyet bu. Benimle aynı tarihte düğün yapacak insanlar her gün eve eli dolu çeyizle geliyor ben nasıl motive olucam ya Ailem maddi manevi çok destekler her şeyini hallederiz diyorlar ama onlarda da bi heves bi hareketlilik yok herkes hemen hallolur başlayınca diyor da biz ne zaman başlicaz geç mi kalıyorum noluyor bana ya
Düğünüm pandeminin en en yoğun dönemiydi. Çoğu şeyi ablamla internetten aldım hiç mağaza gezemedim. Bir tek tencere takımı, 12 kişilik yemek takımı vs onları mağazadan aldım. Diğer dünyaaaaa kadar çeyizi internetten dokunmadan aldım. Çokta memnunum. 3 senem bitti evlilikte. Hala dipdiri kullanıyorum. Burda marka önerisi vs yapılıp isim söyleniyor mu bilmiyorum…Kızlar üç beş parça mutfak eşyasından başka hiçbir şey almadım. Onlar da pişirme grubunun en temel gereçlerinden ibaret. Ne gecelik, ne elbise, ne ev eşyası. Büyüklü küçüklü hiçbir şeye elim gitmiyor, içimden mi gelmiyor bilmiyorum ama daha başlamadan strese giriyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum. Lazere başlicam başlicam dedim bu zaman oldu düğüne kalmış dört beş ay hâlâ başlamadım. Az biraz Trendyol'da geziyorum sıkılıyorum içim daralıyor. Benim yerimde olan kızlar gelinlikçi gelinlikçi geziyor bense amaan hallolur modundayım ama gözüm de kesmiyor. Bir yerden de başlamak lazım. Nişanlımı çok seviyorum. Çok da sevildiğimi hissettiğim, kavuşmayı karşılıklı olarak beklediğimiz bir ilişkideyim (burda maşallah diyoruz hep birlikte) gel gelelim vaziyet bu. Benimle aynı tarihte düğün yapacak insanlar her gün eve eli dolu çeyizle geliyor ben nasıl motive olucam ya Ailem maddi manevi çok destekler her şeyini hallederiz diyorlar ama onlarda da bi heves bi hareketlilik yok herkes hemen hallolur başlayınca diyor da biz ne zaman başlicaz geç mi kalıyorum noluyor bana ya
Çelik tencere ve granit tencere takımına ek olarak Fissler düdüklü tencere de alın. Çalışan biriyseniz büyük kurtarıcı. Dört dakikada kuru fasulye yemeğiniz hazır.Elbette alınıyor hatta bir evin ihtiyacı ömür boyu bitmiyor ancak burda bahsi geçen alınmamış eşya derken basbaya hiçbir eşyanın olmamasından bahsediyorum. Sıfır sıfır sıfırBir çelik tencere takımı bir de granit tencere takımıyla bu iş oluyor, geri kalan her şey evlenince de alınıyorsa o zaman ben hiiiiç telaş yapmayayım
Bi insan ortada maddiyat dışında problem dısında sevdiği adamla ceyizine neden baslamaz ? Bisey almak özellikle su dönem bir tık uzağında iken… ?? Sizin mantıklı bi argümanınız varsa dinliyorumOrtada maddi sebep yok, hevesi yokmuş üyenin. Maddi sebepten başlanamamış olduğunu nerede okudunuz ben mi göremiyorum
Hanımefendi benim argümanıma gerek yok, soru sahibinin kendisi demiş hevesim yok diye, psikolojik analiz mi kasalım şimdi neden hevesinin olmadığına dair? Maddi sorun yok demiş. Ok ben de her şeyin fiyatından, artışından rahatsızım da konuyla çok alakasız bunu demenizBi insan ortada maddiyat dışında problem dısında sevdiği adamla ceyizine neden baslamaz ? Bisey almak özellikle su dönem bir tık uzağında iken… ?? Sizin mantıklı bi argümanınız varsa dinliyorum
Sorun maddiyat değildi her şey nakit halledildi. Ben de çalışıyorum zaten bu aradaMaddi yönden bir sıkıntı yoksa her şey toplu alınabilir. Aileniz hallederiz deyip sürekli erteleyen insanlarsa -benimkiler biraz öyleydi o süreçte:)- temel ihtiyaçların listesini yapıp geçici de olsa bir işe girip eksiklerinizi tamamlayın bence. Çeyiz meraklısı birisi asla değildim zaten son iki ayda hallettik ama şimdiki aklım olsa kendi maaşımla daha kaliteli az ve öz parçalar alırdım
Hahahahah ben Mayıs ayında evlenecektim ve Mart ayında daha yeni gelinlik bakmaya başlamıştım. Kadın şok olmuştu. Gelinlikçide benden önce bir kız vardı. O çıktıktan sonra bana nasıl bir model istediğimi sordular. E aynısından bana da yapın ama taşı tuşu olmasın demiştim. Kadın bir kez daha şoka girmişti. Millet eli kolu dergi ile geliyordu. (Eski zaman)Kızlar üç beş parça mutfak eşyasından başka hiçbir şey almadım. Onlar da pişirme grubunun en temel gereçlerinden ibaret. Ne gecelik, ne elbise, ne ev eşyası. Büyüklü küçüklü hiçbir şeye elim gitmiyor, içimden mi gelmiyor bilmiyorum ama daha başlamadan strese giriyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum. Lazere başlicam başlicam dedim bu zaman oldu düğüne kalmış dört beş ay hâlâ başlamadım. Az biraz Trendyol'da geziyorum sıkılıyorum içim daralıyor. Benim yerimde olan kızlar gelinlikçi gelinlikçi geziyor bense amaan hallolur modundayım ama gözüm de kesmiyor. Bir yerden de başlamak lazım. Nişanlımı çok seviyorum. Çok da sevildiğimi hissettiğim, kavuşmayı karşılıklı olarak beklediğimiz bir ilişkideyim (burda maşallah diyoruz hep birlikte) gel gelelim vaziyet bu. Benimle aynı tarihte düğün yapacak insanlar her gün eve eli dolu çeyizle geliyor ben nasıl motive olucam ya Ailem maddi manevi çok destekler her şeyini hallederiz diyorlar ama onlarda da bi heves bi hareketlilik yok herkes hemen hallolur başlayınca diyor da biz ne zaman başlicaz geç mi kalıyorum noluyor bana ya
Güncelleme: bebeklerim her şeyi hallettim. Çok da kolay oldu. Ben bile şaşırdım. Boşuna strese girmişim ya hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?