Kızlar üç beş parça mutfak eşyasından başka hiçbir şey almadım. Onlar da pişirme grubunun en temel gereçlerinden ibaret. Ne gecelik, ne elbise, ne ev eşyası. Büyüklü küçüklü hiçbir şeye elim gitmiyor, içimden mi gelmiyor bilmiyorum ama daha başlamadan strese giriyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum. Lazere başlicam başlicam dedim bu zaman oldu düğüne kalmış dört beş ay hâlâ başlamadım. Az biraz Trendyol'da geziyorum sıkılıyorum içim daralıyor. Benim yerimde olan kızlar gelinlikçi gelinlikçi geziyor bense amaan hallolur modundayım ama gözüm de kesmiyor. Bir yerden de başlamak lazım. Nişanlımı çok seviyorum. Çok da sevildiğimi hissettiğim, kavuşmayı karşılıklı olarak beklediğimiz bir ilişkideyim (burda maşallah diyoruz hep birlikte) gel gelelim vaziyet bu. Benimle aynı tarihte düğün yapacak insanlar her gün eve eli dolu çeyizle geliyor ben nasıl motive olucam ya Ailem maddi manevi çok destekler her şeyini hallederiz diyorlar ama onlarda da bi heves bi hareketlilik yok herkes hemen hallolur başlayınca diyor da biz ne zaman başlicaz geç mi kalıyorum noluyor bana ya
Her şeyi hallettim bileAğustosta evlendim haziranda başladım hazırlanmaya çok sıkıştım ama halloldu. 4-5 ayda rahat halledersiniz. Lazere hemen başlasanız zaten 3 seansta yola gelir. Gelinliği her türlü yetiştiriyorlar. 6 ay kala gitsen 6 ayda bitiriyorlar bir ay kala gitsen bir ayda biter. Mutfak çeyiz alışverişini evi turunca yapmaya başlayabilirsin. Hatta eve oturduktan sonra yap. Nelere ihtiyacın varsa zamanla alırsın evlenirken her şeyinin tam olmasına gerek yok
CAnım benim maşallahKızlar üç beş parça mutfak eşyasından başka hiçbir şey almadım. Onlar da pişirme grubunun en temel gereçlerinden ibaret. Ne gecelik, ne elbise, ne ev eşyası. Büyüklü küçüklü hiçbir şeye elim gitmiyor, içimden mi gelmiyor bilmiyorum ama daha başlamadan strese giriyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum. Lazere başlicam başlicam dedim bu zaman oldu düğüne kalmış dört beş ay hâlâ başlamadım. Az biraz Trendyol'da geziyorum sıkılıyorum içim daralıyor. Benim yerimde olan kızlar gelinlikçi gelinlikçi geziyor bense amaan hallolur modundayım ama gözüm de kesmiyor. Bir yerden de başlamak lazım. Nişanlımı çok seviyorum. Çok da sevildiğimi hissettiğim, kavuşmayı karşılıklı olarak beklediğimiz bir ilişkideyim (burda maşallah diyoruz hep birlikte) gel gelelim vaziyet bu. Benimle aynı tarihte düğün yapacak insanlar her gün eve eli dolu çeyizle geliyor ben nasıl motive olucam ya Ailem maddi manevi çok destekler her şeyini hallederiz diyorlar ama onlarda da bi heves bi hareketlilik yok herkes hemen hallolur başlayınca diyor da biz ne zaman başlicaz geç mi kalıyorum noluyor bana ya
Kızlar üç beş parça mutfak eşyasından başka hiçbir şey almadım. Onlar da pişirme grubunun en temel gereçlerinden ibaret. Ne gecelik, ne elbise, ne ev eşyası. Büyüklü küçüklü hiçbir şeye elim gitmiyor, içimden mi gelmiyor bilmiyorum ama daha başlamadan strese giriyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum. Lazere başlicam başlicam dedim bu zaman oldu düğüne kalmış dört beş ay hâlâ başlamadım. Az biraz Trendyol'da geziyorum sıkılıyorum içim daralıyor. Benim yerimde olan kızlar gelinlikçi gelinlikçi geziyor bense amaan hallolur modundayım ama gözüm de kesmiyor. Bir yerden de başlamak lazım. Nişanlımı çok seviyorum. Çok da sevildiğimi hissettiğim, kavuşmayı karşılıklı olarak beklediğimiz bir ilişkideyim (burda maşallah diyoruz hep birlikte) gel gelelim vaziyet bu. Benimle aynı tarihte düğün yapacak insanlar her gün eve eli dolu çeyizle geliyor ben nasıl motive olucam ya Ailem maddi manevi çok destekler her şeyini hallederiz diyorlar ama onlarda da bi heves bi hareketlilik yok herkes hemen hallolur başlayınca diyor da biz ne zaman başlicaz geç mi kalıyorum noluyor bana ya
Her yer oyuncak, çıngırak, peluş, alt açma örtüsü modası gelse keşkeBen sana bir şey demedim ki, evlenmeden yarın yokmus gibi ceyiz düzenleri anlayamadığımi söyledim.
Bence hiç kasma, nevresim tamam, evi alip yatak odası takımını alınca mobilyanın rengine yakışacak iki taneyi sipariş verirsin, zaten hemen iki gün sonra eline ulaşır . Biri yikandikca diğerini takarsın. Baktın kuruması utulenmesi zaman alıyor , eşin çok terliyor, devamlı nevresim değiştirmek istiyorsunuz, kredi kartinla iki tane daha alırsın:)
Hiç kasmaya gerek yok. Alınmayacak hiç bir şey yok, hele bir eve girin, içinize sinen seyleri alırsiniz,birkaç aya hiç eksiğiniz kalmaz.
Benzer bir konum vardı, sevdiğim tarzı şeyleri şimdiden alsam mı diye. Actigimin üstünden sekiz sene geçmiş hala evlenmedim, artık da o tarz şeyleri çok sevmiyorumbence riskli.
İnsanın zevkleri değişebilir.
Bir zamanlar pembik evler modaydı, sonra bir anda dalga unsuru haline geldi.
Şimdi açık renk duvarlar, makrome süsler, doğal ahşap eşyalar ve büyük çiçekler moda. Daire kanalının yorumlarında benzer evler çıktıkca artık insanlar mesaj yazmaya başladı ; of her ev birbriinin ayni, diye. Çok az kaldı, eli kulağında bu sadelik modası da geçecek:)
Allah işimizi rast getirdi, darısı isteyen herkesin başına kızlarArkadaşlar konu sahibi her şeyi halletmiş bile
Önceden söyle konuları yada parasızlık temalı seylere üzülürdüm.Kızlar üç beş parça mutfak eşyasından başka hiçbir şey almadım. Onlar da pişirme grubunun en temel gereçlerinden ibaret. Ne gecelik, ne elbise, ne ev eşyası. Büyüklü küçüklü hiçbir şeye elim gitmiyor, içimden mi gelmiyor bilmiyorum ama daha başlamadan strese giriyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum. Lazere başlicam başlicam dedim bu zaman oldu düğüne kalmış dört beş ay hâlâ başlamadım. Az biraz Trendyol'da geziyorum sıkılıyorum içim daralıyor. Benim yerimde olan kızlar gelinlikçi gelinlikçi geziyor bense amaan hallolur modundayım ama gözüm de kesmiyor. Bir yerden de başlamak lazım. Nişanlımı çok seviyorum. Çok da sevildiğimi hissettiğim, kavuşmayı karşılıklı olarak beklediğimiz bir ilişkideyim (burda maşallah diyoruz hep birlikte) gel gelelim vaziyet bu. Benimle aynı tarihte düğün yapacak insanlar her gün eve eli dolu çeyizle geliyor ben nasıl motive olucam ya Ailem maddi manevi çok destekler her şeyini hallederiz diyorlar ama onlarda da bi heves bi hareketlilik yok herkes hemen hallolur başlayınca diyor da biz ne zaman başlicaz geç mi kalıyorum noluyor bana ya
Amin, Allah tamamına erdirdin bir ömür boyu mutluluklar dilerimAllah işimizi rast getirdi, darısı isteyen herkesin başına kızlar
Ne alaka bu konuyla şimdi?Önceden söyle konuları yada parasızlık temalı seylere üzülürdüm.
Artık ne seviniyorum ne üzülüyorum. bu ülke ekonomi konusunda secimini yaptı mayıs ayında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?